Caute, mam uplne novu Corsu (C). Mam 1.4 - 100 konovu verziu, chcel by som ale casom urobit aj nejaky ten tuning motora - poriadny sportovy filter a kopec dalsich peknych veci ak sa vobec da.. bez vymeny celeho motora..
Kde sa mozem s tymto obratit? Rad by som vedel aspon priblizne moznosti.. Info/Ceny/Web/Servisne miesta atd..
Dik
uplne novu? no corsa C sa uz nejaky ten piatok nevyraba, taktiez sa nerobila ani so stokonovym motorom... ten popis skor sedi na corsu D, neviem, ci si si to nepomylil...ak je to tak a mas ju teda uplne novu, potom nechapem, preco si si ju nezobral s tym turbomotom... kazdopadne 100k na take tisicdvestokilove prditko uplne staci, ale proti gustu ziaden disputat...
ak chces zvysovat vykon, vzdy je najjednoduchsia cesta chvilu pockat, povozit sa, predat a kupit nieco neskor, kedy uz budes mat ujasnene, co vlastne chces, kedze na zaklade Tvojho pohladu na vec a pisomneho prejavu usudzujem, ze vodicak nemas dlho...
tolko k mojmu nazoru, ale naspat k tuningu - ciest je viac, vsetko samozrejme zalezi od financii... ale aby si sa zbytocne netesil, najlacnejsia cesta vedie cestou kupy noveho auta, ako spominam vyssie... dalsia cesta je vymena motora, co je prekvapivo najlacnejsia cesta pri zachovani povodneho auta v pomere cena / vysledny efekt... mozes sa samozrejme pohrat aj s motorom, sportovy filter si spravis aj sam, mozes vyhodit katalyzator, vymenit vyfuk so zvodmi, upravit prevody, osadit ostru vacku apod.... ale bude Ta to stat kopec penazi a efekt bude naozaj minimalny... a robit toto na corse? no to urcite nie...
RATZINGER666: Nuz ako pises, niekto chce cipovat motor na 1,4 litrovom motorceku. Ved to je ako cipovat motorcek do RC lietadielka Keby mal aspon dvakrat taky naftovy objem, tak to pochopim, ale toto (smajlik vyjadruje, ze len neveriacky krutim hlavou).
ja len tak poznamenam ze kamarat ma načipovanú 1,3 feliciu (už takú kúpil) vsade plastové tuningové doplnky na karoserii(akoze narazniky, kridlo...) vyzerá jak ufo a nevie si vynachváliť že ma vyššiu spotrebu a výkon žiadny
nepochopim tendencie ichtylov upravovat take plecky ... bud si hned kupim auto s takym motorom aky chcem, alebo sa na to vyserem ... z hovna totiz bic neupleties
1337180 napísal:Jasne, len sa pytam. Hlavne som bol zvedavy kolko sa da taky motor upravit.
A co take brzdy ? A odpruzenie/tlmice. Nasiel by som na to aj nejaky web?
hmm, zrazu chces dat vyse 8000e do corsy, pred chvilou si ani nevedel, co vsetko sa da na motore zmenit, spomenul si akurat vzduchac a chcel si sa o tom radit na fore... no vela stastia