najvecsie zranenie ake ste zazili na bicyklli
najvecsie zranenie ake ste zazili na bicyklli
nazou temy je jasny 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: najvecsie zranenie ake ste zazili na byciklli
nerozumem slovám "najvecsie" a "byciklli" tak zas tak jasný nie je. Aj som pozeral do slovníka, aj skúšal pridávať mäkčene ale my fakt také slová v slovenčine nemáme. Tým "nazou" si asi myslel názov, to som si nejak domyslel...
ospravldnujem sa za pravopisne chyby,ale chapete vsetci co sa pytam
Ty by si mal zase pochopiť, že pred tým ako niečo napíšeš na fóre, tak by si to mal dať skontrolovať svojej slovenčinárke.... 
hej a ty si padou na hlavu a jebou si sa a nevies po slovesnki ?
a k teme z bicykla som je*ol na hlavu ale mal som prilbu takze sa to ako zranenie neda povazovat... nejake odreniny max.
je to tvoja vizitka,stale pises ako geno.forman napísal:omg,ospravldnil som sa,ale k teme pls
a k teme z bicykla som je*ol na hlavu ale mal som prilbu takze sa to ako zranenie neda povazovat... nejake odreniny max.
omg,ospravldnil som sa,ale k teme pls
Moje najväčšie bolo asi keď predo mňa vošiel môj bratranec a ja som mu nabúral do zadného kolesa. Padol som na zem a zodral si komplet všetko (lakte, dlane, kolená) a asi dva dni som ležal v posteli, lebo chrasty, ktoré sa mi urobili ma totálne paralyzovali
Nijaké väčšie som našťastie nezažil.
rozdrbaná brada, koleno, laket, všetko sa zašívalo
padol som len 2x ked som bol na zakladnej.
1x som to pustil dole kopcom, nakonci mi zacalo hegat korman a bolo.. Mal som zosuchnuty jeden bok,nebolelo ale ked my nato mama natrela nejaku hnedu sracku tak som hryzol varesku
2x tiez dole kopcom. Nabehol som na dieru v ceste,koleso sa prehlo zaseklo a ja som letel buchol hlavu posuchal chrbat a bike ma stihol preletie a buchnut do vajok.
ale brat mal zabavnejsie, ako si tak siel na biku tak sa mu vybral korman
tak si pekne hubu o to rozbil
1x som to pustil dole kopcom, nakonci mi zacalo hegat korman a bolo.. Mal som zosuchnuty jeden bok,nebolelo ale ked my nato mama natrela nejaku hnedu sracku tak som hryzol varesku
2x tiez dole kopcom. Nabehol som na dieru v ceste,koleso sa prehlo zaseklo a ja som letel buchol hlavu posuchal chrbat a bike ma stihol preletie a buchnut do vajok.
ale brat mal zabavnejsie, ako si tak siel na biku tak sa mu vybral korman
-
mirak2
Hardcore addict
takato tema tu uz urcite je, min. podobna s urazmi na bicykli, minule som jednu cital, nechce sa mi teraz hladat
najvecsie zranenie ake ste zazili na byciklli
Cca 60 km rýchlosť dlhým dolekopcom, nevybratie zákruty, skok cez jarok, salto mortale, otras so stratou pamäti, narazený hrudník a 7 stichov na uchu 
Neviem či bicykel, skôr taká plastová sranda ktorá sama točí pedálmi... 
Asi 8 rokov, dole kopec, .. a osudová chyba - brzdenie nohami. Celý xicht v červenej kvapaline, zlomený nos + jazva na ňom, ktorú mám dodnes.
Asi 8 rokov, dole kopec, .. a osudová chyba - brzdenie nohami. Celý xicht v červenej kvapaline, zlomený nos + jazva na ňom, ktorú mám dodnes.
nieco podobne ako hensym, len nanestastie v mojej drahe bolo naukladane drevo a jedna metrovinka trcala, tak klucna kost mi vypovedala sluzbu 
-
gallardo570_4
Medium Expert
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Rozťatý malíček,koleno a zlomené jedno rebro 
Les - išla som dolu kopcom,ktorý bol dosť strmý, teda aj rýchlosť bola veľká, keď tu zrazu krásny konár, letela som pekne z bicykla a šmýkala som sa po chrbáte... odratý chrbát,lakte - dodnes mám z toho na chrbáte jazvu.. To bolo prvý aj posledný krát...(Inak klopem na drevo ešte som za tie roky čo som tu nemala nič zlomené )
// a to moja zlá gramatika je oproti názvu tejto témy šuvix
// a to moja zlá gramatika je oproti názvu tejto témy šuvix
-
pocitacovnik
Light Expert
keď som sa spúšťal dolu z kopca v prírode tak som narazil na dajakú skalu a prehodilo ma dopredu... nádherne som bol celý odratý ale žiadna zlomenina... a môžem byť šťastný že to nebol asfalt ale tráva lebo to by som asi len tak nerozchodil 
-
yoggy
sorry za OT ale musím komentovať!gallardo570_4 napísal:Chlopi teraz mi isto nikto z vás neuverí.. Ale ja som z bicykla ešte nespadol
A to som jazdil podobne ako vy možno nie tak často ale vazne ani raz som nespadol
máš pomocné kolieska alebo nemáš bicykel?
ja som až také väčšie zranenie na bicykli nezažil
Re: najvecsie zranenie ake ste zazili na bicyklli
ja som si rozbil max koleno.
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2011, 20:47)
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2011, 20:47)
podľa štýlu vyjadrovania usudzujem, že nevie čo je to bicykel.yoggy napísal:
sorry za OT ale musím komentovať!
máš pomocné kolieska alebo nemáš bicykel?
ja som až také väčšie zranenie na bicykli nezažil
-
lowmanek
Light Professional
Re: najvecsie zranenie ake ste zazili na bicyklli
ked som si od kamarata pozical bicykel s kotucovkami a ja zvyknuty na klasiku som tak fajn preletel ked som stlacil prednu
ale dal som netusim ako lakte pred hlavu a skoncilo to len malou jazvou...
a raz ked som bol trochu pod parou tak som spadol 7-krat ale tak to som isiel vedla kamaratov, ktory boli pesi takze som padal v rychlosti 5 km/h
su to v podstate len take malickosti...nic vaznejsie sa nestalo...
a raz ked som bol trochu pod parou tak som spadol 7-krat ale tak to som isiel vedla kamaratov, ktory boli pesi takze som padal v rychlosti 5 km/h