Adidas micoach vs nike + GPS

O športe...
Pueblaa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pueblaa »

Zdravím

Mám takú malú dilemu. Mám iphone4 a chcem začať behavat. Na i Phone su dve fajn aplikácie od adidas a nike. Nemáte niekto skusenosti s ich používaním? Neviem sa rozhodnúť ktorá je lepšia.
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Adidas micoach vs nike + GPS

Príspevok od používateľa master23 »

ja mam iPod touch a v topanke mam ten cip. ta aplikacia sa mi velmi paci, a je to velmi dobre. ty mas teda iPhone 4 generacie, takze to budes mat este lepsie, lebo ti to bude presnejsie merat, vdaka GPS.
s Adidas mi coach nemam skusenosti. ale kedze mas iphone, tak by som doporucil nike+ app.
ja som za Nike+gps aplikaciu zaplatil 2 dolare, a nakoniec som zistil, ze to GPS funguje len pre iphony :(.
takze pouzivam iba klasicky nike+.
Pueblaa
Amateur
Amateur

Ahoj
Ďakujem za koment. Tak budem používať nike+GPS. A môžem sa spýtať: ked beháš iPod maš vo vačku alebo Máš nejake puzdro na beh?
master23
Light Professional
Light Professional

Pueblaa napísal:Ahoj
Ďakujem za koment. Tak budem používať nike+GPS. A môžem sa spýtať: ked beháš iPod maš vo vačku alebo Máš nejake puzdro na beh?
mam vo vacku, ale existuje aj puzdro, co je asi lepsia moznost.
Pueblaa
Amateur
Amateur

Hej kúpim si nejake puzdro na ruku.
Tak dnes som bol prvý krát behať s nike+GPS. Je to fakt super app. Veľmi presná a ženská mi stále hovorila info o behu. No proste super. Dokonca ma povzbudzovala aby som zrýchlil. je to Veľmi motivojuce behať s touto app.
master23
Light Professional
Light Professional

Pueblaa napísal:Hej kúpim si nejake puzdro na ruku.
Tak dnes som bol prvý krát behať s nike+GPS. Je to fakt super app. Veľmi presná a ženská mi stále hovorila info o behu. No proste super. Dokonca ma povzbudzovala aby som zrýchlil. je to Veľmi motivojuce behať s touto app.
jj, fakt je to skvele. a mozes sa aj zaregistrovat na ich stranke, a bude ti to tam automaticky posielat, co si odbehal. a su tam aj nejake treningove programy, a nejake tie challenge medzi skupinami.
a este sa ta spytam, kedze to je Nike+GPS, tak ti to potom na PC pekne ukazalo kade si presne behal?
Pueblaa
Amateur
Amateur

Uz som sa zaregistroval. Pekne mi ukáže mapu s trasou, ktorú som nabehal a ukáže mi v ktorom úseku som behal najrýchlejšie a najpomalsie. Su tam rozne statistiky. To GPS je naozaj Veľmi presne. Je to fakt super.
Safer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Safer »

Nazdar, no ja som tiez zacal behavat. pouzivam Adidas miCoach a je to uplne super app, a hlavne je zadarmo. za Nike+GPS musis zaplatit asi 2 dolare. v Nike+ mas jednu vyhodu ze to je strasne pekne graficky spravene... v miCoach zas mas viacej informacii o behu hned v iPhone (grafi, info o km, info o rychlosti,..). a este pouzivam RunKeeper - to mam preto lebo to mas zase take daco ako facebook postujes tam ako si co zabehol a mozes tam superit s kamosmi alebo vyhladat ludi ktori chodievaju pehat v tvojom okoli... ale urcite umna vyhrava ADIDAS miCoach
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

zdalo sa mi, ze som o tom nieco cital, tak som ten clanok opat vyhladal:
http://www.zive.cz/clanky/behani-pro-aj ... fault.aspx
je tam aj videjko, hadam pomoze :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Par krat som pri behu pouzil na Androide aplikacie, RunKeeper - ten vsak bol strasne spomaleny, zabrzdeny, zasekaval sa. Potom som na audiotrackove odporucanie skusil Endomondo a neviem si vynachvalit. Adidas miCoach nevyzeral tiez zle, kamarat to pouziva na bicykli, mal som to tiez nainstalovane, ale nikto som to pri sportovani nezapol.
Napísať odpoveď