Zdravím, mám taký problém, že keď ráno pustím PC tak mi vždy tak 2-3 krát zamrzne, obrazovka napíše "power saving mode" a sčerná ako keby bola v režíme spánku, PC nejde do výkonu, stáva sa to pár minút po štarte, keď som ešte na nič neklikal len pohol myškou a tá zamrzla, prípadne som zapol net, prehliadol pár stránok a myška opäť zamrzla a vyplo monitor, potom musím podržať tlačítko na zapínanie PC až kým mi ho nereštartuje, po týchto problémoch na začiatku dňa už žiadne nie sú, celý deň všetko ide ako má, začalo mi to robiť asi tak týždeň dozadu, doteraz všetko išlo ako malo, OS: Win 7, PC som programami NOD 32, Ad Aware, Malwarebytes Anti-Malware ale v podstate žiadnu háveď to nenašlo, ďakujem za pomoc
//tak nerobil som vôbec nič a prestalo to
Zamŕzanie PC po štarte (1 dlhá 3 krátke)
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamŕzanie PC po štarte
skus to prevetrat este combofixom http://www.infospyware.net/antimalware/combofix/
Re: Zamŕzanie PC po štarte
No, dúfam, že som ťa pochopil správne (lebo jedna dlhá veta).
Nerobil si predtým ako to začalo robiť niečo zásadne na PC? Skús nechať pri štarte spúšťať čo najmenej programov (Win+R > msconfig > karta Pri štarte, tam odznač všetky nepotrebné programy, ktoré sa spúštajú). Ak si nenarobil veľa zmien, môžeš skúsiť obnoviť OS do stavu, kedy išiel v pohode.
Nerobil si predtým ako to začalo robiť niečo zásadne na PC? Skús nechať pri štarte spúšťať čo najmenej programov (Win+R > msconfig > karta Pri štarte, tam odznač všetky nepotrebné programy, ktoré sa spúštajú). Ak si nenarobil veľa zmien, môžeš skúsiť obnoviť OS do stavu, kedy išiel v pohode.
-
DanielDevil
Addict
Re: Zamŕzanie PC po štarte (1 dlhá 3 krátke)
tak dnes to spravilo opäť po dlhej dobe a tentokrát aj s odozvou, PC som nemohol naštartovať, základovka zavíjala 1 dlhú a 3 krátke, po dlhšom čase sa mi podarilo spustiť win, manuál k nej nemôžem nájsť a nepodarilo sa mi ani vygoogliť čo značia jednotlivé pípnutia 
MB: ASUS M2N-E SLI
MB: ASUS M2N-E SLI
Tieto pípnutia vydáva MB lebo nieje niečo dobré s HW, konkrétne tvoj problém je v grafickej karte (1 dlhý a 3 krátke pípnutia) Napíš mi akú maš grafickú kartu a či si sňou niečo robil, ak áno tak čo. Ja s týmto problémom žijem už vyše pol roka na mojom PC, ale to je na dlhšie 
-
DanielDevil
Addict
Grafika je ATI X1950 Pro a nerobil som s ňou nič...na tejto zostave fičím cez 3-4 roky bez zmien...
Tak možno že tá grafika odišla...neviem ako nato prísť, jedine že by si mal možnosť ju skúsiť v inom pc.Alelbo, skús spustiť počítač normálne, a hned o nejakých 4-5 sekúnd stlač reset tlačítko (volá sa to hot start myslím). Ja mám totižto tiež atinu, a moja dosta (asus p5n-e sli) ju nechce vziať, robí mi to rovnaké pípnutia. Preto zapínam pc iba hore uvedeným spôsobom. Ale môj rozdiel je že my to robí odzačiatku (robí to všetkým s mojou doskou a atinami 5800). Vyskúšaj.