pls help nemozem nakopnut KDE
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pls help nemozem nakopnut KDE
ludze prosim vas tesne pred tym ako sa mi nakopne kde mi cely komp zamrzne .... aj jadro neviem si pomoci....??? a smajla ktory kope do kompu ani nehladam.............
-
sulo34
Medium Star
mam mandrake 9.2 momentalne..... mam zrejme dobre nastaveny x server ,nastavoval som ho pri instalacii......a mrzne ked sa nacitava kde ako ked je uz cele kde spustene ....presne vtedy ked ma zmiznut to okno co ukazuje ako sa nacitava plocha panely a tak . a pouzibam
XFree86 v 4.3 aspon sa mi zda a runlevel??? keby si to napisal po slovensky..nozno aj viem o co ide..
ps: co mam s jadrom pre mna je linuxove jadro biblia
XFree86 v 4.3 aspon sa mi zda a runlevel??? keby si to napisal po slovensky..nozno aj viem o co ide..
ps: co mam s jadrom pre mna je linuxove jadro biblia
-
sulo34
Medium Star
jiha . aj ja mam nvidiu ..do casu ... skusme to poriesit novym ovladacom coskoto sa ozvem ako to dopadlo
a tak do tyzdna by mala byt aj ina grafika geforce (asi) dufam ye potom to pojde a inac teraz mam tnt rivu 2 a stale mi fachala aj na linuxe perfektne neviem co sa stalo a skusal som ho aj preinstalovat a nic......
-
q-parser
Professional
ved aj na rivu si mohol nahodit nvidia ovladace, urcite by jej to kusok pomohlo.sulo34 napísal:jiha . aj ja mam nvidiu ..do casu ... skusme to poriesit novym ovladacom coskoto sa ozvem ako to dopadloa tak do tyzdna by mala byt aj ina grafika geforce (asi) dufam ye potom to pojde a inac teraz mam tnt rivu 2 a stale mi fachala aj na linuxe perfektne neviem co sa stalo a skusal som ho aj preinstalovat a nic......
Keby si bol taky laskavy a opisal nam co nemame vestiacu gulu, ze cozeto mas za hardvare, aku verziu ovladacov nevies nainstalovat, ako si to instaloval a co hovoria logovacie subory.sulo34 napísal:asi viete ze ja som lama tak na rovimu mam takyto problem nemozem mainstalovat novy ovladac a ani odinstalovat stary a co je horsi uz mi zacina mrznut aj gmome ale az ked robim nieco vecej zatazujuce system
PS: na problem "nieco mi nejde a neviem ako to spravit" sa naozaj neda odpovedat.
-
sulo34
Medium Star
sorry
hardware: PROCAK x86 Family 6 model 5 stepping 2 ~448Mhz
BIOS: Award software International, Inc 4.51 PG
RAM: 390MB GRAFIKA : TNT riva 2 Model64/Model64Pro
na logoch sa este pracuje .... a smazim sa nainstalovat tuto NVIDIA_GLX-1.0-2880.i386.rpm co to vzpise este dopisemň
ps: ked chcete hardware este podrobnejsie staci napisat
doplnam distribucia je Mandrake 9.2
BIOS: Award software International, Inc 4.51 PG
RAM: 390MB GRAFIKA : TNT riva 2 Model64/Model64Pro
na logoch sa este pracuje .... a smazim sa nainstalovat tuto NVIDIA_GLX-1.0-2880.i386.rpm co to vzpise este dopisemň
ps: ked chcete hardware este podrobnejsie staci napisat
doplnam distribucia je Mandrake 9.2
Neviem co to mas za ovladace, odkaz na najnovsie aj s popisom instalacie su tu:
Na instalaciu musis mat zdrojaky jadra.
PS: este stale si nam neprezradil tvoju distribuciu
Kód: Vybrať všetko
http://www.nvidia.com/object/linux_display_ia32_1.0-7676.htmlPS: este stale si nam neprezradil tvoju distribuciu
Ak som dobre hladal, tak MDK 9.2 ma jadro 2.4.22-10mdk. Pozri najprv na instalacne cd, v adresari SRPMS hladaj kernel-2.4.22.10mdk-1-1mdk.src.rpmsulo34 napísal:no taka vec ako zistim ake mam jadro , aby som si mohol stiahnut zdrojak?
Pripadne:
Kód: Vybrať všetko
ftp.linux.cz/pub/linux/mandrakelinux/official/9.2/SRPMS/kernel-2.4.22.10mdk-1-1mdk.src.rpm