F1 sezona 2011

O športe...
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: F1 sezona 2011

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

Tak pretek som necakal, ze bude az taky dobry.. Tusil som to tusil tusil tusil, ze Ferrari dneska vyhra (aj tak mi neverite :-D) vyzeram teraz jak ch*j... No k veci.. Od zaciatku boli McLareny velmi rychle asi mali nastavenie do mokra.. HAM predviedol dost dobry vykon aky som od neho aj cakal.. BUT dal MASu to sa dalo tiez cakat.. Rozhodujuce boli 2. boxy WEB mal velmi pomalu zastavku.. VET to pokazili ale stava sa taketo veci sa nedaju naplanovat ALO potom zabral to bolo vyborne rozhodnutie HAM trosku zbrzdil VET a tak sa ALO tesil naskoku 15 sek. Nechapem chybu, kt. urobil Lollipop man pri BUT pit stope..:-D ALO to nakoniec udrzal s prehladom obrovskym prehladom vitazstvo si zasluzil aj ked kto vie ako by to skoncilo keby noo.. Ale to je jedno na keby sa nejazdi.. HAM by mal dostat trest podla mna.. VET bol rad, ze udrzal 2. miesto aj vdaka teamovej rezii aj ked ocividne WEB na nich sral.. Takto to je uz niekolko poslednych pretekov vzdy su na cele taketo tesne suboje v poslednom kole a ak by bolo este jedno tak by bol pravdepodobne MAS aj WEB o miesto vyssie... Kazdopadne skvely pretek mozme sa tesit na Nemecko.. Ak sa nestane nejaka vec, kt. by nedovolila VET jazdit tak mu uz nic nezabrani k zisku titulu.. Ale stale je tam ta 0, 000000001% sanca a pokial je treba to skusit vid minuly rok.. Ale tam to nebolo s takym bodovym rozdielom.. ;-)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

gallardo570_4 napísal:HAM by mal dostat trest podla mna..
Za čo, za to že závodil a bolo sa na čo pozerať? Schumi to tam narval a otočil Kamuiho, HAM-MAS krásny súboj aj keď s kontaktom, ale nikoho to nestalo ďalšiu pozíciu - to je ten rozdiel medzi krásnym zavodenim a niečim čo je na penalty. Osobne by som rozdával tresty, len ak to spôsobí nejaký ďalší pokles/stratu pilota na ktorého bol ten atak, inak ich treba nechať pretekať.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/formula ... 099765.stm :D
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No ale opet su povolene fukane difuzory od Nemacka, co je skoda, zase bude mat RBR 1s naskok. ferrari najprv nesuhlasilo ale nakoniec dali suhlas, skoda.

A nechapem ten dvojity meter, Shumi dostal smyk na mokrej trati dostal stop and go. Hamilton v tej istej zakrute nic, ja by som nedal trest ani shumimu, but vsetkym alebo nic. A to ze robi show neznamena ze ma mat ulavi.

Hamik bol nazaciatku taky rychli asi ze mal menej paliva :D.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Fukane difuzoru povolene budu, ale iba na 10%. RBR doteraz podla dohadov pouzivalo 45%, takze vyrazne obmedzenie tam bude.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Ano správne bude to iba na 10% čo je velká zmena.. Súhlasím, že mali dostať obaja alebo ani jeden.. No uvidíme ako to vlastne bude v Nemecku nechajme sa prekvapiť.. :wink: Minulý rok bol Fernando faster than Fellipe :lol: :lol: takže uvidím či sa takéto niečo udeje znova.. ale pochybujem..
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

čo si myslíte na správu pre Webbera: maintain the gap ?
určite že Vettel má rozjazdené na titul a nechce stratiť zbytočne body,ale mohol sa ukázať že si vie vybojovať pozíciu aj sám a nie s pomocou Hornera.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Ja si myslím, že WEB ich nepočúval.. ak by bolo ešte 1, 2 kolá tak by predbehol VET.. Ale takto je jasné že v RBR je jasná 1ka VET ale neni sa čomu čudovať.. je majster sveta z min. roku a má náskok 80 pts v šampionáte.. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ako spomenul Richter v studiu, teamova rezia zakazana nie je, ale taketo okate nariadenia strasne uberaju prestize, takze z toho asi Bernie nadseny nie je. Kazdopadne trest za to by som urcite nedaval.
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ExpresMan »

ono popravde stretli sa pred vcerajsou VC sefovia timov a rokovali o tych fukanych difuzoroch..a neprekvapilo ma, ze kazdy okrem FERRARI nebol proti opätovnemu vyuzivaniu, to znamena pravidla pred Silverstone....
Pascalwb
Addict
Addict

