Boxerske vrece
Re: Boxerske vrece
206/400 E pred/po akcii, keby som to mal kde dat a nestalo to tolko, prijal by som, ale take penge zato nedam 
Hughito: Len par otazok na teba, bol si niekedy na nejakej suatzi v boxe,kickboxe, thai atd.. ? Lebo je sice pekne, ze ked buchas do stacionarneho vreca tak sa ti nehybe ale problem je v tom, ze ked sa naucis iba stat a buchat tak na sutaziach sa ti to "pekne" odzrkadli, ziaden pohyb, nic... 
A prečo by som mal pri tom stáť ?IMI napísal:Hughito: Len par otazok na teba, bol si niekedy na nejakej suatzi v boxe,kickboxe, thai atd.. ? Lebo je sice pekne, ze ked buchas do stacionarneho vreca tak sa ti nehybe ale problem je v tom, ze ked sa naucis iba stat a buchat tak na sutaziach sa ti to "pekne" odzrkadli, ziaden pohyb, nic...
Nejaké tie roky mám odtrénované, takže nemám s týmto problém, aj keď priamo na súťaži som sa nikdy nezúčastnil, lebo nikdy nebola váhová kategória pre mňa.
Lebo vacsina robi tu chybu ze pri vreci, ktory sa nehybe alebo hybe sa malo tak stoja aj oni pri tom.. Teda ziadna dynamika z nich nejde okrem boxovania,kopania atd.. 
Ja sa hýbem, uhýbam, uskakujem, kryjem hlavu blokmi, proste, ako keby som išiel naozajstný sparing - pokiaľ teda nerobím čisto techniku úderov, alebo niečo podobné, vtedy, samozrejme, stojím.IMI napísal:Lebo vacsina robi tu chybu ze pri vreci, ktory sa nehybe alebo hybe sa malo tak stoja aj oni pri tom.. Teda ziadna dynamika z nich nejde okrem boxovania,kopania atd..
Caute vedeli by ste mi odporucit boxerske vrece pre priatelku .... 165cm/55kg....aku velkost/vahu vreca by ste odporucili ??? + rukavice niejake ... nieco odtialto http://katsudo.sk/katalog/treningove_na ... astel.html
S čim je lepsie boxovat do vreca s bandažami alebo s rukavicami?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
si robis srandu nie?
ak niekto boxuje len v bandazach do vreca, bud je debil, alebo robi frajeriny pred niekym, tzn. je debil tiez
ak si nechces znicit ruky, vzdy bandaze + rukavice
ak niekto boxuje len v bandazach do vreca, bud je debil, alebo robi frajeriny pred niekym, tzn. je debil tiez
neviznam sa do toho preto sa pytam,a pytlovky bi nestacili??vendo napísal:si robis srandu nie?
-
vendo
Guru
asi nevies na co sa bandaze a rukavice pouzivaju
bandazami si fixujes ruku/zapastie - kosti a klby, aby bol ich pohyb pri udere co najmensi
rukavica je tlmic pre narazy = chrani ruku a takisto ju drzi kompaktnu
jedno bez druheho dobre nefunguje, je jedno ake rukavice pouzivas
bandazami si fixujes ruku/zapastie - kosti a klby, aby bol ich pohyb pri udere co najmensi
rukavica je tlmic pre narazy = chrani ruku a takisto ju drzi kompaktnu
jedno bez druheho dobre nefunguje, je jedno ake rukavice pouzivas
vendo: to čo píšeš je síce pravda. Ale keď niekomu vyhovuje udierať iba v bandážach tak prečo nie ?
Aby sme sa zle nepochopili, je jasné že rukavice sú na to určené a vydržíš v nich dlhšie, ale poznám borcov čo trénujú na vreci čisto len s bandážami na hánkach a fixovaným zaspätím.
Inak samozrejme, sú rukavice nenahraditeľné.
Aby sme sa zle nepochopili, je jasné že rukavice sú na to určené a vydržíš v nich dlhšie, ale poznám borcov čo trénujú na vreci čisto len s bandážami na hánkach a fixovaným zaspätím.
tiez som videl borcov co buchali len v bandazach, boli to take dve kategorieHeader napísal:vendo: to čo píšeš je síce pravda. Ale keď niekomu vyhovuje udierať iba v bandážach tak prečo nie ?
jedni mali 30+ rokov, odboxovanych aspon 10rokov a priblizne 100kil a vedeli co robia a kde maju hranice, no aj tam som sa nato pozeral dost cez prsty
druhi mali okolo 18, vrece videli len v posilke, dva krat buchli a nadavali, ze ich boli ruka...celkovo by som si netrufol napisat na forum, ze buchat len v bandazach je ok, precita si to nejake decko a zlomi si ruku...
-
vendo
Guru
ruka to vydrzi, ale ak ten sport budes robit dlhsie, a buchat castejsie, tak si na klaviri po 40tke nezahras
Tak búchať sa dá aj s holými rukami, ale nepríde mi to ako múdra voľba. Rukavice určite, na mech sa hodia pytlovky, nie sú také masívne a je to v nich lepšie, ale tak dá sa aj v normálnych rukaviciach.
-
Permonik1998
Light Star
Neviete ci mi stačí 25kg vrece? pytam sa lebo nechcem aby to vrece lietalo po celej izbe 
-
Permonik1998
Light Star
Re: Prosím o pomoc pri výbere box. vreca
to trenovanie o stenu znamena ze musim búchať do steny s holými pestami alebo mozem na rukach bandaze a rukavice boxerske a tak mozem buchat do tej steny? ja som sa boxu zacal tiez teraz nedavno venovať nakolko ma to baví a mam nadvahu, moj vzor je rocky balboa, boxerske vrece mam v izbe, pustím si rockyho balbou a ked boxuje on tak aj ja ale do toho vreca 
pri boxe sa rychlo chudne, vybyjež sa zo stresu a neviem ako pre koho ale pre mna je pocit ked udrem do vreca stršne dobrý,
ja sa venujem tiez len domácemu boxu ale ked trochu schudnem a uz budem ako tak vediet okolo toho vreca aj skákať lebo samozrejme ze nestojim na mieste a tak boxujem ale sa aj hybem, takze az bude cas tak pojdem aj tam kde ucia box
pri boxe sa rychlo chudne, vybyjež sa zo stresu a neviem ako pre koho ale pre mna je pocit ked udrem do vreca stršne dobrý,
ja sa venujem tiez len domácemu boxu ale ked trochu schudnem a uz budem ako tak vediet okolo toho vreca aj skákať lebo samozrejme ze nestojim na mieste a tak boxujem ale sa aj hybem, takze az bude cas tak pojdem aj tam kde ucia box
-
vendo
Guru
25kg ak budes do neho seriozne buchat tak bude lietat nielen po izbe ale po celom dome
-
Permonik1998
Light Star
aha, a 45kg, to by uz tak nelietalo? a este k tej stene, mam do nej buchat holymi pestami alebo s bandazami alebo aj s boxerskymi rukavicami?
-
vendo
Guru
ty chces buchat aj do steny?a este k tej stene, mam do nej buchat holymi pestami alebo s bandazami alebo aj s boxerskymi rukavicami?
-
Permonik1998
Light Star
ved ty si to v niektorom prispevku spomenul