Skype mobile cez Wi-Fi v E52

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Skype mobile cez Wi-Fi v E52

Príspevok od používateľa 17 »

Zdravim,

viete mi poradit, ako rozbehat Skype mobile na Nokii E52, aby isla cez WI-FI? Nikde sa mi to neda nastavit, da sa mi vybrat len z tychto moznosti (pri pripojeni)

Kód: Vybrať všetko

Always ask
Internet
WAP services
Pri always ask automaticky pouziva internet operatora (gprs / 3g... co ja viem?), pri Internete to iste a pri volbe wap services, prekvapivo, stale to iste. Nikde nie je ani len naznak wi-fi. Viete mi poradit? Budem vdacny :plus: .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Skype mobile cez Wi-Fi v E52

Príspevok od používateľa hojko »

Mal som E52 len mesiac, ale tusim prave ked som to skusal, tak s tym bol nejaky problem a riesenim bolo prepnut telefon de rezimu lietadla, kde sa vlastne nepouzivala siet mobilneho operatora, ale pripojit slo cez wifi. Ako vidim, tak ani po roku a pol tento problem nie je opraveny, smutne.
17
Light Professional
Light Professional

Dakujem hojko, takto to ide, ako si napisal vyssie. A "objavil" som este jeden sposob: v nastaveniach sieti som si pristupovy bod "Internet" upravil tak, aby sa pripajal cez wi-fi, nie cez internet od operatora. Cize uz je len na mne (vas) co si vyberiem (vyberiete).

:)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nema E52 predsa moznost volby pri kazdom pokuse o pripojenie k internetu??? Teda ak ides pozriet mail, ak zapnes OperuMini, ak zapnes QIP..., tak ti ponukne volbu siete, teda WLAN, prednastaveny mobilny internet a este nieco..., ci sa mi to len zda??? Mam este staru E51 doma, ktoru obcas pouzivam a tusim to tam mam nastavene a tusim to tak bolo aj na E52.
17
Light Professional
Light Professional

Keby to tak slo, tak nezakladam tuto temu. :) Prave preto som sa pytal, lebo ano - pri vsetkych aplikaciach, ktore som doteraz pouzival a mali nieco spolocne s internetom, sa telefon pytal a bola tam ponuknuta moznost pouzitia wlan. Ibaze teraz tam nikde nic take nebolo.
Napísať odpoveď