Čas 00:00, budík a následné rozsvietenie sa displeja na mob.
Čas 00:00, budík a následné rozsvietenie sa displeja na mob.
Zdravím. Nie, že by ma to nejak štvalo, iba ma to zaujíma. Nejak som si pred týždňom nastavil na mojich hodinkách budík vždy o 00:00 . Vždy, keď to začne pípať sa mi rozsvieti aj mobil ( mám to vždy pri sebe položené ). Teraz je 00:04 a začalo to ''budíkovať'' , ale vypol som to hneď, či to nieje náhodou mobilom, že sa automaticky rozsvecuje pri novom dni, teda čase 00:00 a nerozsvietil sa. Je tam interval, hodinky pípajú asi 7 sekúnd a potom sa rozsvieti. Len ma to zaujíma, čo v tom môže byť, že vždy, keď mi pípajú hodinky sa rozsvieti aj mobil, ktorý je vedľa nich. Je tam nejaká energia ? 
-
lekoklatik
VIP
Re: Čas 00:00, budík a následné rozsvietenie sa displeja na mob.
Choď spať a ráno nám prelož o čom točíš.
10x minimálne som si prečítal o čo ti vlastne ide. Nemám šajn...
hodinky? budik? mobil ktory "vstava kazde rano"? wtf?
10x minimálne som si prečítal o čo ti vlastne ide. Nemám šajn...
hodinky? budik? mobil ktory "vstava kazde rano"? wtf?
aj ja som to parkrat musel precitat aby som pochopil
darmo neskora nocna hodina ale tak ak to chapem spravne mas hodinky(aj ked neviem ake) a mobil vedla seba polozene a na hodinkach mas budik ktory ked zacne pipat tak sa ti rozsvieti mobil ktory by s tym nic nemal mat spolocne hej?
funguje to aj naopak? 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co tak skusit ich raz nechat dalej od seba? nebudes potrebovat nas na to aby sme ti odpovedali ze ci je to mobilom alebo hodinkami
-
lekoklatik
VIP
Ale to predsa nema logigu xixo, pretože si zabudol na túto časť:
"Teraz je 00:04 a začalo to ''budíkovať'' , ale vypol som to hneď, či to nieje náhodou mobilom, že sa automaticky rozsvecuje pri novom dni, teda čase 00:00 a nerozsvietil sa. Je tam interval, hodinky pípajú asi 7 sekúnd a potom sa rozsvieti."
Takže je to vlastne celé jeden veľký bullshit.
ja keď som zhúlený tiež píšem kktiny, ale už som sa naučil.
"Teraz je 00:04 a začalo to ''budíkovať'' , ale vypol som to hneď, či to nieje náhodou mobilom, že sa automaticky rozsvecuje pri novom dni, teda čase 00:00 a nerozsvietil sa. Je tam interval, hodinky pípajú asi 7 sekúnd a potom sa rozsvieti."
Takže je to vlastne celé jeden veľký bullshit.
ja keď som zhúlený tiež píšem kktiny, ale už som sa naučil.
hej no
uvidime ako sa vyjadri majitel "posadnutych" zariadeni
inac aj mne sa zvykne takato haluz stavat
mam notas a lampu napojenu na jednu zasuvku cez rozdvojku(co bude asi to preco to robi
) a ked mam dlhsie zapnutu lampu a vypnem ju tak notas pipne znamym zvukom indikujuci odpojenie zariadenia 
Takto chlapci.
V prvom rade niesom zhúlený, ani nič podobné.
Je to takto. Na ručičkových hodinkách ( ktoré nosím na ľavej ruke ) mám nastavený budík na 00:00. Mám ich položené na stole spolu s mobilom NOKIA. V momente, keď sa spustí na hodinkách budík, čiže je presne polnoc, na to sa o 5-7 sekúnd rozsvieti aj displej na mobile. A spýtať sa chcem to, prečo ? Aký má súvislosť mobil položený pri hodinkách, na ktorých sa spustí budík a jeho rozsvietenie ?
Keď som budík predčasne vypol, mobil sa nerozsvietil, na to by som sa Vás nepýtal. Ide o to, prečo sa ten mobil rozsvieti, keď tie hodinky oznamujú budík ?
V prvom rade niesom zhúlený, ani nič podobné.
Je to takto. Na ručičkových hodinkách ( ktoré nosím na ľavej ruke ) mám nastavený budík na 00:00. Mám ich položené na stole spolu s mobilom NOKIA. V momente, keď sa spustí na hodinkách budík, čiže je presne polnoc, na to sa o 5-7 sekúnd rozsvieti aj displej na mobile. A spýtať sa chcem to, prečo ? Aký má súvislosť mobil položený pri hodinkách, na ktorých sa spustí budík a jeho rozsvietenie ?
Keď som budík predčasne vypol, mobil sa nerozsvietil, na to by som sa Vás nepýtal. Ide o to, prečo sa ten mobil rozsvieti, keď tie hodinky oznamujú budík ?
-
lekoklatik
VIP
Empatik. Ja teraz neviem či si lenivý alebo sa chceš s nami podeliť o niečo "úžasné".
Nastav si budík na 1:00, polož si k nemu telefón a čakaj či sa rozsvieti telefón keď bude budík cvengať 7 sekúnd.
Ja mám teraz 0:52, idem sa vysrať a o 1:03 prídem a po tvojich nových výsledkoch sa pohneme ďalej.
Go go go
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2011, 1:12)
tož kde si? Zaspal si?
Nastav si budík na 1:00, polož si k nemu telefón a čakaj či sa rozsvieti telefón keď bude budík cvengať 7 sekúnd.
Ja mám teraz 0:52, idem sa vysrať a o 1:03 prídem a po tvojich nových výsledkoch sa pohneme ďalej.
Go go go
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2011, 1:12)
tož kde si? Zaspal si?
No ... nastavil som ho na 1:30 . Zvonili hodinky, zasvietil mobil...
-
lekoklatik
VIP
No a teraz nastav hodinky na 1:33 a mobil daj od hodiniek doriti.
To som spravil hneď. Výsledok ? Mobil sa nerozsvietil .
-
lekoklatik
VIP
Hotovo. záhada vyriešená, môžeš ísť spať.
V telefóne máš malých škriatkov a v hodinkách tiež.
Keď začnú škriatkovia v hodinkách plieskať po zvonci, škriatkovia v telefóne ich zdravia reflektorom.
Keď dáš telefón preč od hodiniek, škriatkovia v hodinkách darmo trieskajú po zvonci, lebo ich škriatkovia v telefóne nepočujú...
A spať už idem aj ja...
V telefóne máš malých škriatkov a v hodinkách tiež.
Keď začnú škriatkovia v hodinkách plieskať po zvonci, škriatkovia v telefóne ich zdravia reflektorom.
Keď dáš telefón preč od hodiniek, škriatkovia v hodinkách darmo trieskajú po zvonci, lebo ich škriatkovia v telefóne nepočujú...
A spať už idem aj ja...
Za to rozosmiatie a rozlúštenie záhady Ti dávam K
, si pán 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
leko je pán, záhada je vyriešená, Empatik má škriatkov v elektronike...
Pre mňa krásne ráno na hojko.com
Pre mňa krásne ráno na hojko.com