Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012
Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
takto seth ci cerveni ci modri kazdy su bude hrabat pre seba ale modri to uz robia sofistikovanejsie za tych 8 rokov maju prax kradnut tak aby to nebolo okate.ficko si vybral zlodejov ktori nevedeli co od rozkose a asi si mysleli ze su stale zaciatky 90 rokov
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, dokáž to. Na Ficove kradnutie je dôkazov dosť, prosím, daj nejakú kauzu terajšej vlády, ktorá by sa iba stotinou približovala škodám napáchaným Ficom. Nepíšem, že modrí nekradnú a zastávam taktiež názor, že najlepšie je Zbojnícky Vŕšok zbúrať, poorať a nasadiť tam šampióny, ale tieto nekonečné ping pongy o kradnutí a spomínaní, že čo všetko modrí pokradli, ma už nebavia, hlavne ak sú bez dôkazov. A dúfam, že sem nevytiahneš privatizáciu štátnych podnikov, pretože mne sa nechce vysvetľovať to, že prečo je štát zlým vlástníkom (2 hinty - Cargo, Letisko BA).
Pád Devín banky ked skrachovala v roku 2001 pre nedostatky v hospodárení a dzurinda s pol jej pozical 60 mil dolarov ktore nikdy nesplatila. jedno co ma na rychlo napadlo v tej dobe ma ani politika nezaujimala neviem ci sa mi podari nieco rozpametat
ale myslim, ze seth chcel kauzu terajsej vlady, nie vlady spred 10 rokov.
hej berem spat sorry ale miki a miklos mi nevonaju ja im moc neverim to iste plati aj pre fica a spol
Matovič: Za zverejnenie nominácií sa nám vyhrážajú žalobami
http://www.sme.sk/c/5982037/matovic-za- ... obami.html
Matovič: Za zverejnenie nominácií sa nám vyhrážajú žalobami
http://www.sme.sk/c/5982037/matovic-za- ... obami.html
-
seth82
Darca
Ja som to napísal, máš poriadne čítať moje príspevky, citujem sa: "daj nejakú kauzu terajšej vlády, ktorá by sa iba stotinou približovala škodám napáchaným Ficom." - jasnejšie to už nešlo a podčiarkovať/farbičkovať som to nechcel.
Matovičovi držím palce, nech prestane kibicovať a nech to zverejní. Aspoň bude zábava, pričom to ale určite nebudem považovať za väčšiu kauzu ako tie za Fica, pretože okrem nich robila jeho garnitúra (a všetky pred ním) to isté - teda nominovala svojich. Takže na to som zvedavý..
//neviem, že kam so to mal dať, v rámci reakcie na tie zákony, ktoré zakazujú popieranie zločinov Komunizmu, etc, jeden prispievateľ napísal na SME pekný príspevok, ktorý vystihuje aj môj názor:
Niektoré náboženstvá a ideológie popierajú samotnú existenciu reality a nikto ich za to nestíha. Nech si každý hovorí čo chce a nech si nosí svoje symboly hoc aj na čele. Neznášam komunizmus a fašizmus, ale keby mohli náckovia nosiť svastiky, tak by sme ich ľahšie identifikovali na ulici. Rovnako nech si slobodne trepú svoje bludy nacisti, aj komunisti. Aspoň sa zdraví ľudia pobavia a budú vedieť s kým majú česť. A navyše-je nesprávne brániť slobodnému historickému bádaniu. Historik musí mať právo vysloviť aj hypotézu, že v plynovej komore zomrelo šesť ľudí a je na ňom, ako toto svoje tvrdenie obháji medzi kolegami na vedeckej pôde. Dnes historici spochybňujú všetko, vrátane existencie Ježiša, ale spochybniť počty obetí holokaustu nesmú. Toto je ale iba voda na mlyn pre konšpirátorov. Jednoducho sloboda prejavu má byť podľa mňa zachovaná.
Matovičovi držím palce, nech prestane kibicovať a nech to zverejní. Aspoň bude zábava, pričom to ale určite nebudem považovať za väčšiu kauzu ako tie za Fica, pretože okrem nich robila jeho garnitúra (a všetky pred ním) to isté - teda nominovala svojich. Takže na to som zvedavý..
