Verne.sk cestovná kancelária

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
fringilo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Verne.sk cestovná kancelária

Príspevok od používateľa fringilo »

Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s touto cestovkou. Majú veľmi zaujímavé ceny hlavne preto že ponúkajú zájazdy aj z rakúskych CK. A ďalšia zaujímavá vec, že sa dá objednať online bez chodenia do cestovky. Videl som že majú reklamy po billboardoch. Len dá sa im veriť ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Verne.sk cestovná kancelária

Príspevok od používateľa hojko »

Skor by som to oznacil ako cestovna agentura, ktora predava zajazdy velkych cestovnych kancelarii. Trebars aj na Stahl.sk si mozes najst zajazdy z rakuskych cestoviek, ktore su v niektorych pripadoch aj o 100 eur lacnejsie ako nase, taktiez si mozes objednat online.
fringilo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Áno , áno ja som sa zle vyjadril. To je len cestovná agentúra. Ale asi pojdeme s priateľkou cez ňu. Vyskúšame dáme vedieť
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak na internete je mnoho vyhladavacov na zajazdy, trebars lastminute.sk, invia.sk a pod.
fringilo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ja viem ja som pozeral na viacerich. Akurat na tomto verne som nasiel najlepsie ceny . Aj ta invia je celkom dobrá
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

akurát dnes som pozeral a tiez najlepsie ceny co som nasiel boli na verne.sk, napr. taliansko bibione 79€ na osobu, ved to je skvele, inde pod 200€ sa neda nic najst..tiez nad tym uvazujeme s kamoskou
fringilo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Na fb stránke mali toto video tak som si to pozrel celkom zaujímavé. Rozprával tam o tom že cestovné kancelárie by mali mať na svojich stránkach predajcov. Ale napríklad na stránke saturu som ich nenašiel a väčšinu zájazdov majú písané cez ck satur. Dneska budeme volať do saturu . Tak potom dám vedieť :)
Ich stránka:

Kód: Vybrať všetko

http://www.facebook.com/dovolenka.verne.sk
Video:

Kód: Vybrať všetko

http://www.ta3.com/sk/reportaze/181175_host-v-studiu-pavol-mlady-o-nakupe-dovoleniek-cez-internet
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Veriť sa im dá, sestra cez nich bola, všetko v poriadku, dovolenka na dobrej úrovni. My sme si cez nich tiež pozerali dovolenku, no sklamalo nás, že keď sme si dali preveriť dostupnosť termínu, vyskočilo nám, že termín dostupný, pritom sme vedeli, že termín je obsadený z iných zdrojov. Avšak na to, koľko cestoviek zastrešujú a koľko destinácií a hotelov majú, tak sa to celkom dá. Inak všimol som si ešte jednu vec, neviem, možno to bolo spôsobené tým, že sme pozerali exotické destinácie, ale dobrá cena na zájazd bola, pokiaľ sa bral zájazd na 7/8 dní. Pokiaľ sme pozerali 13, ako sme chceli my, tak tam bola cena rovnaká, ak nie vyššie, ako v našich CK...
fringilo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No tak priateľka písala mail do rakúskej CK ITS BILLA reisen a potvrdili jej že si možme objednať cez verne takže všetko OK.
stefan.koval
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stefan.koval »

neake nove skusenosti?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ake nove?
verne je stale, stale ponuka dovolenky viacerych rakuskych a nemeckych cestoviek len cez net (BEZ nutnosti navstivit pobocku), za slovenske ceny...

vdaka vyraznej medializacii, a snad lepsej ako urobil pelikan chimpovi, je jednotkou u nas. plus su od jednotky v predaji zajazdov online v strednej a juhovychodnej europe, takze nie je o com...
Lima
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lima »

hojko napísal:Skor by som to oznacil ako cestovna agentura, ktora predava zajazdy velkych cestovnych kancelarii. Trebars aj na Stahl.sk si mozes najst zajazdy z rakuskych cestoviek, ktore su v niektorych pripadoch aj o 100 eur lacnejsie ako nase, taktiez si mozes objednat online.

Táto cestovka má o príplatky drahšie ako verne.sk. :(
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

S Verne som bol pred rokom v Spanielsku. Bol som velmi spokojny. Vsetko som vybavil z domu, chlapik co ma riesil bol velmi ochotny, odpovedal na vsetko co som potreboval vediet a hlavne rychlo. Dokonca ked uz na mieste som mal problem s pozicanim auta (moja chyba,nemalo nic spolocne s Verne) chlapim mi okamzite odpisal na mail a snazil sa mi najst nejake nahradne riesenie aj ked to vobec nebolo sucastou zajazdu/ zmluvy. Za mna spokojnost.
Napísať odpoveď