FEAR 3
Re: FEAR 3
fear a deadspace, dve hry ktoré sa mi vôbec nepáčia. deadspace úplne, fear až tak nie.
-
.EddiE.
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
neviete niekto kde to má savy vo win 7?
-
JeffHardyy
Light Professional
C:/použivatelia/tvoje meno/appdata/local/ALI123..teda aspon ja to tak mám
Prosim Vás ide vam niekomu multyplayer? chcel by som ho skusit zahrat aj som stahoval nejaky patch s lamky ale nic s toho keby mi niekto poslal link na nejaky funkcny patch na multak ale vysvetlil ako to spojazdnit bol by som vdacny vdaka
-
lekoklatik
VIP
pýtaj sa tam kde si to ťahal.
Prípadne googli.
Ale nepíš FEAR3 multyplayer prosím Ťa.
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 1:28)
Mám za sebou prvú a začiatok druhej kapitoly.
Úprimne nerozumiem čo presne sa vám na tejto hre nepáči, pri všetkých tých ostatných FPS akciách.
Ja osobne som maximálne spokojný a silne uvažujem nad kúpou, kvôli levelovaniu a hlavne MP...
Má to slowmotion, level up systém, pekné prostredie, skutočne podarenú grafiku, zaujímavý príbeh a ešte stále si to drží F.E.A.R. atmosféru.
U mňa sa v prípade tejto hry sklamanie nekoná a môžem ju doporučiť nenáročnému hráčovi, ktorý sa nebojí svojho vlastného tieňa v hre.
Ja som spoko. Zatiaľ 8.5/10. Uvidím čo bude ďalej.
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 11:40)
Takže to mám za sebou. Spokojnosť.
Pohodová pekná FPS s dobre fungujúcimi prvkami, "pekelným" prostredím, hororovou atmosférou, fajn nazvučením a spokojným príbehom.
9/10
U mňa bod dolu za absenciu hlasu postavy za ktorú som hral SP.
Prípadne googli.
Ale nepíš FEAR3 multyplayer prosím Ťa.
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2011, 1:28)
Mám za sebou prvú a začiatok druhej kapitoly.
Úprimne nerozumiem čo presne sa vám na tejto hre nepáči, pri všetkých tých ostatných FPS akciách.
Ja osobne som maximálne spokojný a silne uvažujem nad kúpou, kvôli levelovaniu a hlavne MP...
Má to slowmotion, level up systém, pekné prostredie, skutočne podarenú grafiku, zaujímavý príbeh a ešte stále si to drží F.E.A.R. atmosféru.
U mňa sa v prípade tejto hry sklamanie nekoná a môžem ju doporučiť nenáročnému hráčovi, ktorý sa nebojí svojho vlastného tieňa v hre.
Ja som spoko. Zatiaľ 8.5/10. Uvidím čo bude ďalej.
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 11:40)
Takže to mám za sebou. Spokojnosť.
Pohodová pekná FPS s dobre fungujúcimi prvkami, "pekelným" prostredím, hororovou atmosférou, fajn nazvučením a spokojným príbehom.
9/10
U mňa bod dolu za absenciu hlasu postavy za ktorú som hral SP.
Kto my pomôže pri FEAR2 neviem ako ďalej
-
lekoklatik
VIP
Bolo by fajn keby si napísal s čím by si rád poradil.
V škole na konci uzavriem ventil s ohňom prejdem okolo horiaceho vrtulníka a stretnem tam 2 spolubojovníkov a potom sa to prenesie do nejakého sveta a tam na mňa skočí to vlasaté dievča a žerie ma.Na obrazovke my ukazuje že mám niečo robiť s myšou-pravé tlačítko-tlačím a tá potvora ma aj tak ničí . tak neviem čo s tým
-
lekoklatik
VIP
Ale toto neznie ako Singleplayer kampaň.
A neviem či je to vôbec Fear3.
Nepomýlil si sa?
A neviem či je to vôbec Fear3.
Nepomýlil si sa?
To je z dvojky
Ale uz si nespominam na tu cast. Ale aj tak na dvojku mame inu temu.
Mne to prišlo také divné táto hra, nabehol som medzi medzi troch sediacich nepriatelov nazačiatku a musel som použiť 3 zásobníky aby som ich zabil, neskôr keď ich tam bolo viac ako traja som mal ozaj velký problém ich zabiť a to mi verte nieje to moje prvé FPS v živote. Normálne som nechápal, na strendej obtiažnosti som mal obrazovku v krvi non-stop. Ďalej som si musel znížiť senzitivitu v hre takmer na minumum aby sa to dalo ovládať, to som tiež nepochopil. Hýbalo sa to čialene rýchlo. Ak niekto nájde funkčný patch na MP (co-op) tak určite mi dajte vedieť.
Asi si mal pocítiť strach 
to aby sa hráči snažili prejsť neprejditeľné... A hrali to dookola, pokým nevyhrajú aj najťažšiu úroveň.
to aby sa hráči snažili prejsť neprejditeľné... A hrali to dookola, pokým nevyhrajú aj najťažšiu úroveň.
-
lekoklatik
VIP
Tiež som hral na strednej obtiažnosti a také problémy som nemal.
Tiež neviem o akých 3ch sediacich na začiatku sa bavíme.
Keď si bol v tej väznici, tak si mal k dispozícií, len nôž (melee attack) a tým to šlo na jednu ranu, pretože boli otočení chrbtom...
Tiež neviem o akých 3ch sediacich na začiatku sa bavíme.
Keď si bol v tej väznici, tak si mal k dispozícií, len nôž (melee attack) a tým to šlo na jednu ranu, pretože boli otočení chrbtom...
Tu, 8:00 (pretočiť) aj on s tým ma trošku problém ale ja som strielal 2 krát toľko, a potom to bolo len horšie a horšie, mal som obraz v kriv ako som hovoril nonstop
asi nie až taký, keď na tom videu zarába.
-
lekoklatik
VIP
@©_ME: wtf?
@rain3R: o chvíľočku ti dodám video... Ty, aj týpek na tom videu ste lamy. Že by si ich strieľal do hlavy, tak to ne...
@rain3R: o chvíľočku ti dodám video... Ty, aj týpek na tom videu ste lamy. Že by si ich strieľal do hlavy, tak to ne...
Na tom videu zarába cez google adsense media. Keď si o sebe človek myslí, že to vie hrať, až vtedy to dá na youtube a chce na tom zarobiť. Ak vie, že je lamka, tak na tom zarábať nebude nie?
-
lekoklatik
VIP
A čo to má spoločné s fear alebo celkovou "problematikou" toho že sú nepriatelia (údajne) z kameňa?
A nie, ten týpek na tom videu to hrať nevie. Avšak hrá to na konzole tak ok...
A nie, ten týpek na tom videu to hrať nevie. Avšak hrá to na konzole tak ok...
Jasné veď čo som mohol očakávať, len takéto naražky akože som lama, apod. Leko do boha nie každý je taký profík ako ty.