Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
Killermama2323
Medium Expert
Re: Dealextreme
Zdravím, objednával niekto mobil z DX ? ... Našiel som SE Xperiu X10 za 64€ + free shipping ... oplatí sa risknúť či nie ?
a si si isty, ze je to sonyericsson, ano?

ulahcim ti tuto otazku - nie, SE to nebude, aj ked tak na prvy pohlad vyzera + urcite tam nepisu, ze je to SE X10 (max Sciphone X10 a podobne /to som len strelil/)... tie telefony zvyknu byt povacsine dualsimy s vlastnym (uzavretym) OS, ktory podporuje max javu, ma smiesny fotak, wifi malokedy a displej nezvykne byt kapacitny (sudim podla toho, ze este som cinu s kapacitnym nevidel), ale rezistivny ako na starych PDA-ckach... ak ocakavas kvality xperie, tak do toho urcite nechod, ak ti staci vzhlad xperie, tak vpohode
ulahcim ti tuto otazku - nie, SE to nebude, aj ked tak na prvy pohlad vyzera + urcite tam nepisu, ze je to SE X10 (max Sciphone X10 a podobne /to som len strelil/)... tie telefony zvyknu byt povacsine dualsimy s vlastnym (uzavretym) OS, ktory podporuje max javu, ma smiesny fotak, wifi malokedy a displej nezvykne byt kapacitny (sudim podla toho, ze este som cinu s kapacitnym nevidel), ale rezistivny ako na starych PDA-ckach... ak ocakavas kvality xperie, tak do toho urcite nechod, ak ti staci vzhlad xperie, tak vpohode
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Xperia to urcite nebude 
ALE, musim povedat ze kvalita telefonov z ciny isla poslednu dobu rapidne hore.....
Moj posledny mobil z Ciny mal Android 2.2(ziaden fake alebo nieco, originalny normalny android), kapacitny display,wifi, gps, bezproblemovy trackpad, dual sim a 2 mpx fotak(kvalita nic moc)
podla vsetkeho to je tento model: http://www.dealextreme.com/p/a5000-lcd- ... hone-56402 ale s kapacitnym displayom(kupoval som ho inde)
neviem aku xperiu si nasiel ty,
ale tato napodobenina ma dokonca aj android, ale urcite nema rovnake kvality ako original http://www.dealextreme.com/p/a9-4-0-tou ... wifi-66348
ALE, musim povedat ze kvalita telefonov z ciny isla poslednu dobu rapidne hore.....
Moj posledny mobil z Ciny mal Android 2.2(ziaden fake alebo nieco, originalny normalny android), kapacitny display,wifi, gps, bezproblemovy trackpad, dual sim a 2 mpx fotak(kvalita nic moc)
podla vsetkeho to je tento model: http://www.dealextreme.com/p/a5000-lcd- ... hone-56402 ale s kapacitnym displayom(kupoval som ho inde)
neviem aku xperiu si nasiel ty,
ale tato napodobenina ma dokonca aj android, ale urcite nema rovnake kvality ako original http://www.dealextreme.com/p/a9-4-0-tou ... wifi-66348
-
Killermama2323
Medium Expert
sorry chalani
nechal som sa uniesť nízkou cenou a na značku som nepozeral...videl som len X10 a bol som paf že za takú cenu môžem mať Xperiu .... až neskor som si pozrel origoš SE X10 a čínsku X10 a videl som tam pár rozdielov ... no nič
aj tak ďakujem za odpoveď 
Davnejsie som zalozil RMA ticket k jednej objednavke, akurat ze nikde neviem najst ziadny button kde by som si mohol prezriet co sa s nim deje.
-
chlapec10
Addict
http://services.dealextreme.com/ a hore mas 3 policka: DX Customer Service Express | Request Status / History | Login
gangy detto (ja to neriesim, objednavka bola za 3dolare)
tak včera mi dorazili 2 zásielky z DX, od objednania (24.6.) ubehlo 19 dní, zásielka prišla v poriadku, som spokojný 
-
chlapec10
Addict
mne dnes dosiel balicek, nedoporuceny, 1.7 objednany, 2.7 odoslany, dnes 14.7 prisiel
Mam ucet na focalprice.com, objednal som uz asi 4 objednavky. V poslednej objednavke bolo asi 25 veci a z toho mi neprisla jedna vec a teraz ked sa chcem prihlasit na ucet, tak mi nejde, ze davam zle heslo, dal som si ho uz poslat na mail asi 10 krat a nic neprislo, ale som si isty ze aj to heslo zadavam dobre. Co si o tom myslite, ze mi zablokovali ucet, lebo mi neposlali jeden tovar?
robil som objednavku 2. jula a dodnes mam pri objednavke status "Waiting for Supplier", wtf?
teraz som preklikol vsetky objednane veci a pri vacsine pise "Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season)"
mam cakat, kym sa ozvu (nemaju tie veci zatial skladom?), alebo co by ste robili vy?
// 3333.
/// vcera som ten livechat skusal, ale nikto sa neozval
teraz som preklikol vsetky objednane veci a pri vacsine pise "Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season)"
mam cakat, kym sa ozvu (nemaju tie veci zatial skladom?), alebo co by ste robili vy?
// 3333.
