BOXER vs Teleskop
BOXER vs Teleskop
Čo bi ste mi poradili kupit Teleskop alebo BOXER 
Re: BOXER vs Teleskop
na bytie ci bitie?
jasne ze na bitie
Teleskop.
ale ja sa bojim ze mi ho vyberu z ruki a ma s tim zmalia
ked sa bojis, tak si nekupuj nic a radsej utekaj-
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mr Punk napísal:ale ja sa bojim ze mi ho vyberu z ruki a ma s tim zmalia
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Ideš sa niekam biť ?
no ja bi som to potreboval na sebaobranu ked domna zacne niekto zaparat
tak ho nepocuvaj a chod si dalej svojeMr Punk napísal:no ja bi som to potreboval na sebaobranu ked domna zacne niekto zaparat
btw na teleskope mas tusim taku snurku ktoru si prevlecies cez ruku
no hej nepocuvaj ale vzdi domna zacnu bud drgat alebo fackovat
šikanuje ťa niekto?
lebo pokiaľ áno, tak sa obávam že sám s boxerom či teleskopom toho moc nezmôžeš. hlavne ak si slabšej telesnej konštrukcie. musí byť aj iné riešenie.
lebo pokiaľ áno, tak sa obávam že sám s boxerom či teleskopom toho moc nezmôžeš. hlavne ak si slabšej telesnej konštrukcie. musí byť aj iné riešenie.
ale domna hlavne vsetci preto zaparaju lebo som slabsi a jeden taki tucny vzdicky zacina domna bud drgat alebo buchat
pokial si vo veku, kedy sa to neda vyriesit normalne, dohovorom alebo tak, proste nejak intelektualne, myslim si ze sa neda nic robiť - musíš byť žalobaba

-
Dante Flyshit
Medium Expert
V tom prípade Ti bude teleskop na prd.
Čo tak mu aspoň ukázať že sa ho nebojíš ? Nabudúce keď ho uvidíš tak mu sfleku jednu pridrb a aj keby dostaneš, nezabije Ťa
. Aspoň už bude vedieť že sa nedáš a tým pádom Ťa už nebude otravovať lebo nebude chcieť vstúpiť do rizika
.
Držím palce.
EDIT : Teda pokiaľ sa bavíme o nejakom (pred)pubertálnom veku. Pokiaľ sa jedná o nejakého drbnutého feťáka, buď ho zadrb s partiou (a dobrou, nie že Ťa nechajú, což je inak často bohužiaľ pravda) alebo choď na políciu. Príp. zaplať miestnemu " bijcovi ", za istý obnos ich dobrý fighter rozkope že ich vlastná mater nespozná
.
Čo tak mu aspoň ukázať že sa ho nebojíš ? Nabudúce keď ho uvidíš tak mu sfleku jednu pridrb a aj keby dostaneš, nezabije Ťa
Držím palce.
EDIT : Teda pokiaľ sa bavíme o nejakom (pred)pubertálnom veku. Pokiaľ sa jedná o nejakého drbnutého feťáka, buď ho zadrb s partiou (a dobrou, nie že Ťa nechajú, což je inak často bohužiaľ pravda) alebo choď na políciu. Príp. zaplať miestnemu " bijcovi ", za istý obnos ich dobrý fighter rozkope že ich vlastná mater nespozná
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No len aby nedopadol potom ako tento mlady co vyskakoval 
http://www.mojevideo.sk/video/d50f/nese ... oznas.html
Soviet napísal:No len aby nedopadol potom ako tento mlady co vyskakoval
kde sa s nim stretavas? v skole, pred skolou, vonku,...
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Ja by som ti odporučil najskôr poštudovať gramatiku, čítanie s porozumením a nejaký ten rôčik ešte prečkať...
toten vzdi ked sme vonka zacne domna ripat aj minule kludne sedim v parku a zacne ma naschval buchat po chrbte potom som v klude povedal preco doman vzdi zacina a potom ma buchol do brucha radsedj som siel domov poradte co bi ste urobili na mojom mieste