videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: videjka zo sveta bojovych sportov a bojovych umeni
vzhladom nato ze Mirko dokazal nieco aj v K1 a nato ze Sonnen je troll najvacsi tak by som tomu neveril
Tak to je pekná blbosť. To by som chcel vidieť. 
A UFC je niečo diametrálne odlišné ako K-1, čiže sa ani nečudujem, že by borec z K-1 mohol dostávať v UFC a naopak.
A UFC je niečo diametrálne odlišné ako K-1, čiže sa ani nečudujem, že by borec z K-1 mohol dostávať v UFC a naopak.
lenze Mirko sa v prvom rade prezentoval ako MMA zapasnik v organizacii Pride, ktora padla ked sa prislo nato ze bola priamo napojena na japonsku mafiu ... a vsetci jej sampioni neboli schopni obstat v konkurencii zapasnikov v UFC ... to, ze Sonnen je tlčhuba je jasne, ale nebol by som prekvapeny keby na tomto bolo nieco pravdy
Lenže bolo viac ludí čo sa z K-1 sa presadili aj v mma a naopak .Príklady Mark Hunt K-1 >>MMA ,A.Overeem MMA >> K-1+ kopec dalších borcov čo to skúšali v oboch "štýloch" .Viď S.Schilt a pod .
toto nema s bojovymi sportami nic spolocne, je to hanba vsetkych ktori kedy robili vlastne akykolvek sport
je mi jasne keby mal viacej rozumu tak by aj vyhraval
Najväčší borec. 
nejde o to ze nevyhrava, ale o to, ze je to psychicky naruseny neonacista a zlocinec
pil vela vodky
2:56 :p
dam uz posledne andy hug
komentator ma pobavil je jasne komu fandil od zaciatku
2:56 :p
dam uz posledne andy hug
komentator ma pobavil je jasne komu fandil od zaciatku
Inak, vie mi niekto napísať, kto sa vyzná v týchto súťažiach atď., kto to sleduje, kto bol proste historicky najlepší, resp. patril do špičky ? Ja všade čítam majster a majster, hentaký rekord a taký rekord, ale to som videl už pri toľko veľa ľudí + vôbec nemám riadny prehľad v tých súťažiach, organizáciach, ktoré ich robia atď.
do špičky v čom?
No hlavne v K-1 a UFC.
v K1 sa moc nevyznam, nesledujem, mam akurat oblubenca Gokhana Sakiho
Ufc- Minula generacia zapasnikov v špičke boli Randy Couture, Chuck Liddell, BJ Penn, Matt Hughes, Mauricio Hua
Súčasne- asi najlepší zápasník bez rozdielu váh George St-Pierre, v tesnom závese Jon Jones, Anderson Silva, v ťažkej váhe Cain Velasquez, Junior Dos-Santos toto sú pomerne mladí zápasníci (s výnimkou Andersona Silvu) ktorí sú tak velmi výkonnostne vyššie ako ktokoľvek iný, že budú na špičke ešte veľmi dlho...toto je na rýchlo z hlavy napísané, tú staršiu generáciu som moc nesledoval
Ufc- Minula generacia zapasnikov v špičke boli Randy Couture, Chuck Liddell, BJ Penn, Matt Hughes, Mauricio Hua
Súčasne- asi najlepší zápasník bez rozdielu váh George St-Pierre, v tesnom závese Jon Jones, Anderson Silva, v ťažkej váhe Cain Velasquez, Junior Dos-Santos toto sú pomerne mladí zápasníci (s výnimkou Andersona Silvu) ktorí sú tak velmi výkonnostne vyššie ako ktokoľvek iný, že budú na špičke ešte veľmi dlho...toto je na rýchlo z hlavy napísané, tú staršiu generáciu som moc nesledoval
MMA "oldschool" generacia :rodina Gracie/Ricksson,Royce,Renzo,Ralph/,Bass Rutten,Oleg Taktarov,Don Frye,Dan Severn,Ken Shamrock ,Kazushi "Graciehunter" Sakuraba .....