/// vcera som ten livechat skusal, ale nikto sa neozval
-
badboy007
Star
smejo, nemajú veci na sklade. ja som tak čakal raz 3 týždne na jednú vec a nakoniec som to radšej zrušil. ale skús im pre istotu napísať na live support
.
http://www.dealextreme.com/p/drop-shipm ... rvice-1888
už to nefunguje?
čiže ak si objednám vec v hodnote 80 € gift/negift tak na colnici odomna pýtať daň?
musím im nejako preukázať akú to má hodnotu alebo je faktúra pribalená k tovaru?:-D
už to nefunguje?
čiže ak si objednám vec v hodnote 80 € gift/negift tak na colnici odomna pýtať daň?
musím im nejako preukázať akú to má hodnotu alebo je faktúra pribalená k tovaru?:-D
-
chlapec10
Addict
80 eur je na 20% dph.... samozrejme neni to na 100% ze zasielku zastavia....
ak zasielku zastavia, musis im poslat/doniest fakturu
ak zasielku zastavia, musis im poslat/doniest fakturu
takže záleží od colníkov, ak sa im balík nepáči tak ho zastavia,
chcel by som objednať tieto FAKE slúchadlá http://www.dealextreme.com/p/designer-s ... able-70712
chcel by som objednať tieto FAKE slúchadlá http://www.dealextreme.com/p/designer-s ... able-70712
najde sa niekto kto by mi vedel odpovedat?
Mam ucet na focalprice.com, objednal som uz asi 4 objednavky. V poslednej objednavke bolo asi 25 veci a z toho mi neprisla jedna vec a teraz ked sa chcem prihlasit na ucet, tak mi nejde, ze davam zle heslo, dal som si ho uz poslat na mail asi 10 krat a nic neprislo, ale som si isty ze aj to heslo zadavam dobre. Co si o tom myslite, ze mi zablokovali ucet, lebo mi neposlali jeden tovar?
-
guess.whoo
Redeemer
neskusal si im napisat mail?
zatial nie, kedze som v zahranici, memam cas, mozno je problem len ten, ze sa prihlasujem z inej krajiny
:. ale to je asi blbost
-
Fabo
Hardcore addict
Nekupoval si niekto z DX alebo podobnej tablet? Premýšľam, že by som si nečo v tom zmysle zaobstaral, v podstate na sledovanie filmov pri cestovaní a browsovanie v škole/doma na posteli a pod.
jeden som mal, no velmi zalezi co od toho ocakavas, pretoze napr. s takym ipadom to ani nema vyznam porovnavat
ak nie si prilis narocny a vies to kupit za dobry peniaz (rozumej pod 50e
), tak cert to ber, ale ak si zvyknuty napr. na apple, tak to bude pre teba sodoma gomora kazde jedno zapnutie (rezistivny displej, obcas dost velky delay, oproti ipadu aj znacny raster)
na druhej strane, aby som nebol uplne kriticky, tak velkou vyhodou je, ze tam nepchaju smiesny cinsky (uzavrety) OS, ale android, takze je to celkom flexibilny user-friendly pomocnik (daj si vsak pozor, aby si nekupil nieco so starym androidom /<2.2/, ktory nepodporuje flash a castokrat sa ani na vyssi neda flashnut)
suma sumarum: ak nie si narocny uzivatel, respektive aspon nebudes casto potrebovat rychlu odozvu displeja, vies ho kupit za fajn cenu, tak do toho chod
... pred kupou by som vsak vyhladal o danom konkretnom modeli nejake info, napr.: realna vydrz baterie, "updatovost", ci nema nejake muchy (mne sa napriklad dost hriala wifina, ale kym som ho mal, tak to nemalo ziadne destrukcne nasledky)... + hladaj co najlepsi konfig, aby to nemalo problemy s filmami a pod.
/// inac moju objednavku z 2.7. este stale neexpedovali, pri viac ako polovici veci mi pise "pending" (pri zvysnej packing) a na dva emaily mi odpovedali, ze mam cakat
sam som zvedavy, ako dlho este vydrzim cakat...
ak nie si prilis narocny a vies to kupit za dobry peniaz (rozumej pod 50e
na druhej strane, aby som nebol uplne kriticky, tak velkou vyhodou je, ze tam nepchaju smiesny cinsky (uzavrety) OS, ale android, takze je to celkom flexibilny user-friendly pomocnik (daj si vsak pozor, aby si nekupil nieco so starym androidom /<2.2/, ktory nepodporuje flash a castokrat sa ani na vyssi neda flashnut)
suma sumarum: ak nie si narocny uzivatel, respektive aspon nebudes casto potrebovat rychlu odozvu displeja, vies ho kupit za fajn cenu, tak do toho chod
... pred kupou by som vsak vyhladal o danom konkretnom modeli nejake info, napr.: realna vydrz baterie, "updatovost", ci nema nejake muchy (mne sa napriklad dost hriala wifina, ale kym som ho mal, tak to nemalo ziadne destrukcne nasledky)... + hladaj co najlepsi konfig, aby to nemalo problemy s filmami a pod.
/// inac moju objednavku z 2.7. este stale neexpedovali, pri viac ako polovici veci mi pise "pending" (pri zvysnej packing) a na dva emaily mi odpovedali, ze mam cakat