Mini deodorant
Mini deodorant
Zdarec dostala sa mi do ruky počas Axe kampaňe keď predvádzali nové vône vzorka spreja ktorá mala 35ml je to asi 1/4 klasického spreja čiže sa dá veľmi dobre prenášať a preto by som sa chcel spýtať dá sa niečo podobnej veľkosti kúpiť? nemusí byť táto značka ale niečo takýchto rozmerov ja som hľadal na nete ale nič som nenašiel tak ak by ste vedeli bol by som vdačný.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mini deodorant
V Nemecku ma kazde DM jeden regal plny kozmetiky v mini baleniach. Od kremov, sprchacov, dezodorantov az po vlasovu kozmetiku, no skoro vsetko. Skus pozriet aj u nas.
-
hojko
Site Admin
Pripadne sa pozri po prazdnych flakonoch, byvaju 2, 5, 10, 15 aj 20ml, da sa to kupit od par centou az do nejakych dvoch ci troch eur, pekne chromovo-sklenene flakony vyjdu aj na 10 eur. Su to plniace sady, takze len odsrobujes vrchnak, nastriekas tam co potrebujes, zatiahnes a mozes prenasat. Velmi dobre napriklad pre vlozenie do obleku, do kabelky, do vrecka, do auta (Do auta uz len preto, pretoze parfem sa nici v teple a na slnku, castokrat je v lete v aute mozno aj 60 stupnov a tak parfem straca na kvalite. Kupis si vonu za 60 eur a po lete uz bude uplne o inom). Ja som si zo tri prazdne flakony objednal tusim z flakon.sk.
-
audiotrack
VIP
ale on nechce parfém, ale deodorant. A tam je problém s tým tlakom, nemôže si to len tak naplniť do flaštičky
-
hojko
Site Admin
Jaj, mno 
Inak pozri aj Tesco obchod....minule som si všimla že tam majú cestovné balenia v oddelení kozmetiky..aj malé Nivea balenia, aj Rexona... možno aj Axe ale nevšimla som si ...
áno audiotrack to pochopil aj keD´možno ani ten flakon nemusí byť zlý nápad ale radšej by som ten deodorant no skúsim popoerazť v tých drogériách aj v tom tescu ja som skorej myslel že sa to bude dať niekede na nete objednať ako v obchode nájsť ale uvidíme nodíkes za rady
-
zuzkazuzka
VIP
Konečne už aj k nám dorazili cestovné balenia kozmetiky, najlepšie zásobené je Tesco (V BA na Zlatých Pieskoch).
Okrem toho Rexona má aj v bežnom sortimente mini deodorant, takže ak sa lepšie poobzeráš po drogériách, určite ho nájdeš. Nedávno som ho kupovala v Carrefoure v BA v Poluse.
Okrem toho Rexona má aj v bežnom sortimente mini deodorant, takže ak sa lepšie poobzeráš po drogériách, určite ho nájdeš. Nedávno som ho kupovala v Carrefoure v BA v Poluse.
ono.. riesenie vie byt niekedy jednoduche.. skus napisat vyrobcovi Axe (unilever) a opytat sa priamo, kde sa da take nieco zakupit.
.
s trochou stastia ti poslu aj nieco gratis
.
s trochou stastia ti poslu aj nieco gratis