//neviem, že kam so to mal dať, v rámci reakcie na tie zákony, ktoré zakazujú popieranie zločinov Komunizmu, etc, jeden prispievateľ napísal na SME pekný príspevok, ktorý vystihuje aj môj názor:
Niektoré náboženstvá a ideológie popierajú samotnú existenciu reality a nikto ich za to nestíha. Nech si každý hovorí čo chce a nech si nosí svoje symboly hoc aj na čele. Neznášam komunizmus a fašizmus, ale keby mohli náckovia nosiť svastiky, tak by sme ich ľahšie identifikovali na ulici. Rovnako nech si slobodne trepú svoje bludy nacisti, aj komunisti. Aspoň sa zdraví ľudia pobavia a budú vedieť s kým majú česť. A navyše-je nesprávne brániť slobodnému historickému bádaniu. Historik musí mať právo vysloviť aj hypotézu, že v plynovej komore zomrelo šesť ľudí a je na ňom, ako toto svoje tvrdenie obháji medzi kolegami na vedeckej pôde. Dnes historici spochybňujú všetko, vrátane existencie Ježiša, ale spochybniť počty obetí holokaustu nesmú. Toto je ale iba voda na mlyn pre konšpirátorov. Jednoducho sloboda prejavu má byť podľa mňa zachovaná.
zlepenec = fico & spol.
Pre ľudí nespravia nič pozitívne, možno rozdiel je v tom, že zlepenec berie stále ľuďom aby mali z čoho si naplniť vrecká a hranol zase zadlžoval štát na ten istý účel.
Členovia zlepenca to robia oveľa viacej opatrne, oveľa lepšími metódami, a chudáčik hranol v tom nebol taký zbehlý a tie nástenkové tendre a emisné kšefty boli príliš amatérsky spravené.
Pre ľudí nespravia nič pozitívne, možno rozdiel je v tom, že zlepenec berie stále ľuďom aby mali z čoho si naplniť vrecká a hranol zase zadlžoval štát na ten istý účel.
Členovia zlepenca to robia oveľa viacej opatrne, oveľa lepšími metódami, a chudáčik hranol v tom nebol taký zbehlý a tie nástenkové tendre a emisné kšefty boli príliš amatérsky spravené.
-
seth82
Darca
No samozrejme. A teraz daj ten dôkaz o tom, že ako terajšia vláda zadlžuje štát. Ďalej, Fico a spol bral ľuďom preto, aby si mohol zaplniť vrecká A zadlžovať štát. Plus poprosím aj niečo o tom, ako si terajšia vláda tie vrecká zapĺňa, za Fica bolo káuz za miliardy dosť, daj jednu.
Samozrejme, ty už vidíš, že čo robia a ako to robia, máš k tomu aj nejaké dôkazy? Ja nežijem v naivnej predstave, že by nekradli, ale v porovnaní s Ficom sú ako neškodný plyšový medviedik. Okrem toho, vládnu ešte len rok, čo ty vieš, či spravia niečo pozitívne, alebo nie?
Samozrejme, ty už vidíš, že čo robia a ako to robia, máš k tomu aj nejaké dôkazy? Ja nežijem v naivnej predstave, že by nekradli, ale v porovnaní s Ficom sú ako neškodný plyšový medviedik. Okrem toho, vládnu ešte len rok, čo ty vieš, či spravia niečo pozitívne, alebo nie?
-
Thrash/Death
Star
Jediné čo by spravili pozitívne je to keby s okamžitou platnosťou odstúpili a pakovali sa do prdele dejín 
a nastupi Fico a bude tu raj na zemi :facepalm:
deti deti, to vam do hlavy tlacia tie kokotiny rodicia alebo ste sami este taki sprosti?
deti deti, to vam do hlavy tlacia tie kokotiny rodicia alebo ste sami este taki sprosti?
-
seth82
Darca
Pokiaľ sa chcete pobaviť a nemáte nič na práci, tak si môžete prezrieť moju diskusiu so Súmračníkmi na SME. Je to proste totálne zábavné, keď vôbec nereagujú na môj príspevok a jeho podstatu, namiesto toho si sami konštruujú a odpovedajú na niečo, o čom som vôbec nepísal (takúto stratégiu majú aj tunajší niektorí diskutujúci, ešteže ma vycvičili). Je to iba výsledkom mojej nudy, pôvodne som to až do takýchto rozmerov neplánoval, ale tak čo už...Začína to týmto a pokračuje ešte veeeeľmi ďaleko (dovolím si podotknúť totálne zníženú karmu môjho príspevku, to sa museli teda riadne uklikať, zodrať ho zo 190 na nejakých 165...
http://www.sme.sk/diskusie/dpl/16890744 ... psuje.html
http://www.sme.sk/diskusie/dpl/16890744 ... psuje.html
Pod toto sa podpisujem takisto.Niektoré náboženstvá a ideológie popierajú samotnú existenciu reality a nikto ich za to nestíha. Nech si každý hovorí čo chce a nech si nosí svoje symboly hoc aj na čele. Neznášam komunizmus a fašizmus, ale keby mohli náckovia nosiť svastiky, tak by sme ich ľahšie identifikovali na ulici. Rovnako nech si slobodne trepú svoje bludy nacisti, aj komunisti. Aspoň sa zdraví ľudia pobavia a budú vedieť s kým majú česť. A navyše-je nesprávne brániť slobodnému historickému bádaniu. Historik musí mať právo vysloviť aj hypotézu, že v plynovej komore zomrelo šesť ľudí a je na ňom, ako toto svoje tvrdenie obháji medzi kolegami na vedeckej pôde. Dnes historici spochybňujú všetko, vrátane existencie Ježiša, ale spochybniť počty obetí holokaustu nesmú. Toto je ale iba voda na mlyn pre konšpirátorov. Jednoducho sloboda prejavu má byť podľa mňa zachovaná.
