htc cko ma svoj sense, a celkovo sa mi to zda moc sikovny telefon (momentalne sa od vcera vecera sustavne vkuse bavkam s htc desire Z) samsung galaxy S2 som v ruke este nemal, a jedntka sa mi ani nepozdavala ani nepacila, slo to pomaly a na hovno, aspon s tym co som sa s nim ja hral.
GALAXY S2 vs HTC SENSATION
-
qwerty-xyz
GALAXY S2 vs HTC SENSATION
tema je jasna, osobne sa rozhodujem medzi tymito dvoma telefonmi, potrebujem nastupcu za svoju starucku K800i, tieto dva su pecka. v com je problem, ktory je lepsi a preco?
htc cko ma svoj sense, a celkovo sa mi to zda moc sikovny telefon (momentalne sa od vcera vecera sustavne vkuse bavkam s htc desire Z) samsung galaxy S2 som v ruke este nemal, a jedntka sa mi ani nepozdavala ani nepacila, slo to pomaly a na hovno, aspon s tym co som sa s nim ja hral.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: GALAXY S2 vs HTC SENSATION
Budem sa snazit byt objektivny, kedze Galaxy S2 vlastnim, ale Sensation som uz mal sancu par krat odskusat.
Vykonovo medzi nimi nieje velka priepast, ale citit ze samsung exynos je vykonnejsi (vidno to napriklad v quadrante). Na samsungu som sa nestretol s vyraznejsim sekanim systemu, kdezto na htc to trhanie bolo dost caste. Galaxy S2 je tenucka, sensation je hrubsi avsak sa mi lepsie drzal v ruke. Vydrz baterie som na sensation nemal sancu otestovat, avsak pri striedmejsom pouzivani sa daju dosiahnut na galaxy kludne aj 4 dni (osobne vyskusane (telefonovanie, prezeranie mailov, sms, obcasne browsovanie)). System vela chyb nema, treba drzat vzdy cerstvy posledny fw, coskoro na galaxy vyjde aj update na Android 2.3.4 ktory by mal pomoct aj vydrzi baterie.
Z mojho uhla pohladu si myslim ze niesu zrovna priamy konkurenti. Za tu dobu co som mal moznost vyskusat galaxy a sensation, citim, ze samsung galaxy s2 je proste lepsi. Ale je to moj nazor, idealne by bolo odskusat si obidva a rozhodnut sa co mu viac vyhovuje. Ani jednym chybu nespravis.
Vykonovo medzi nimi nieje velka priepast, ale citit ze samsung exynos je vykonnejsi (vidno to napriklad v quadrante). Na samsungu som sa nestretol s vyraznejsim sekanim systemu, kdezto na htc to trhanie bolo dost caste. Galaxy S2 je tenucka, sensation je hrubsi avsak sa mi lepsie drzal v ruke. Vydrz baterie som na sensation nemal sancu otestovat, avsak pri striedmejsom pouzivani sa daju dosiahnut na galaxy kludne aj 4 dni (osobne vyskusane (telefonovanie, prezeranie mailov, sms, obcasne browsovanie)). System vela chyb nema, treba drzat vzdy cerstvy posledny fw, coskoro na galaxy vyjde aj update na Android 2.3.4 ktory by mal pomoct aj vydrzi baterie.
Z mojho uhla pohladu si myslim ze niesu zrovna priamy konkurenti. Za tu dobu co som mal moznost vyskusat galaxy a sensation, citim, ze samsung galaxy s2 je proste lepsi. Ale je to moj nazor, idealne by bolo odskusat si obidva a rozhodnut sa co mu viac vyhovuje. Ani jednym chybu nespravis.
Tiez by som bral SGS2. Jednak je ten telefon kvalitnejsie spracovany. A je ovela rychlejsi. HTC a ich graf. nadstavba Sense je poslabsie optimalizovana a preto take sekanie. Z recenzii sa stazuju aj na baterku a telefon trpi aj death grip problemom. Cize ked ho drzis na nespravnom mieste tak Wi-fi straca signal... SGS2 ma kvalitnejsi displej atd. Tiez by som tieto 2 nepovazoval za rovnocenne. SGS2 je lepsi v podstate v kazdej oblasti.
Tiež by som bral Samsun G 2. Ja mam jednotku a som maximalne spokojny. Tiey som sa rozhodoval medzi HTC a Samsungom. Samsung ma hlavne ovela kvalitnejsi display, co je asi jeden z najdolezitejsich kriterii...
-
qwerty-xyz
fuuu chlapci, zase ste ma domotali. Ja som myslel ze prave tieto dva telefony sa daju porovnavat, ze su na rovnakej urovni. Ale tak som rad ze sa vyjadril aj neikto kto ich uz drzal. O to ide, ja som v ruke este nemal ani jeden.
SGS2 som uz mal v ruke a mozem povedat ze je to paradny kus hardveru. Spickove spracovanie, paradny displej. Jednoducho luxus. Ale pre mna je az prilis velky a nesadne mi velmi do ruky. Preferujem mensie mobily s max 4" displejom.
Ak rozhodujes vazne len medzi tymito dvomi fonmi, tak potom jednoznacne zober SGS2.
Ak rozhodujes vazne len medzi tymito dvomi fonmi, tak potom jednoznacne zober SGS2.
-
->slavo<-
Addict
Ja vlastnim Galaxy S jedničku a som maximalne spokojny po update na 2.3.4 ide ten telefon užašne ,
Galaxy S 2 je vlastne to iste s podstatne vyššou vydržou baterie , vačšim displayom ktory je aj jemneši ma viac subpixelov , 2jadrovy procesor ktory je momentalne najvykonejšim procesorom ktory byl kedy vyrobeny do mobilneho zariadenia , celkovo je telefon velmi tenky je velmi kvalitne spracovany a jednoznačne odporučam Galaxy S2 , Htc som nemal možnost vyskušat no S2jku som nejaky čas mal požičanu a je to perfektny mobil.
Htc ma zasa vyhodu že podporuje trošku viac hier , koli grafickemu čipu adreno, ale časom sa to zmeni , takže pokial preferuješ kvalitny mobil s peknym displayom dlhou vydržou baterii ,a hlavne to chceš mat v čo najmenšich rozmeroch tak jednoznačne S2 .
Galaxy S 2 je vlastne to iste s podstatne vyššou vydržou baterie , vačšim displayom ktory je aj jemneši ma viac subpixelov , 2jadrovy procesor ktory je momentalne najvykonejšim procesorom ktory byl kedy vyrobeny do mobilneho zariadenia , celkovo je telefon velmi tenky je velmi kvalitne spracovany a jednoznačne odporučam Galaxy S2 , Htc som nemal možnost vyskušat no S2jku som nejaky čas mal požičanu a je to perfektny mobil.
Htc ma zasa vyhodu že podporuje trošku viac hier , koli grafickemu čipu adreno, ale časom sa to zmeni , takže pokial preferuješ kvalitny mobil s peknym displayom dlhou vydržou baterii ,a hlavne to chceš mat v čo najmenšich rozmeroch tak jednoznačne S2 .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
HTC Neodporúčam. Fotky sfarbené do ružova, vypadávajúce wi-fi a 3G.
Taktiež som majiteľom Samsungu Galaxy S2 a môžem ti ho len a len vrelo odporúčiť. Display je čistá nádhera, rýchlosť systému užasná a aj baterka drží celkom slušne. Žiadne problémy so stratou signálu pri takom či onakom držaní telefónu a veľmi rýchle načítanie GPS signálu.