METAL,METAL...
-
Thrash/Death
Star
Re: METAL,METAL...
GNR nie je metal
-
Royalflush
Guru wannabe
http://www.facebook.com/Worver
http://bandzone.cz/worver
Naša kapela.
Tá nahrávka na bandzone je nahraná na skúšobni, takže to si nevšímať.
V auguste ideme nahrávať EPčko, no ten trek na bandzone tam ani nebude, pretože je z našej počiatočnej tvorby.
(Je sice nahrávaný 2011, ale bol napísaný 2009/2010)
http://bandzone.cz/worver
Naša kapela.
Tá nahrávka na bandzone je nahraná na skúšobni, takže to si nevšímať.
V auguste ideme nahrávať EPčko, no ten trek na bandzone tam ani nebude, pretože je z našej počiatočnej tvorby.
(Je sice nahrávaný 2011, ale bol napísaný 2009/2010)
Katatonia, Slipknot, All Shall Perish, Norther, Deicide, Kalmah v podstate v každom žánri sa nájde niečo dobré. Srdckovka je Eluveitie, bol niekto na ich kocerte v Košiciach ? 
silmo a SSOGE-Návaz ašpiruje na album roku....je to naozaj NĚCO a som rada,ze v nasich koncinach nieco pekne vyslo.
danodrevo!!!!!!!Ja som bola na Eluveitie (sama
) a musim povedat,ze to bolo pure awesomeness!
Ta atmosfera ,ta energia!!!!!! Este aj prva predkapela Achsar bola v pohode.Ja myslim,ze su na dobrej ceste,aj ked maju co robit.
Fans boli uplne uzasni a aj ked som bola sama,tak som sa kraaaasne bavila (doknca aj v kotli)
Pevne dufam,ze aj v BA to bude tak iskrit (chystam sa byt ucastna aj tam
),lebo v KE to bol naozaj nasup.
HEJ,HEJ,HEJ!!!! \m/
danodrevo!!!!!!!Ja som bola na Eluveitie (sama
Ta atmosfera ,ta energia!!!!!! Este aj prva predkapela Achsar bola v pohode.Ja myslim,ze su na dobrej ceste,aj ked maju co robit.
Fans boli uplne uzasni a aj ked som bola sama,tak som sa kraaaasne bavila (doknca aj v kotli)
Pevne dufam,ze aj v BA to bude tak iskrit (chystam sa byt ucastna aj tam
HEJ,HEJ,HEJ!!!! \m/
Metal je super
vlastne počúvam od hammerfall až po dimmu borgir (to už nie ako kedysi).Teraz ja bol niekto na topfeste ? Ak hej ako sa vám páčili korpíci? 
Ja som bol tiež takpovediac sám. V prvej lajne hneď pod pódiom, dokonca mám od ELuveitie trsátko, čiže môžeš mi začať závidieť
Máš pravdu úplne geniálny koncert, strašna energia. Mal som zaseknutý krk nasledujúce 3 dni
Anna Murphy má naživo ešte lepší hlas ako v štúdiovkách
A tá vodka zadarmo ..
M Budú aj v BA ? kedy a kde sa to bude konať ? 
danodrevo:V prvej lajne boli kindermetalisti
Ale nie...Ja som zase bola naľavo Asi tak...tretia - stvrta rada..ak sa to da tak pocitat
V BA budu 30.10 v MMC aj s Dark Tranquillity a este ktosi tam bude.Myslim,ze to bude vcelku luxusna akcia
Trsatko nemam,ale mozno nabuduce.Uz viem,ze sa treba hned rvat dopredu :DDDD
V BA budu 30.10 v MMC aj s Dark Tranquillity a este ktosi tam bude.Myslim,ze to bude vcelku luxusna akcia
Trsatko nemam,ale mozno nabuduce.Uz viem,ze sa treba hned rvat dopredu :DDDD
Vďaka za info
Pozerám, že kúsok pred tým bude aj In Flames. Ku*va a ja som si chcel kúpiť notebook
No nič, počká, radŠej koncerty. 
