"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
seth ty pokladáš odvolenie za nejakú aktivitu ? Nechcem to nijak ďalej riešiť, ale toto ma dorazilo. To sa potom nemôžeme čudovať, že to tu vyzerá tak, ako vyzerá, keď si človek myslí, že jeho participácia na verejnom živote začína a končí vhodením lístku do urny raz za 4 roky.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Okej, otázka, ktorú som položil MIRVovi, platí aj na teba - akým spôsobom sa ty VIAC participuješ na verejnom živote tak, aby sa niečo zmenilo na lepšie. Ja pokladám odvolenie za "nejakú aktivitu", keďže keď sa tak pozerám na štatistiky o volebnej účasti, polovica národa to taktiež za aktivitu považuje a to dokonca za náramne ťažkú. Poznáš nejaký iný spôsob participácie, okrem iniciácie vyhlásenia referenda, protestovania a volieb, ako zmeniť to, čo u nás momentálne prebieha? Ja voľby nepodceňujem a už vôbec nie pri pohľade na štatistiky.
Takže som zvedavý, LOL indeed.
Takže som zvedavý, LOL indeed.
-
P3Bo
Guru wannabe
Ale prosímťa Seth, Hughito to predstiera
Rýpe tu do MIRV-a a vo vedľajšej téme píše
Nedalo mi sry
musí prísť zmena
seth: Čiastočne si si odpovedal aj sám + sú aj iné možnosti. Obrátil si to hneď na mňa - ja sa tu však spovedať nebudem. Prvotne som však reagoval na ten nezmysel, že vhodenie lístku do urny je nejaké usilovanie o zmenu.
P3Bo: Mirva som sa slušne pýtal.
P3Bo: Mirva som sa slušne pýtal.
-
seth82
Darca
Ja to za nezmysel nepovažujem. Takže to je iba tvoj osobný názor. Či ťa to dorazilo, alebo nie, to je už vedľajšie. Takže tak, over and out, ráno letím na dovolenku, nechce sa mi tu teraz rozpisovať :3
Samozrejme, že je to môj osobný názor, ja nemám patent na univerzálnu pravdu.
-
KaptMichal
King
Možno sa taký MIRV tvári nad vecou, ale asi zabúda na to, že aj keď tu raz za čas volačo napíšem ohladne politky tak nad tým nelamentujem celý deň ale žijem si svoj život 
Smer 11 hlasov? Fuj, hanba, co sem chodia za ludia....
asi Fico a jeho "sociálne" zmýšľajúci kamoši 
-
Anem
Star
aká hanba? nech si každý klikne (hlasuje) kam chce, hádam ešte fungujú nejaké tie pravidlá demokracie...
osobne ma prekvapuje KDH až s 4 hlasmi a SNS s jedným, myslím si ,že keby Malíková nezaložila nedávno NaS tak má viac hlasov...
osobne ma prekvapuje KDH až s 4 hlasmi a SNS s jedným, myslím si ,že keby Malíková nezaložila nedávno NaS tak má viac hlasov...
Mali by sme byť nestranní, takže kto "hlasuje" za hranola by mohol dostať automatický ban. Len aby sa nepovedalo... 
-
seth82
Darca
Len nepreháňaj.
-
KaptMichal
King
Aspoň vidno primitivizmus ludí, ktorí sa hrdia trickami antifico a spol.
Očakávam pokles tých, čo vôbec pôjdu voliť, lebo mnohí nechcú voliť ani populistu ani zlepenec klamárov.
Ja som zvykol voliť ale nabudúce toto právo ponechám ostatným, čí už zvolia Fica alebo tento zlepenec, ani jedno ani druhé nebude dobré.
Ja som zvykol voliť ale nabudúce toto právo ponechám ostatným, čí už zvolia Fica alebo tento zlepenec, ani jedno ani druhé nebude dobré.
-
Anem
Star
rovnaký ako hovoríš zlepenec ako nám vládne teraz určite nevznikne aj po ďalších voľbách.Cesar napísal:Očakávam pokles tých, čo vôbec pôjdu voliť, lebo mnohí nechcú voliť ani populistu ani zlepenec klamárov.
Možno, že Matovič založi nejakú stranu a bude kritizovať každého a možno získa nejaké hlasy, aj hranol vyrástol na tom, že všetko kritizoval 24/7 a dostal sa na 40%.
milujem ked niekto povie zlepenec, a ficko co mal? tak isto zlepenec
Lenže je rozdiel koalícia 3 strán a koalícia 5 strán + 1 občianskeho združenia, čiže zlepenec to je.
zisti si ako vznikol Smer-SD
Viem, že zlúčil kedysi k sebe SDĽ, SDA a neviem koho ešte, ja sa zas o tú stranu nejak moc nezaujímam. Každopádne je ale rozdiel vznik strany a vznik vládnej koalície.