K-1 "oldschool" generacia: Ernesto Hoost,Peter Aerts,R.i.p Andy Hug,Musashi,Jerome LeBanner,Ray Sefo,Remy Bonjasky,
z novšej :Badr Hari,Gokhan Saki
,Daniel Ghita ,+ nejaky japonec meno mi vypadlo
a to su len tažké váhy 
K-1 "oldschool" generacia: Ernesto Hoost,Peter Aerts,R.i.p Andy Hug,Musashi,Jerome LeBanner,Ray Sefo,Remy Bonjasky,
z novšej :Badr Hari,Gokhan Saki
pekne video japonec aj hlavu pouzival ale vsimnite si cas 8:33 zda sa mi to alebo ju fakt ma dochramanu?
Myslim,že Renzovy Gracie tu ruku kimurov zlomil(vyklbil).
Hento je zlomenina ako prasa - zaujímavé, že ten borec sa tváril akoby nič.
Inak pekne, nahádzali ste sem kvantum mien, ale zaujíma ma hlavne to, že či je proste niekto najlepší podľa nejakých štatistík. Proste, ako mám vo futbale najlepší tím určený napr. podľa víťazstiev v LM, alebo dokopy trofejí celkovo, tak v tom musia byť tiež nejaké štatistiky, kto najviac krát vyhral a najmenej krát prehral, niečo na tento spôsob.
Inak pekne, nahádzali ste sem kvantum mien, ale zaujíma ma hlavne to, že či je proste niekto najlepší podľa nejakých štatistík. Proste, ako mám vo futbale najlepší tím určený napr. podľa víťazstiev v LM, alebo dokopy trofejí celkovo, tak v tom musia byť tiež nejaké štatistiky, kto najviac krát vyhral a najmenej krát prehral, niečo na tento spôsob.
vzhladom na nejednotnost nejakej ligy sa to neda moc urcovat...momentalne je podla rebrickov pound for pound (teda cisto tabulkovo, bez rozdielu vah) na prvom mieste George St-Pierre
Žebříček top 10 bez rozdílu vah
1. Georges St. Pierre (22-2) - šampión welterové váhy UFC
2. Anderson Silva (30-4) - šampión střední váhy UFC
3. José Aldo (19-1) - šampión featherové váhy UFC
4. Frankie Edgar (13-1-1) - šampión lehké váhy UFC
5. Jon Fitch (23-3-1; 1) - zápasník welterové váhy UFC
6. Jon Jones (13-1) - šampión polotěžké váhy UFC
7. Jake Shiles (26-5) - zápasník welterové váhy UFC
8. Gilbert Melendez (19-2) - šampión lehké váhy Strikeforce
9. Dominick Cruz (18-1) - šampión bantamové váhy UFC
10. Mauricio Shogun Rua (19-5) zápasník polotěžké váhy UFC
http://kickboxing.blog.cz/1107/cervenco ... niku-sveta zdroj
Žebříček top 10 bez rozdílu vah
1. Georges St. Pierre (22-2) - šampión welterové váhy UFC
2. Anderson Silva (30-4) - šampión střední váhy UFC
3. José Aldo (19-1) - šampión featherové váhy UFC
4. Frankie Edgar (13-1-1) - šampión lehké váhy UFC
5. Jon Fitch (23-3-1; 1) - zápasník welterové váhy UFC
6. Jon Jones (13-1) - šampión polotěžké váhy UFC
7. Jake Shiles (26-5) - zápasník welterové váhy UFC
8. Gilbert Melendez (19-2) - šampión lehké váhy Strikeforce
9. Dominick Cruz (18-1) - šampión bantamové váhy UFC
10. Mauricio Shogun Rua (19-5) zápasník polotěžké váhy UFC
http://kickboxing.blog.cz/1107/cervenco ... niku-sveta zdroj
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem kam mám napísať, ale nemá niekto nejaké videá kde sa základné chmaty na obranu/útok?