HP LaserJet 3030 - nejde skener

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HP LaserJet 3030 - nejde skener

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Zdravím, tak ako hovorí názov, na danom zariadení mi nefunguje skener, tlačiareň však ide...

Keď si vyberem voľbu kopírovať na tlačiarni, namiesto toho aby mi vyplulo oskenovaný papier napíše "dokument z pod. špatne podán" ale v podávači papiera problém nebude keďže keď dám tlačiť nejaký dokument z HDD tak ide bez problémov ...pritom ako to skenuje to má divný zvuk, iný ako to mávalo predtým keď to išlo

V správcovi zariadní mi píše "zariadenie pracuje správne" a keď dám aktualizovať software píše že mám aktuálny

keď idem do "zariadenia a tlačiarne" vyberiem vlastnosti skenera, píše mi "Stav: Nie je k dispozícií"

keď vložím inštalačné CD, dám "Instal HP LJ software" vyskočí okno "looking for new hardware" a tam po chvílke napíše že sa mám uistiť že je tlačiareň zapojená a zapnutá (určite je) ako keby ju nemohlo nájsť alebo čo...musím dať "cancel" a zruší mi to inštaláciu....pritom ďalšie okno "inštalácia softvéru ovládača" mi ukazuje "pripravené na použitie

Doteraz mi všetko išlo ako malo, všetci z rodiny hovoria že s tým nič nerobil tak nechápem...

Blindman
Light Professional
Light Professional

Re: HP LaserJet 3030 - nejde skener

Príspevok od používateľa Blindman »

skús vymeniť USB kábel,
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: HP LaserJet 3030 - nejde skener

Príspevok od používateľa DanielDevil »

neviem či je najlepší nápad kupovať kábel, keď tlačiareň funguje ako má, len skener nie :/
Napísať odpoveď