Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Takto. Tu mas navod: http://www.trinitycore.info/How-to:Win . A ako dlhorocny developer na jednom neoficialnom servery ti radim, aby si sa do toho nepustal, ak nemas vobec znalosti s DB systemami a kompilovanim zdrojoveho kodu. Potom ak chces nieco aj sam robit do toho emulatoru, je to vsetko v C++, stacia ti zaklady fakt. Jedine keby chces implementovat nove veci, tak musis mat znalosti z reverzneho inzinierstva, networkingu (presnejsie, posielanie packetov), citania WDB suborov z oficialneho serveru, praca s DBC subormi klienta World of Warcraftu. Ak ta teraz moje slova neodradili, tak ta vitam medzi komunitou TrinityCore.
zaklady ? no ja sa povazujem za trochu pokrocilejsieho programatora a raz som si pozeral zdrojaky mangosu a nemam pocit ze by na to stacili zaklady... ziadna dokumentacia ani komentare (a ak tak slabe alebo velmi malo) same cisla natvrdo v zdrojakoch bez akejkolvek snahy zaviest konstanty pre lepsiu citatelnost a udrziavatelnost kodu, zlozita architektura atd mohol by som pokracovat. mozno sa to zmenilo ale dost o tom pochybujem.
Ano. To musim suhlasit. Neprehladny kod, ziadna dokumentacia. Lenze pokial sa sam zorientujes v tom kode (ako som to aj ja spravil, aj ked mi to dost dlho trvalo), tak ti stacia len zaklady C++ a OOP na pracu s TC. Tymi zakladmi myslim praca s pointrami, dedicnost, praca s roznymi kolekciami STL z toho vyplyva ze praca s iteratormi, potom dalej praca s bitovymi operatormi &, |, ~, ^ atd
-
lekoklatik
VIP
A môžeš mi vysvetliť čo si ty hľadal? Používaj google.
Máš pocit že tu teraz niekto začne pátrať po všetkých updatoch a neviem akých sračkách?
Keď si chceš urobiť server, študuj chalan, hľadaj si, pretože pri prvom probléme so serverom by si bol pravdepodobne nahraný...
Najjednoduchší link, ktorý si si mal nájsť sám je - http://www.google.sk/#q=WOW+mango+wotlk ... 80&bih=920
Potom si sa mal dostať na tieto fóra, kde je stručne a jasne napísané čo všetko treba, kde to nájsť http://mangos.osh.nu/forums/index.php/t ... ct-mangos/ a tu máš dokonca kompletný obrázkový návod aj s odkazmi na potrebný sw - http://www.mmotop.org/mangos-guides/343 ... 3-5-a.html . jaj chalan hlavu by som ti odtrhol. Sú prázdniny, po kkt času, takže ak chceš, sám si zrob, študuj.
Máš pocit že tu teraz niekto začne pátrať po všetkých updatoch a neviem akých sračkách?
Keď si chceš urobiť server, študuj chalan, hľadaj si, pretože pri prvom probléme so serverom by si bol pravdepodobne nahraný...
Najjednoduchší link, ktorý si si mal nájsť sám je - http://www.google.sk/#q=WOW+mango+wotlk ... 80&bih=920
Potom si sa mal dostať na tieto fóra, kde je stručne a jasne napísané čo všetko treba, kde to nájsť http://mangos.osh.nu/forums/index.php/t ... ct-mangos/ a tu máš dokonca kompletný obrázkový návod aj s odkazmi na potrebný sw - http://www.mmotop.org/mangos-guides/343 ... 3-5-a.html . jaj chalan hlavu by som ti odtrhol. Sú prázdniny, po kkt času, takže ak chceš, sám si zrob, študuj.
lekolatik nechcem ti do toho kecat. Ale mangos je na scene s wow emulatormi dnes uz nic. Navyse mangos pokial viem ma stale oddelene scripty od samotneho core, co len prinasa viac prace.
-
lekoklatik
VIP
@wolf - narážal som na toto
a ako som spomínal, ja sa do toho nerozumiem, ale podľa "diskusie" na ktorú som postol ten druhý odkaz je toto to čo som ocitoval.detrox napísal:čawko chcel by som nieaký navod alebo tak na vytvorenie vlastného wotlk 3.3.5a serveru (mangos alebo TC) googlil som no nič som nenašiel jedine na 2.4.3 čo fakt nechcem hladal som aj na forku ale našiel som len navod na patch 2.4.0 tak bol by som rád keby ste mi poradili .... dali nieakú stránku alebo stručný návod s programmi a packmy čo budem potrebovať ...... Dakujem vopred ).... je to na moje vlastné účely bude to ako *Test server* pre mna a pre kamošov kvoli testovaniu rôzných veci atd
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sorry ludia ale ja tomuto vazne nerozumiem, ci tato tema je vynimka fora alebo co, vsade sa tvrdo zasahuje proti warez temam ale tuto uz roky ludia pisu o free wow serveroch co je v podstate tiez warez, kedy sa uz modi spamataju a zacnu to tu mazat warez posty?!!
-
lekoklatik
VIP
Counter Strike nie je výnimka 
Premazávať staré veci by bolo o hubu, i keď by sa samozrejme dalo.
