Bojujem sám so sebou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bojujem sám so sebou...

Príspevok od používateľa Hotwire »

v niecom ma qwerty pravdu...Nymphador je svojpravny clovek tak nech si sam vyberie ktoru radu vyuzije a ktoru nie...takze kazdy nech mu tu pise akurat rady a ziadne hadky o tom kto ma pravdu a kto nie, to by bol nekonecny zapas...a tebe Nymphador drzim palce a zelam nech ti to s nou vyjde :)
Nymphador
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nymphador »

Ďakujem za Vaše názory a rady.

Myslím, že pôjdem cestou zlatého stredu. Fitku sa venujem intenzívne, aj pod dohľadom trénera, avšak kvôli sebe a dobrému pocitu zo seba.
To, že sa mi páči preto, že je ku mne milá, na veci nič nezmení a proste som sa namotal a namotaný istú dobu aj ostanem :).
Pravdepodobne však podradím na miernejšie tempo a uvidím či sa chytí na náznaky. Rozhodne sa jej nemienim hodiť k nohám ako v telenovele :).

Fakt som to v sebe dusil strašne dlho a to, že som to tu mohol napísať a ešte k tomu sa dočkať aj inteligentných odpovedí je úľavou a náladu mám odvtedy lepšiu.

Každopádne Vás budem informovať o mojom zdare prípadne nezdare, aj keď sa to určite nevyrieši za pár dní.

Mimochodom, keďže mám za sebou štátnice knihy teraz nechcem ani len vidieť a to akékoľvek :wink: Čítam však rád takže...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja len, co sa tu clovek vsetko o sebe nedozvie heh, teda o zenach .. a jj informuj, to ma zaujima ako ti da kopacky az to pofici ..jezis idem :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hej len sa smej, nic ineho od "charakteru" ako si ty sa cakat ani neda :roll: len aby teba takto neodjebal niekto koho budes chciet...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

moje ja som len realista, tak to tak ber .. a fakt idem, lebo sa tu zacina preberat moj charakter .. chjo ty ma poznas uz roky aj osobne, tak mozes povedat .. jejda
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak potom prečo píšeš také kraviny :) no offence
Ivo1007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ivo1007 »

Netreba negatívne myslieť, treba ho podporiť a nemyslieť hneď na to najhoršie
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Je dobré že si so svojím problémom vystupil, a vďaka tomu našiel aj riešenie. Páči sa mi, že ti to nie je ľahostajné a dal si sa na cvičenie. Ak ťa má rada, tak ťa má rada preto aký si a nie preto ako vyzeráš. Držím palce, nech všetko dobre dopadne :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

rainbow: raz darmo, do vztahu vstupuje aj ista fyzicka cast, a hoci kamarat ti nemusi byt pritazlivy, partner musi (okrem tej rozumovej zhody, samozrejme)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Fabo: tá príťažlivosť často príde s láskou. Mám kamarátov, čo tvrdili že nikdy by nechceli dievča s nadváhou, a teraz s takou je. Iný kamarát tvrdil že sa mu páčia vysoké a našiel si žieňa meter a pol vysoké že ju môže nosiť vo vrecku. Ak sa raz zalúbiš, tak tie fyzické veci idú nejakým spôsobom bokom. Začne ti zrazu byť jedno že nemá také vlasy ako by si chcel, že trochu kríva a prdí keď je v spoločnosti. Spravíš toľko ústupkov že budeš sám prekvapený
Thassarian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Thassarian »

Nymphador napísal:Ďakujem za Vaše názory a rady.

Myslím, že pôjdem cestou zlatého stredu. Fitku sa venujem intenzívne, aj pod dohľadom trénera, avšak kvôli sebe a dobrému pocitu zo seba.
To, že sa mi páči preto, že je ku mne milá, na veci nič nezmení a proste som sa namotal a namotaný istú dobu aj ostanem :).
Pravdepodobne však podradím na miernejšie tempo a uvidím či sa chytí na náznaky. Rozhodne sa jej nemienim hodiť k nohám ako v telenovele :).

Fakt som to v sebe dusil strašne dlho a to, že som to tu mohol napísať a ešte k tomu sa dočkať aj inteligentných odpovedí je úľavou a náladu mám odvtedy lepšiu.

Každopádne Vás budem informovať o mojom zdare prípadne nezdare, aj keď sa to určite nevyrieši za pár dní.

Mimochodom, keďže mám za sebou štátnice knihy teraz nechcem ani len vidieť a to akékoľvek :wink: Čítam však rád takže...
To co je zvyraznene tucnym je podla mna najdolezitejsie. Ak by si sa dievcatu nepacil taky aky si, nebola by pre teba dobra. Samozrejme, ze s nadvahou treba bojovat, ale z celkom inych dovodov ako to, aby si sa pacil viacerym dievcatam. Co by si mal z toho, keby sa po tebe dievcata obzerali, ale ta ktoru by si chcel by nestala o viac ako o kamaratstvo, aj keby si mal vysportovanu postavu? Srdce mas, to je najdolezitejsie, ostatne pride. A uprimne si nemyslim, ze si nieco zameskal. Mozno tak bolesti z rozchodov, malokto si v pubertalnom veku vybuduje Vztah. ;) Cest vynimkam.
Napísať odpoveď