Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
vendo bral si popri tom aj neakú kĺbovku?
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
klbovku som nebral, a nebol to problem klbu ale svalu
som čítal že tie drahšie kĺbovky napríklad od animalu tak tie už pomáhajú aj na svaly, tak preto som sa pýtal 
-ved hod link na konkretny vyrobok ktory myslis, osobne dost pochybujem ze existuje nieco co dokaze KVALITNE fungovat na svaly aj klby zaroven, ale rad sa necham prekvapit..Filipito napísal:som čítal že tie drahšie kĺbovky napríklad od animalu tak tie už pomáhajú aj na svaly, tak preto som sa pýtal
na fore posilnovanie.sk v teme universal/animal o tom pisali
//nepamatam si presne ktory vyrobok to bol kedze sa ma tato problematika momentalne netyka tak som si to nezapamatal, beriem iba zelatinu
//nepamatam si presne ktory vyrobok to bol kedze sa ma tato problematika momentalne netyka tak som si to nezapamatal, beriem iba zelatinu
ja mam teraz Universal. tak som zvedavy.
Chalani,tymto vas vyzyvam aby ste sem uploadli svoje aktualne formy
chcem vediet s akymi borcami pisem
... pochvalte sa,ukazte to na com tak usilovne a dlho makate ... ako povedal Arnold,ten kto cvici je ako sochar,tvarujete svoje vlastne telo ... 
-
vendo
Guru
inac preco ako "klbovku" neuzivate radsej klasicky rybi olej?
ma overene ucinky, neni to zmes boh vie akych umelin, je lacny, a pomaha aj s inymi vecami ako len klby

ma overene ucinky, neni to zmes boh vie akych umelin, je lacny, a pomaha aj s inymi vecami ako len klby
Tak naberiem odvahu, a dám sa sem prvý, hlavne by som chcel niečo pokritizovať, aktuálna váha cca 84kg (viem taká trochu "väčšia" objemovka) vek: 16
Rekordy v Trojboji
Bench press: 95kg
Mrtvý ťah: 140kg
Drep: 105kg
Viem, nič moc
Fotky mám len také "pokecové" a mobilová kvalita
Takže môžte začať kritizovať
.
Rekordy v Trojboji
Bench press: 95kg
Mrtvý ťah: 140kg
Drep: 105kg
Viem, nič moc
Fotky mám len také "pokecové" a mobilová kvalita
Takže môžte začať kritizovať
na 16 rokov imho skvelé, ako dlho cvičíš cca a s akou váhou si začínal?
No u mňa sa nedá presne určiť kedy som začal... lebo raz som cvičil u kamaráta, potom som prestal, neskoršie som nemal kde makať (aj keď som chcel)... a teraz od 6. júna som si kúpil konečne pernamentku do posilky a vynechal som jedine 1deň cvičenia aj to preto, lebo mal zamknuté
.
A s akou váhou som začínal, tak to ti neviem ani povedať...
A s akou váhou som začínal, tak to ti neviem ani povedať...
Sypeš niečo ?
Ak myslíš AS tak nie, a ani nemám na pláne
. Ale mal som 1kg sojového proteinu a ešte mám asi 700g pšeničného proteinu, za pár €... a teraz si chcem kúpiť 1. krát kreatín.
//: A inak viem...tie "protéiny" ktoré som mal, boli asi dosť nekvalitné, tak ale tá cena ma presvedčila
//: A inak viem...tie "protéiny" ktoré som mal, boli asi dosť nekvalitné, tak ale tá cena ma presvedčila
tak ak len toto imho skvelá genetika
-
martinez13
Light Professional
Jokky super len tak ďalej 
No ja som bol vždy taký objemnejší,.
gainer/proťák máš , ja som za 2 týždne pribral ani nie pol kila tj si neaký rychly nemyslíš?
keď sa ponáhľaš nikam nedojdeš
keď sa ponáhľaš nikam nedojdeš
No hlavne si pridaj do jedálnička ryžu a na ráno ovsené vločky.
SonyPeto napísal:Chalani,tymto vas vyzyvam aby ste sem uploadli svoje aktualne formychcem vediet s akymi borcami pisem
... pochvalte sa,ukazte to na com tak usilovne a dlho makate ... ako povedal Arnold,ten kto cvici je ako sochar,tvarujete svoje vlastne telo ...