mám vynechať Jeffo a zostať len pri Capo?
Môžem takto písať príbeh?
Re: Môžem takto písať príbeh?
to "trochu prekvapene" namiesto "jemne ..." sa mi ľúbi
díky za typ 
-
pocitacovnik
Light Expert
mne sa to páčilo, toho opisu prostredia je tam akurát-ani málo ani veľa aspoň si vie človek utvoriť obraz
potom to sem pridaj 
má to byť beletrizovaný životopis alebo poviedka? Na to, že to má byť o masovom vrahovi, je to príliš mierumilovné, ten štýľ, štylizácia, súvetia... Čakal som thriler/psycho/dráma/dark/or something like that. To, že používaš slová aby si vytvoril temnú atmosféru, má ďaleko od dekadencie či hororu. Sorry.
Osobne mi tam vadili viaceré slová, napríklad "bzučiak" (v 99% prípadoch čo poznám sa tomu hovorí "zvonček").
Keď sa na to ešte raz pozerám, tak si myslím, že autor chce(l) napísať niečo pekné, ale vybral si také prostredie/tému/žáner, ktoré nie je zrovna pekné a bije sa to navzájom.
Aký druh románu máš v úmysle napísať?
Osobne mi tam vadili viaceré slová, napríklad "bzučiak" (v 99% prípadoch čo poznám sa tomu hovorí "zvonček").
Keď sa na to ešte raz pozerám, tak si myslím, že autor chce(l) napísať niečo pekné, ale vybral si také prostredie/tému/žáner, ktoré nie je zrovna pekné a bije sa to navzájom.
Aký druh románu máš v úmysle napísať?
tak nehovorím že je to finálna verzia a pod......a preto sa pýtam či tým smerom pokračovať
či sa to dobre číta a či pracuje čitateľ s fantáziou... poprípade poradiť so slovami atd 
_Eruner_ bzučiak ma prvý napadol
kľudne to prepíšem na zvonec (ak sa to tak aj naozaj nazýva)
a po druhé... aký román? hm...takto to poviem...bude to o vrahovi ktorý spomína na svoju minulosť a bude opisovať dopodrobna tie "bláznovstvá" 
_Eruner_ bzučiak ma prvý napadol