pomoc s výberom baterky do mobilu....

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
sapfo111
Novice
Novice

pomoc s výberom baterky do mobilu....

Príspevok od používateľa sapfo111 »

Ahojte, mohol by mi niekto povedať, alebo prípadne poslať aj link, kde si viem objednať baterku do Samsung galaxy mini?
Moja sa v novom mobile vybije :( aj bez wifi pripojenia len 1,5 dňa. Skúsila som aj znížiť jas, tiež skorigovať všetky ap. čo žeru bateriu.... skusila som sa nepripojiť vôbec na net, bluetooth vypnutý - skrátka všetko zminimalizované. Výsledok rovnaký :o Vrátim sa k pôvodnej otázke: poradili mi, že si mám kúpiť bateriu ktorá je kompat. so samsung galaxy mini - len aby bola silnejšia. No ja netuším ktorá by to mala vlastne byť. Vopred ďakujem za pomoc. :oops:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc s výberom baterky do mobilu....

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skus si najprv kupit taku istu, ak ti to bude robit tak zrejme nebude na chybe bateria. ak ti to robit nebude tak je to jasne. ak sa ti aj tak nebude pacit vydrz tak tu mas riesenie:
http://cgi.ebay.com/3X-Battery-Dock-Cha ... 538wt_1139
sapfo111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sapfo111 »

guess.whoo napísal:skus si najprv kupit taku istu, ak ti to bude robit tak zrejme nebude na chybe bateria. ak ti to robit nebude tak je to jasne. ak sa ti aj tak nebude pacit vydrz tak tu mas riesenie:
http://cgi.ebay.com/3X-Battery-Dock-Cha ... 538wt_1139

ano vdaka - volím tu kupu asi, na forach som to prebehla a každý kto to má, tak má ten istý problém ....
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

Hladam nieco do galaxy s2, viete o nejakej s extremne dlhou vydrzou? Ta moja originalna nevydrzi ani jeden cely den. Mam tam starsiu verziu androidu a nejak to neviem aktualizovat.

Nasiel som jednu s 2000mAh za 5-6eur, za taku cenu to bude asi nepouzitelne???
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

nizka cena, nizka kvalita vacsinou, necakaj od toho nic, malo cyklov, pripadne realna kapacita nizsia..
kup si este jednu taku istu baterku s nabijackou ako mas v sgs2 a hotov, vacsia baterka znamena novy zadny kryt, tazsi telefon a celkovo to nevyzera tak dobre

bud 2x baterku alebo sa konecne zmierit s tym, ze jednoducho take vykonne smartfony vydrzia tak malo
Napísať odpoveď