Google+
Re: Google+
Zdravim vas, ak by mal este niekto pozvanku poprosil by som o jednu.dakujem. [email protected]
-
yoggy
poslanámajo20000 napísal:Zdravim vas, ak by mal este niekto pozvanku poprosil by som o jednu.dakujem. [email protected]
aj ja si prosim
Poprosil by som pozvanku
[email protected] ... K+
Poslana
Ako funguje Google Plus?
OK, pozvánka prijatá, takže som natočil 2,5 minútové videjko o tom, ako Google Plus funguje: http://www.rozhladna.sk/siete/video-ako ... ogle-plus/
Re: Ako funguje Google Plus?
sry za OT ale otrasne artikulujesrozhladna napísal:OK, pozvánka prijatá, takže som natočil 2,5 minútové videjko o tom, ako Google Plus funguje: http://www.rozhladna.sk/siete/video-ako ... ogle-plus/
Re: Ako funguje Google Plus?
Ta ta je... ta ne?? To vieš, my tu na západe to máme trochu inéCheZteR napísal: sry za OT ale otrasne artikulujes
Tak Gašparovič dobre predpovedal, že Google slúži na komunikáciu... 
On asi myslel GMailenergy00 napísal:Tak Gašparovič dobre predpovedal, že Google slúži na komunikáciu...
energy00 aha ja ze co to hovoril 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
btw deje sa na vasom +se nieco? moj je dobre mrtvy 
A máš tam vôbec niekoho pridaného? keby si mal, máš tam živo. A v tedy prídeš na to, že ak máš stále online okolo 15 priateľov tak máš posty prehľadnejšie ako na fb.
-
guess.whoo
Redeemer
no mam tam vyse 30 ludi ale nikto tam nechodi
Ja tam mám cca 10, ale inak celkom živo, pribúdajú fotky, statusy etc... Ak tam bude cca 30% toho čo mám na facebooku, tak FB plánujem zrušiť.
Ja tam nikoho nemam 
PS: Ako mam poslat pozvanku staci napisat email do prispevku ?
Uz viem
PS: Ako mam poslat pozvanku staci napisat email do prispevku ?
Uz viem
-
Space5800
Medium Professional
Ja mám kolo 80 ale aktívnych je možno do 15. Ale zasa nechodím tam ja... twitterovských 140 znakov ftwguess.whoo napísal:btw deje sa na vasom +se nieco? moj je dobre mrtvy
-
audiotrack
VIP
u mňa tiež nuda, píšu stále tí istí dvaja ľudia. Čo som sa pýtal aj ostatných, zatiaľ nikoho google+ neoslovil. Tie "kruhy" čo oni predstavujú ako revolučné používam na facebooku vyše roka. Mám skupiny, statusy zverejňujem pre príslušné skupiny a len občas hodím niečo pre všetkých. Takže mne osobne google+ neprináša nič nové, a aj tie reklamné videá čo som videl sú postavené na marketingu kde reklamujú ako novinku niečo čo zvláda aj facebook a vedel to dávno pradávno len to ľudia nepoužívajú lebo sú ovce 
Ale jasné masová vlna je silná zbraň, každý chce byť na pluse tak sa mi to tam pomaly zaplňa priateľmi ale po dvoch týždňoch používania by som sa priklonil skôr k facebooku aj ke´d je plný spamu a deciek
Ale jasné masová vlna je silná zbraň, každý chce byť na pluse tak sa mi to tam pomaly zaplňa priateľmi ale po dvoch týždňoch používania by som sa priklonil skôr k facebooku aj ke´d je plný spamu a deciek
Mne sa zdá, že keď vyšiel g+, facebook začal poriadne s tými najväčší, prvý, živý, najlepší, bez bugov naj, naj, naj..... Asi sa vyľakali. Facebook to mal ľahšie keď začínal, ako g+. A čo sa týka systému, čo hovoril audio, v tom s tebou nesúhlasím. Kým som na fb napísal desať postov a zameral ich na cieľovú skupinu, trvalo mi to dlho, zatiaľ čo g+ systém sa mi zdá rýchlejší. A veľa stránok už začína s dajte tomu +, ako Like na fb.