Afty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Andre88
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Afty

Príspevok od používateľa Andre88 »

Ja som niekde čítal že na to pomáha pivo alebo kvasinky/kvasnice(neviem ktoré). Odvtedy si to liečim pivom a za 2-3 dni mi aft zmizne. Raz som skúšal Listerinom ale iba sa mi to zväčšilo :/
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jednoznacne propolis - liehova tinktura (vseliake pripravky z lekarne s vytazkami propolisu nezaberaju a su zbytocne drahe), normalne cisty propolis luhovany v liehu, kupit od vcelara, da sa aj vo vseliakych vcelarskych potrebach, u nas v spisskej novej vsi mame napriklad obchod s tradicnymi slovenskymi vyrobkami, tam sa to da kupit tiez... propolis toho dokaze vyliecit velmi vela!
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Ako už uplink písal B-komplex totiž obsahuje Riboflavin čiže vitamín B2 a ako mám aj v poznámkach zo školy napísané pomáha odstraňovať bolestivé miesta na ústach perách, jazyku (kútiky, afty) + ešte zlepšuje zrak, znižuje únavu očí, a milion dalších vecí. A s alkoholom by som to moc nemiešal kedže je nestabilný v alkalickom prostredí a rozkladá sa na neúčinné produkty...
+ normálne zdroje čo by predstavovalo aj prevenciu sú mlieko, vaječný bielok, pečeň, vyššie spomínané kvasnice, mäso, pšeničné klíčky, mandle, parmezán, čerstvé šampióny, sója, kel, brokolica, špenát.
Napísať odpoveď