Servis - vizualne poskodenie
Servis - vizualne poskodenie
Zdravim, tak stala sa mi taka trochu nemila vec, kedze na vsetko si davam velky pozor, a trapi ma kazdy skrabancek. Posielal som do servisu tlaciaren, boli ku mne velmi mili, velmi dobra komunikacia, vsetko so mnou prediskutovali, dokonca mi vymenili zadarmo vec, ktoru som sam poskodil avsak veko skenera je cele poskrabane a ked mi nanho zasvieti slnko a pozriem sa nato tak mam pocit akoby mi niekto zarezal nozom do chrbta, lebo vtedy to najviac vidno. Som si 100% isty, ze mne sa to stat nemohlo jedine v servise s tym museli nieco robit. Stazovali by ste sa? Alebo by ste to nechali tak?
Re: Servis - vizualne poskodenie
urcite nechal tak, pokial to nema vplyv na funkcnost ale iba esteticky dojem nie je co riesit. 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno preto ti to zadarmo vymenili ze aby si im to nedaval reklamovat 
No, poteší. Z osobnej skúsenosti (pracoval som v predajni) viem, že takéto poškodenia sa veeeeeeeeeľmi ťažko dokazujú. Pokiaľ nemáš na reklamačnom protokole - v časti prevzatie do servisu - napísané, že výrobok bol poškrabaný alebo nebol poškrabaný, tak to nevyriešiš.
Raz sme posielali domáce kino, ktoré prišlo zo servisu úplne zošúchané, ako keby si v niektorých častiach prešiel šmi/yrglom. Komplet aj display, v papieroch nič nepoznačené, tak sa to samozrejme ani nedalo dokázať, že sme to tam také neposlali a muselo sa to stať v servise. A vezmi si, že on to mal v obyvačke..... ďakujem pekne.
Raz sme posielali domáce kino, ktoré prišlo zo servisu úplne zošúchané, ako keby si v niektorých častiach prešiel šmi/yrglom. Komplet aj display, v papieroch nič nepoznačené, tak sa to samozrejme ani nedalo dokázať, že sme to tam také neposlali a muselo sa to stať v servise. A vezmi si, že on to mal v obyvačke..... ďakujem pekne.
skener splna účel ? funguje ? ak hej neviem čo riešiš jeden škrabanec hore dole neviem prečo sa pozeraš ako vec vyzera ked funguje ako má nechcel by si ho nalešiť? alebo uzaložiť mu účet (konto nadeje) v banke ??
-
pryja
Darca
Tak tam capni nejaku nalepku, alebo ho premiestni niekam, kde nan nebude svietit slnko. Co oci nevidia, to srdce neboli 
No ono jednym skrabancom by som to nenazval
inak diky za odpovede
-
pryja
Darca
Tak na jdenej strane chapem, ze ta to vytocilo, lebo v servise by fakt na to mali davat pozor, ale pokial je doskrabany navrchu, tak dostat pekne samolepiace folie na notebooky, tak tam skus nejaku nalepit a problem solved.
Mne vypadol minuly tyzden uplne novy mobil z puzdra na chodnik a ked som ho zdvihla, tak som mala slzy v ociach. A to som ho pred tym lestila po kazdom dotyku a vzdy davala pozor, kam ho polozim, aby sa neposkrabal
Tvoja tlaciaren lezi stale na stole, nikam ju so sebou nenosis a skrabance vidis, len ked svieti na nu slnko. Za par tyzdnov si na to ani nespomenies.
Mne vypadol minuly tyzden uplne novy mobil z puzdra na chodnik a ked som ho zdvihla, tak som mala slzy v ociach. A to som ho pred tym lestila po kazdom dotyku a vzdy davala pozor, kam ho polozim, aby sa neposkrabal
Tvoja tlaciaren lezi stale na stole, nikam ju so sebou nenosis a skrabance vidis, len ked svieti na nu slnko. Za par tyzdnov si na to ani nespomenies.
No ano, budem si musiet zvyknut, som strasny puntickar a musim mat vsetko na 100% aj ked sam vidim, ze to nejde... 
-
mr_margera
Medium Professional
tak skús tie nálepky, ako ti radí pryja, veď to je fajn nápad, vyber si nejakú čo sa ti bude páčiť, alebo si navrhni vlastnú, keď ťa to irituje, tak s tým niečo urob. veď je toho plný google.