Ber to tak, že kedysi to až také kruté nebolo, teraz je však doba iná, tiež pravidlá.
Premazávať staré veci by bolo o hubu, i keď by sa samozrejme dalo.
Ber to tak, že kedysi to až také kruté nebolo, teraz je však doba iná, tiež pravidlá.
Wow emulator je definovany ako vyukovy projekt. Spada pod licenciu GNU/GPL. My nic zle nerobime 
-
Hotwire
Addict
hrat platenu hru na free serveri je to iste ako kradnut elektrinu alebo satelitny prijem....a je to warez lebo zadarmo hras hru za ktoru sa ma platit
vyukovy projekt to rozhodne neni inak by blizzard proti tomu nebol...a kazdopadne aj ked si odmyslime mesacne poplatky tak tu hru si stale treba aj kupit a ludia co to hraju na free ju maju stiahnutu = warez
a leko: ja viem ze mazat 400 stran by bolo pritiahnute za vlasy ale tak mohlo by sa aspon zabranovat vznikaniu novych warez prispevkov.... hlavne sa tu opakuju tie iste otazky pomaly na kazdej strane...cize je to zaroven warez a zaroven aj spam
a leko: ja viem ze mazat 400 stran by bolo pritiahnute za vlasy ale tak mohlo by sa aspon zabranovat vznikaniu novych warez prispevkov.... hlavne sa tu opakuju tie iste otazky pomaly na kazdej strane...cize je to zaroven warez a zaroven aj spam
Ale podla mňa Blizzarad má na toto dobrú taktiku. Napr.: Niekto chce začať hrať WoW, ale zistí že je to pomerne drahé a ani nebude vedieť či ho to bude baviť, tak by sa na to vydrbal, ale... zistí že je nejaký server Free (zadarmo), tak tam začne hrať, ale po čase zistí, že je tam plno bugov, časté pády, a ak sa niečo pokazí tak Wipe, a potom si povie že pôjde na Ofik... Ale keby nebol Free server, tak to ani nehrá. Podla mňa, väčšina ľudí na Ofiku začínala s Free-čkom.
Blizzard je hlavne proti tomu, kto na Free serveroch dosť zarába...
(To je moja teória, možno blbosť...)
Blizzard je hlavne proti tomu, kto na Free serveroch dosť zarába...
(To je moja teória, možno blbosť...)
Stiahnut si wow mozes aj z oficialnej stranky blizzardu. A blizz neni proti wow emulatorom. Inak by uz davno neexistovali, lenze oni existuju. Blizzardu len vadi ak na tom niekto zaraba peniaze.SchYzo napísal:hrat platenu hru na free serveri je to iste ako kradnut elektrinu alebo satelitny prijem....a je to warez lebo zadarmo hras hru za ktoru sa ma platitvyukovy projekt to rozhodne neni inak by blizzard proti tomu nebol...a kazdopadne aj ked si odmyslime mesacne poplatky tak tu hru si stale treba aj kupit a ludia co to hraju na free ju maju stiahnutu = warez
-
Hotwire
Addict
blizzard proti tomu je len im to nema ako zatrhnut, je to ako boj s veternymi mlynmi...ine je to napr v pripade Lineage 2 a L2J lebo to vtedy v NC softe nemali pravne osetrene v EULA tak s tym nic urobit nemozu.....+ uznajte ze aj vas seru na kazdej novej strane rovnake otazky typu "ktory free server je naj?"
Keby to chcel Blizzard riešiť, tak si najme niekoľko právnikov a začne sa súdiť s každým, viem že to nebude najjednoduchšie...
Hej? Napisu githubu, zistili sme podozrivu cinnost na tomto repozitoari, bum TC repo hned padne, vyziadaju si IPcky leadera a vsetkych co tam nieco commitli, dovidenia. Preco to vsak nespravili doteraz?SchYzo napísal:blizzard proti tomu je len im to nema ako zatrhnut, je to ako boj s veternymi mlynmi...ine je to napr v pripade Lineage 2 a L2J lebo to vtedy v NC softe nemali pravne osetrene v EULA tak s tym nic urobit nemozu.....+ uznajte ze aj vas seru na kazdej novej strane rovnake otazky typu "ktory free server je naj?"
-
Hotwire
Addict
to neviem..ale mozno preto ze ludi co robia tie free servery je strasne vela, neviem...ale snad mi nechces tvrdit ze im nevadi ze tisice ludi zadarmo hraju ich hru za ktoru im ostatni musia platit
Urcite im to nevadi na tolko, aby nieco podnikli
Staci ze by rozbili hlavnu zakladnu TC devov a komunita by sa roztriestila.
-
xH4wK
Povedzte mi este aky ma blizzard dovod starat sa o male free servre, len robia reklamu pre offic... 
Taketo debaty tu boli su a budu, zbytocne sa tym zaoberat
Taketo debaty tu boli su a budu, zbytocne sa tym zaoberat
-
Hotwire
Addict
kazdopadne ci proti tomu bojuju alebo nie, je to warez takze tu by sa to vobec riesit nemalo..ale co uz je to asi nejaka specialna vynimka tohto fora 
Wowko je dobra hra no len tiez prestane bavit som s nim skoncil pred polrokom dovtedy som to hral ako blázon