T mobile internet.. zaplatit 700euro?
T mobile internet.. zaplatit 700euro?
Mam taky problem. Tatko si kupil novy mobil a mal tam ten internet od t mobile. Ale jemu z niciho nic zacali chodit SMSky ze prekrocili ste 1mb atd. tak on tam volal to zrusil ale stale mu chodili lenze on chodi na tyzden prec a teraz tyzden nemal zapnuty mobil a za ten tyzden zevral preniesol 180mb a za 1 mb sa plati 4 eura.. takze teraz tmobile prisla faktura so 700 euro.. ja sa chcem spytat ze ci sa to da nejake prihlasit na niekoho net?
Re: T mobile internet.. zaplatit 700euro?
Neda sa prihlasit..skor by som dal urobit vypis co kde kedy sa pripajal na net... vypis hovorov (vsetko je v jednom, hovory,sms,MB)
no skusime.. a este je na tom zarazujce to ze na fakture nebolo 700 euro ale len 67 a my sme isli s tymi 67 do tmobilu a tam mu povedali ze im sa to zdalo vela tak dali menej
.. a on tyzden mal vypnuty mobil nemal simkartu aktivnu a ze oni mu cez ten tyzden volali ze uz prekraca limit a sa mu nedovolali lebo mal vypnuty mobil ale on ho prekracal a to je nelogicke ..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak co mu vlastne doslo, 700 eur alebo 67 eur na zaplatenie??? Pokial sa nemylim, tak fakturu bude musiet zaplatit a az potom bude moct podat reklamaciu.
na fakture bol 67 euro a on isiel do tmobilu a povedali mu tam ze 138 mb a ze jeden mb 4 eura a ze im sa to zdalo vela a ze dali 67 co nechapem .. faktura ze sa prelozi o mesiac a za 26. to vyreklamuju ze povedia ci sa to uzna lebo nie a budeto tak ze to zamietnu a daju zaplatit 700 euro. .
lenze na tom je to ze on tam volal ze chce ZRUSIT ten internet a oni mu poslali SMS ze internat ma ZRUSENY a potom o den mu prislo ze zase 1 mb spravil a neviem co
lenze na tom je to ze on tam volal ze chce ZRUSIT ten internet a oni mu poslali SMS ze internat ma ZRUSENY a potom o den mu prislo ze zase 1 mb spravil a neviem co
-
hojko
Site Admin
Neviem kde si dosiel k takej cene. T-Mobile spoplatnuje Web'n'Walk sumou 10 centou za prenesene MB nad ramec. V zahranici je to tusim 2,62 eura za MB, aspon tak mi chodili SMS, ked som bol v Rakusku, Polku, Taliansku, Francuzsku, Nemecku..., vsade taka ista suma.
http://www.t-mobile.sk/en/!pages.get?id=120404
Spoplatňovanie nad voľný objem dát (€/MB) 0,1
http://www.t-mobile.sk/en/!pages.get?id=120404
Spoplatňovanie nad voľný objem dát (€/MB) 0,1
lenze on nema ziadny web n walk.. nema ziadnu sluzbu .. to uz aj keby bol idiot ze radsej si dam sluzbu a budem platit menej a nie bez niciho a 1mb 4 eurá
Hej Tmobile sa to zdalo vela kolko presurfoval tak namiesto 700e mu dali zaplatit 67eur... odkedy sa zmenil tmobile na charitu???bzadm napísal: im sa to zdalo vela a ze dali 67 co nechapem .. faktura ze sa prelozi o mesiac a za 26. to vyreklamuju ze povedia ci sa to uzna lebo nie a budeto tak ze to zamietnu a daju zaplatit 700 euro. .
Tmobile zaraba na sluzbach,tak preco by mali mat zisk iba 67e ked mozu mat 700e.... a ked tvoj otec chodi mimo SR tak tomu zodpoveda aj cena za 1MB...
no to nechapem aj ja .. on robi v cechach a chodi na tyzdnovky a v CR ma svoju cesku kartu a slovensku tu Tmobile vybera a tyzden ju nepouziva a ze TMOBILE mu volal cez ten tyzden ze precerpal limit ale sa mu nedovolal lebo on tu kartu mal inaktuvnu ale ze ten internet mu stale isiel 
sa mi paci ze chces daco riesit a vies o tom uplne hovno, takych odbornikov mam najradsej.
nevies aky ma program
nevies co to prenesa
nevies za co plati
nevies kolko plati
on tam volal, ty vobec nevies co tam volal
mal vypnuty telefon...
naco to vobec TY riesis??
- pride mi SMS - neviem co sa deje - raz kyvnem rukou, druhy krat volam na Infolinku - treti krat navsteva operatora osobne - posledny krat zrusenie zmluvy.