Hlavne že v predu je tebou opovrhovaná kindermetalová populácia, ale kvôli trsátkam a podobným veciam ti nevadí sa nabudúce rvať do predu čo ? Pokrytectvo
Hlavne že v predu je tebou opovrhovaná kindermetalová populácia, ale kvôli trsátkam a podobným veciam ti nevadí sa nabudúce rvať do predu čo ? Pokrytectvo
http://sk.wikipedia.org/wiki/Guns_N'_RosesThrash/Death napísal:GNR nie je metal
Tak sa wikipedia mýli ?
pamätaj, že wiki píše hocikto... nie iba odborníci
// k- darca: keby si nebol ko*ot a vedel čítať, tak zistíš, že som nepísal nič o GnR ale reagoval som na wikipediu...
// k- darca: keby si nebol ko*ot a vedel čítať, tak zistíš, že som nepísal nič o GnR ale reagoval som na wikipediu...
-
Thrash/Death
Star
ty si fakt taký naivný ?? ako píše Maki, wikipédiu môže editovať hocikto a keď to čo dopísal vyzerá celkom dôveryhodne, tak to tam administrátor schváli a potom to tak vyzerá že si ľudia myslia že GNR je metal čo nie je pravda
GNR je rock, nie metal... možno by som to ešte zaradil do hardrocku, ale od metalu to má ďaleko.
...ale dokonca existujú aj ľudia, ktorí si myslia že Evanescence je metal, no a TO už je fail
...ale dokonca existujú aj ľudia, ktorí si myslia že Evanescence je metal, no a TO už je fail
tesne vedľa, evanescence je/bola alternatívna numetalova kapela, resp crossover (všehochuť)
podľa mňa alternative rock.
a žeby to bol numetal? no neviem, numetalu síce moc napočúvané nemám, vlastne len to čo si vypočujem "nedobrovoľne", ale aj tak by som to tam neradil... (mimochodom, kopec metlákov ho nepovažuje za metalový žáner...)
každopádne, veľa ľudí taguje túto skupinu hlava-nehlava ako "gothic metal", čož mi otvára nožík vo vrecku.
a žeby to bol numetal? no neviem, numetalu síce moc napočúvané nemám, vlastne len to čo si vypočujem "nedobrovoľne", ale aj tak by som to tam neradil... (mimochodom, kopec metlákov ho nepovažuje za metalový žáner...)
každopádne, veľa ľudí taguje túto skupinu hlava-nehlava ako "gothic metal", čož mi otvára nožík vo vrecku.
eluveitie v KE, tiez som sa zucastnil, mam to cele pekne natocene na kamere, dakedy ket budem mat cas hodim na youtube. Inak to bol bohovsky koncik. Bol som s frajerkou, ako jedina asi tam mala biele tricko.. som z nej kvical strasne
. inak s DT a in flames ste ma neuveritelne potesili 
danodrevo:Ja sa postavim nabuduce na take miesto,aby Chrigel povedal,ze som amazing
brainwirm:Tak tesim sa uz aj na video,lebo fotky som uz zozbierala.
Hahahaha a viem,ktori ste to vy dvaja boli 
brainwirm:Tak tesim sa uz aj na video,lebo fotky som uz zozbierala.
Insomnia : Tak to budeš musieť ku kindermetalistom ..
Alebo sa vyzliecť 
Brainwirm: Tak to je super, lebo nejaké videá na YT už sú ale len Omnos a Isara viac nie. Veĺmi rád by som si pozrel aj zvyšok
Brainwirm: Tak to je super, lebo nejaké videá na YT už sú ale len Omnos a Isara viac nie. Veĺmi rád by som si pozrel aj zvyšok
ale neivem kedy to bude kameru ma frajerka bohvie kedy sa k nej dostanem 
-
lekoklatik
VIP
lol...silmarill napísal: ...ale dokonca existujú aj ľudia, ktorí si myslia že Evanescence je metal, no a TO už je fail
Alternative rock? wtf? A to sa ideme baviť o epic fail?
kam mieriš?