zravim,mam taky mensi problem s rozmaznutym obrazom na 19 Samsung widescreen.Nativne rozlisenie ma 1440*900 co na starej zostave s 6600 GT bezproblemov fachcilo.Problem nastal ked som staru grafarnu vymenil za 8800 GTS 640MB.Karta je prepojena cez DVI a mam aj najnovsie Forceware.Obraz je nechutne rozmazany,ked prepnem na 1240*1024 tak je obraz ostry ale roztahany.Poradi nekdo?
... chces povedat, ze ti nejde nastavit nativnych 1440x900 ???
... skusil by som urcite vyhodit najprv aj stare ovladace pred instalom novych
... samsung ma k dispozicii ovladace pre svoje monitory, takze aj to moze pomoct
aj ja som mal najprv taky problem hned po zapojeni 19" LG Widescreen ale ked som aktualizoval ovladace od monitoru a zapol Auto Image Adjustment (prisposoby sa ti obraz) tak problem uz nebol
ovladace k monitoru som stiahol a nainstaloval,pri instalacii novych driverov ku grafike som najprv odinstaloval stare a auto image adjustment mam Not Available,sakra tak uz fakt neviem co mam este skusit
pozri si frekvenciu na akej ti to bezi. Ak na inej ako 60, skus nastavit 60Hz, ak mas 60Hz tak skus 75Hz.. alebo bude lepsie ked si pozries do manualu na kolko to ma bezat
tak som skusil vsetko mozne a nic nezabera...nakoniec som nainstaloval vistu a vsetko bezi tak jak ma az na to ze nejde nainstalovat modem lebo niesu nanho ovladace pre vistu
tutko a preco si si daval vistu?Ved na nu nie su este ani aplikacie a nehovorim o hrach a pan bov vie ci este preco si nedas XP alebo 2000?popripade ked sa chces pobavit tak linux ale to neviem ci by si rozbehal (ani ja to zatial neviem ).
citaj od zaciatku a zistis co je za problem.ide o to ze pod xp mam rozmazany obraz a pod vistou nie.samozrejme som dal spat xp ale to moj problem neriesi
Presne. Kazdy model ma doporucenu (nativnu) obnovovaciu frekvecniu. Funguje aj s inymi, ale...
Robili sme test, na nejaku lepsiu ATInu s dvoma vystupmi sme pripojili dva UPLNE rovnake monitory (LG model neviem). Mali doporuceny refresh 75Hz. Do jedneho sme pustili 75Hz, do druheho 60Hz. Vysledok bol taky, ze na monitore s 60Hz testovaci obrazec mierne kmital, a body boli rozmazane. Vo windowse to neslo moc poznat, ale pri pouziti testovacich obrazcov bol rozdiel VELMI DOBRE viditelny.
Mám rovnaký problém, ako užívateľ v prvom príspevku. Monitor: ASUS VW195D, grafická karta: VIA/S3G DeltaChrome IGP...
Nejde mi nastaviť rozlíšenie 1440*900... Skúšal som nájsť nejaké aktuálne drivery, ktoré by to mohli fixnúť, no neúspešne. Vedel by mi niekto helpnúť a nájsť vhodný driver? Díki