nevies aky ma program
nevies co to prenesa
nevies za co plati
nevies kolko plati
on tam volal, ty vobec nevies co tam volal
mal vypnuty telefon...
naco to vobec TY riesis??
- pride mi SMS - neviem co sa deje - raz kyvnem rukou, druhy krat volam na Infolinku - treti krat navsteva operatora osobne - posledny krat zrusenie zmluvy.
lenze on mal zato ze ked mu chodia sms a ze on to predtym zrusil ze to neplati.. ale jemu prisla normalne SMS ze bol zruseny internet a stale mu to islo takze chyba bola na tmobile
zaplatit nemusis,ale musis to reklamovat,t.j. ist tam,spisat reklamaciu,do 30 dni ta vyrozumeju,
ale zaplatis potom poplatok za upomienku,tusim 1,66e...
ale zaplatis potom poplatok za upomienku,tusim 1,66e...
vy*ebane T-lajno ja uz mam sluzbu zrusenu mal som vsetko v poriadku
a teraz nam poslu ze 100 euri nedoplatok za 2 mesiace pritom sme to platili inkasom-aj priamym vkladom
ze koly zlemu var.symbolu to nemusia evidovat sa im mozem na ich system vy*rat
// lenze oni maju na kazdy mesiac iny var.symbol aby ludom domotali hlavy
a stane sa aj kix ked platba neprejde cez inkaso potom sa zaplati priamym vkladom za dany mesiac a oni
to potom eviduju za uplne iny mesiac proste bordel.. mas aj doklady o zaplateni a oni tvrdia uplne nieco ine
uz volali z reklamacneho a je zrazu ta suma o polovicu nizsia
a teraz nam poslu ze 100 euri nedoplatok za 2 mesiace pritom sme to platili inkasom-aj priamym vkladom
ze koly zlemu var.symbolu to nemusia evidovat sa im mozem na ich system vy*rat
// lenze oni maju na kazdy mesiac iny var.symbol aby ludom domotali hlavy
a stane sa aj kix ked platba neprejde cez inkaso potom sa zaplati priamym vkladom za dany mesiac a oni
to potom eviduju za uplne iny mesiac proste bordel.. mas aj doklady o zaplateni a oni tvrdia uplne nieco ine
uz volali z reklamacneho a je zrazu ta suma o polovicu nizsia
-
hojko
Site Admin
Trussardi: Tak to funguje vsade, ze sa platba identifikuje podla variabilneho symbolu.
-
typek61
Darca
frajerka mala za ich net co pouzivala popri pausale a chodila na FB kde dostala 210€
bol som pri tom ked jej dosla sms.nakoniec to zaplatila,ale ja by som sa siel urcite spytat prečo taka velka faktura dosla
-
midnight_man
Guru
treba minimalne skusit povysetrovat co je vo veci, preco taka faktura, postrasit ich troška telekomunikačným uradom ( ak sa vam nezdá čo je vo veci). Bohuzial pokial sú v práve oni odporucam to zaplatiť, pretože jediné čo sa vám môže stať je to, že narastú úroky z omeškania...
Trussardi: k nam pride denne 100 platieb a to sme od T-Mobilu mala firma. Tiez ak nam niekto neda VS, je to ciste lustenie, navyse ti to hned nechyba a kontroly nerobis na hodinovej baze..
bzadm: ty si sa sem regol koli tomuto? Zajst k operatorovi a riesit, ihned.. cakas pokial tu budeme polemizovat na niecom co nevies presne ani popisat..
Mam rodinu co bola na dovolenke, sup s mobilom, vratil sa 700e. Musel uhradit, dal na reklamaciu a nic. Sice neviem co v tom bolo, tipujem na nejaku aplikaciu typu pocasie.. (taha si male data ale kazdu polhodku.. napr.)
Mas tu moc rieseni, ako nevybral si kartu a tahal data z CZ omylom, nevypol mob a tahali sa mu data, robi to tvoj brat, nezrusili mu net a on o tom nevie.. a milion inych moznosti..
bzadm: ty si sa sem regol koli tomuto? Zajst k operatorovi a riesit, ihned.. cakas pokial tu budeme polemizovat na niecom co nevies presne ani popisat..
Mam rodinu co bola na dovolenke, sup s mobilom, vratil sa 700e. Musel uhradit, dal na reklamaciu a nic. Sice neviem co v tom bolo, tipujem na nejaku aplikaciu typu pocasie.. (taha si male data ale kazdu polhodku.. napr.)
Mas tu moc rieseni, ako nevybral si kartu a tahal data z CZ omylom, nevypol mob a tahali sa mu data, robi to tvoj brat, nezrusili mu net a on o tom nevie.. a milion inych moznosti..