Nakoniec suhlasilo aj ferrari cize vsetko je tam kde bolo, co je skoda, celkom to bolo vyrovanejsie. A dobre ze Webber neposluchol, hlavne ze minuly rok ked malo ferrari TR tak RBR, ze oni by to nikdy nespravili :D.
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

nakoniec Ferrari suhlasilo?...wow....
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ludia uz je to aj tak jedno :D Alonso musi vsetko vyhrat a nemcurovi stacia 3x druhe a 7x tretie miesto :D
ExpresMan
Light Expert
Light Expert

len aby este McL zapracoval trocha :)
Pascalwb
Addict
Addict

Ono titul uz je asi isty, ale mohli nehat ten zakaz difuzorov nech je to zaujimave :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pascalwb napísal:Ono titul uz je asi isty, ale mohli nehat ten zakaz difuzorov nech je to zaujimave :D
chces vidiet malinovky horet co :lol: aj ja no :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

FIA potvrdila zrusenie obmedzenia difuzorov az do konca sezony. Buduci rok bude vyfuk koncit dalej a nebude sa tak moct fukat na difuzory vobec.
Pascalwb
Addict
Addict

Som zvedavi co zas vymyslia na buducu sezonu :D.

BTW videli ste ten stit na ochranu jazdcov :D zachvilu to nebude ani openwheeler, nwm ako by to fungovalo v dazdi, stierace? Alebo jazdec by v 300 vystrcil ruku a utieral si okno ne :D Proste blbost este to aj zle vyzera.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Im to uz uplne j*be.. Ten stit no hroza.. To je skoda sa k tomu aj vyjadrovat.. Najskor obmedzenie difuzorov potom zrusenie neskor vynimka pre par teamov zase zrusenie tejto vynimky a nakoniec aby toho nebolo malo to opät cele zrusia.. Jednym slovom cirkus to co oni predvadzaju.. Tuto sezonu ma Sebko vyhratu a nepomoze im ani keby dovolili RBR jazdit iba na 2 kolach.. :-D Jednoducho A. Newey vymyslel skvele auto, kt. funguje k*revsky dobre.. Samozrejme ma svoje muchy ako napr. KERS
Musime len pockat az pride niekto kto dostane genialnejsi napad na postavenie auta ak to samozrejme nebude zas a znova Newey :-D
Mohli aspon nechat to obmedzenie bolo by to trochu napinavejsie do konca sezony.. Takto sa to vrati tam kde to aj bolo..:-(
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pascalwb napísal:Som zvedavi co zas vymyslia na buducu sezonu :D.

BTW videli ste ten stit na ochranu jazdcov :D zachvilu to nebude ani openwheeler, nwm ako by to fungovalo v dazdi, stierace? Alebo jazdec by v 300 vystrcil ruku a utieral si okno ne :D Proste blbost este to aj zle vyzera.
a co take musky a ostatne lietajuce blbosti??? to stieracom nedas dole ...
vidis mi sme obycajny ludia ale ich to podla mna ani len nenapadlo ako by to riesili keby fakt ze neprijemne prsalo...aj ked dnes uz existuju vselijake super spreje ktore odmyvaju vodu velmi rychlo ale nic neni dokonale...a ten kryt je cisty EPIC FEIL ak to prejde :smt033
Pascalwb
Addict
Addict

No je to dementnost :D, sak nejaky sa ktimu aj vyjadrovali, ze pri vyslobodzovani jazdca by to zavadzalo a podobne. ALe aj tak je asi F1 jeden z najbezpecnejsich sportov.

Francuzi chcu velku cenu a chcu sa striedat so SPA, co je skoda, iba raz za 2 roky SPA. Skoda no peniaze. Taku Valenciu by mohli zrusit hned :D
Napísať odpoveď