League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Môžem oje*** celé lol minimálne kým sa nezačnem hrozne nudiť...
Najskôr som hral s nejakými kktmi ktorý ma chceli hneď na začiatku reportovať, pretože som šiel na line s rammusom a akosi sa to soni a ryzemu nepozdávalo, avšak oni už na lajne spolu stáli a Ďalšiu hru mi pár minút pred koncom padol klient takým spôsobom, že ho už ani nemôžem naštartovať... V skutku, môžem oje***...
Najskôr som hral s nejakými kktmi ktorý ma chceli hneď na začiatku reportovať, pretože som šiel na line s rammusom a akosi sa to soni a ryzemu nepozdávalo, avšak oni už na lajne spolu stáli a Ďalšiu hru mi pár minút pred koncom padol klient takým spôsobom, že ho už ani nemôžem naštartovať... V skutku, môžem oje***...
lekoklatik napísal:Môžem oje*** celé lol minimálne kým sa nezačnem hrozne nudiť...
/irony on
rammus na lajne? to si kde videl prosim ta?! ja by som tiez reportoval za taku noobovinu...
/irony off
teraz vazne: Mna to uz prestalo kompletne bavit, nie hra, ale tie sracky okolo toho, neskutocny waiting time, rtardovane problemy s chatom, clovek aj ked sa do menu dostane tak aj tak sa kolko krat nepripoji... za tie nervy mi to nestoji. Ako uvedomujem si ze nemozem ani trochu nadavat lebo to neni platene... Niekedy som v ragei uvazoval ci by nebolo odveci urobit nieco ako VIP account za ktory si zaplatis normalne ale proste ti tam bude VSETKO fungovat ... ach ten riot...
Všetko je to spôsobené obrovským návalom hráčov..dúfam že to rozdelenie tieto problémy vyrieši..
Už to trvá ozaj strašne dlho.
Keď som hral pre rokom na US servery, takéto problémy tam neboli nikdy..
Už to trvá ozaj strašne dlho.
Keď som hral pre rokom na US servery, takéto problémy tam neboli nikdy..
-
lekoklatik
VIP
@Jake, ja som hral Ashe, nie rammus. A vežu sme dali dolu do 3minút. noobovina... Mária panna chalan...
@Opak, mne dnes prišiel mail že som v EU Nordic + East... Nepáči sa mi to rozdelenie.
Každý ma však jeden free transfer
@Opak, mne dnes prišiel mail že som v EU Nordic + East... Nepáči sa mi to rozdelenie.
Každý ma však jeden free transfer
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
kto ide na west?
-
PhYs0c
King
ja som minuly tyzden alebo aj dva nehral vobec a tiez mi to liezlo na nervy ale tento tyzden som na poobede a rano ma tam vzdy hned pripoji
to asi este vacsina ludi chrape
chcem sa opytat.. hravam ranked solo a mam stav: 22-13 a rating 1247 co kamosi maju za take aj 1500. dostavam za vyhru asi 10 bodov co je dost malo neviete preco?
debilna hra uprostred hry mam lag ani reconect mi nejde uz to vidim ze dostanem report a ban na 3 dni
LoLko hrávam ale uz polroka som 30 level NICK:Iragon,bavíma to len som to 2 týzdne nehral a niak som asi zabudol hrat
ale uz znova sa do toho dostavam kto chce vytvorit team pridajte si ma hravam teraz Yoricka,Maokaia a Cassi.
Uz asi zacali rozdelovat server lebo mi nejde zalozit hra a uz ani lognut. Takze cakaju kym ostatny dohraju a vypnu to celkom.
-
Geogomeogo
Light Professional
Nieje to split -> http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... p?t=311824
Leko takto ti poviem, ja to nechápem, vôbec nemám také problémi jako ty. Ráno, resp. doobeda sa lognem na lolko a som tam prihlásený celý deň a keď mám chuť tak možem zahrať hocikedy. A žeby som mal nejaké problémi in-game sa mi nestáva (pády,atď). V poslednom čase už ani session closed nedostávam. LoLko hrám od začiatku sezóny 1., teda už tomu je rok. Neviem prečo ale od začiatku ma hra strašne zaujala, úplne všetkým. A aj keď už ma to nebaví tak jako na začiatku, predsalen je to v podstate stále to isté dookola a odohraných mám 650 ranked hier (podotýkam som low elo, klesol som až na 680 teraz som na 1150 a vyššie sa nie a nie dostať) a asi okolo 1000 normal hier. Ale stále keď sa nudím to proste zapnem a hrám...
Takže aj keby LoL uplne doje***, ďakujem riotu za ten rok ktorý mi LoLko skracovalo dlhé chvíle.
PS: dúfam že nikto neprestúpite na west, prestup máte len jeden!!! A nech sme všetci pokope na jednom servery, to je hlavné lebo na nordicu budú robiť sk/cz cupy ako napr. playzone.cz.....
Takže aj keby LoL uplne doje***, ďakujem riotu za ten rok ktorý mi LoLko skracovalo dlhé chvíle.
PS: dúfam že nikto neprestúpite na west, prestup máte len jeden!!! A nech sme všetci pokope na jednom servery, to je hlavné lebo na nordicu budú robiť sk/cz cupy ako napr. playzone.cz.....
Prestup si mozes aj kupit...rain3R napísal:...
Ja by som si urcite ten prestup nekupoval a po druhe sa ani nechystam prestupiť pekne ostanem v EU nordic
To mi je jasné že sa bude dať kúpiť ale pre tých ktorý tam neplatia, ako ja... 
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2011, 12:37)
Ten nový patch mi sťahuje 5-10 kbps, už som to asi 20 krát reštartoval a stále rovnaká rýchlosť.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2011, 12:37)
Ten nový patch mi sťahuje 5-10 kbps, už som to asi 20 krát reštartoval a stále rovnaká rýchlosť.
-
Qerten
Medium Star
Mne to už sťahuje 2hodiny a ešte chýba 77mb.. Sťahuje to rýchlosťou od 5 do 14kbps..
už to sťahujem asi dve hodiny..chýba mi už len 27mb..rátam ešte ďalšiu minimálne polhodinu..
a potom dúfam že tam bude dvojhodinová čakačka..paráda
a potom dúfam že tam bude dvojhodinová čakačka..paráda
instaluje 64 % a mam cakat 1:15 hod
-
Qerten
Medium Star
Keď oni musia spúšťať update z jedného serveru tak jasné že to ide pomaly ako sánky v lete..
-
PhYs0c
King
podľa mňa ešte aj tie sánky v lete idú aspoň 50kb/s