Problem s DSL modemom od T-Comu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
draculla
Amateur
Amateur

Problem s DSL modemom od T-Comu

Príspevok od používateľa draculla »

Cawte. Mám takýto problém: Mám modem od T-Comu DSL a stáva sa mi a už ma to poriadne štve, že sa mi nechce zapnúť modem. Normálne strčím adaptér od modemu do zásuvky a nič. Nesvietia kontrolky akoby doňho nešla elektrina. Skúšal som aj meniť predlžovačku no nič. Proste niekedy bez problémov ide a niekedy sa nezapne. Aj som prišiel nato ako to niekedy funguje, aby sa zapol. Proste tie kolíky na adaptéry trošku utriem do vlhkej vreckovky , ale nie veľmi a keď zapnem tak ide. Ak sa nemýlim, tak adaptér má tie kolíky z menej vodivého materiálu a neprejde prúd do modemu. A voda je vodivá a v malinkom množstve pomáha elektrine dostať sa do modemu a vtedy ide. To je moja teória. Niekedy keď mám spotené dlane a dotknem sa kolíkov len tak a zapnem do elektriny tak modem ide. Takže predpokladám buď zlí kontakt alebo zlí materiál, z ktorého sú tie kolíky na adaptéri vyrobené .... prosím poraďte mi čo mám robiť a kde môže byť chyba.... diki

Pri tom som opatrný :D nie som malé decko, že namočím adaptér do vody a potom zapnem :D ... navlhčené je také, ak sa napríklad spotenou rukou dotkneš tých kolíkov.... diki za pochopenie (pot obsahuje viac soli než vody ak sa nemýlim).
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s DSL modemom od T-Comu

Príspevok od používateľa Puffo »

na tvojom mieste by som kupil nový modem, ved to nestojí nejaké strašné peniaze jak takto zakaždým navlhčovať koliky :D raz ťa to ešte skope :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Veď ak je ešte v záruke tak im ho daj a vymenia ti to za novy kus teda ak to bude v súlade s reklamačným poriadkom :) , ale osobne by som aj tak išiel do nového a vykašľal sa na tento , takže ako hovorí kolega nado mnou pozháňaj niečo iné , ak nemáš dosť peňazí tak popozeraj bazáre na nete a tam určíte niečo nájdeš a možno aj ten istý kus ktorý ale nemá tento tvoj problém :)
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

robi to na viacerych zasuvkach ci len na jednej? mozno je daco so zasuvkou ...resp ho nechaj zapnuty cely cas tych par W navyse ta nezabije :D
Napísať odpoveď