seth:
Kód: Vybrať všetko
Upokojte sa pán Mesežnikov Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x
Ščurka z SDKÚ dal horšiu cenu. A vyhráva
http://m.hnonline.sk/c3-52343660-kw0000 ... -a-vyhrava
http://m.hnonline.sk/c3-52343660-kw0000 ... -a-vyhrava
-
seth82
Darca
V SDKÚ a KDH ma už snáď nič nemôže prekvapiť. Som zvedavý, že s čím to dnes vyrukuje SMER, pretože tí si z každého prešľapu spravia tlačovku
A ako som tak čítal, tak sa aj jedna chystá. Dúfam, že SAS alebo Matovič z toho spravia bordel.
//Avšak druhá strana mince: Ščurko dal nájom a CTR podnájom. Pri nájme sa musí vracať pomerná časť štátu, čiže štát zaplatí 6,6 mil. €, ale Ščurko im to v daňovom vráti cca. 200 tis. €, kde to CTR nevracia nič.
Teda:
Pozor, redaktorka správne poukázala na rozdiel medzi nájmom a podnájmom, ale pri cene to už nepočítali mne rozdiel v cenách pri vrátení pomernej časti vychádza na max. 20 tis. € za rok a nie 230 tis. €.
Čiže redaktor zas chce spraviť kauzu tam kde nie je a ešte to prizná aj v článku, že to nie je kauza, ešte povie, že pri nájme sa musí vrátiť dosť veľa z odpočtu DPH, pri podnájme nevracia nič.
Čiže daniari dajú Ščurkovi 1 282 640, on požiada o odpočet DPH a sme na 1 068 867 a 1 054 614 čo by dostalo CTR, čiže rozdiel nie je 230 tis. ale 12 tis. €.
Nepripadá ti to ako pekná manipulácia s informáciami? Lebo mne áno, aj napriek tomu, že nie som vôbec fanúšikom SDKÚ.
//Avšak druhá strana mince: Ščurko dal nájom a CTR podnájom. Pri nájme sa musí vracať pomerná časť štátu, čiže štát zaplatí 6,6 mil. €, ale Ščurko im to v daňovom vráti cca. 200 tis. €, kde to CTR nevracia nič.
Teda:
Pozor, redaktorka správne poukázala na rozdiel medzi nájmom a podnájmom, ale pri cene to už nepočítali mne rozdiel v cenách pri vrátení pomernej časti vychádza na max. 20 tis. € za rok a nie 230 tis. €.
Čiže redaktor zas chce spraviť kauzu tam kde nie je a ešte to prizná aj v článku, že to nie je kauza, ešte povie, že pri nájme sa musí vrátiť dosť veľa z odpočtu DPH, pri podnájme nevracia nič.
Čiže daniari dajú Ščurkovi 1 282 640, on požiada o odpočet DPH a sme na 1 068 867 a 1 054 614 čo by dostalo CTR, čiže rozdiel nie je 230 tis. ale 12 tis. €.
Nepripadá ti to ako pekná manipulácia s informáciami? Lebo mne áno, aj napriek tomu, že nie som vôbec fanúšikom SDKÚ.
http://www.sme.sk/diskusie/1871617/1/La ... mrtou.html
komentar z clanku
toto vyzera na pracu
2 studentov studujucich informatiku na mat-fyze ... hoci by to technicky zvladol aj amater ... su nadani, ale robia najma pre prachy (ako vacsina studentov, myslim, ze uz su na PhD)... v minulosti sa uz angazovali v projektoch zverejnovania sponzoringu parlamentnych politickych stran... nie je tazke si tychto it-ckarov najst v BA, z prava asi vela nevedia, takze netusia ze sa dopustili trestneho cinu, co ich neospravedlnuje... ked s nimi policia neurobi poriadok, tak si ich najdem a nakopem sam... mimochodom gulkou sa Radicovej vyhrazali uz pred niekolkymi mesiacmi, pod. ako Lipsicovi ...
http://revkoms.blogspot.com/2011/07/ver ... dajne.html
komentar z clanku
toto vyzera na pracu
2 studentov studujucich informatiku na mat-fyze ... hoci by to technicky zvladol aj amater ... su nadani, ale robia najma pre prachy (ako vacsina studentov, myslim, ze uz su na PhD)... v minulosti sa uz angazovali v projektoch zverejnovania sponzoringu parlamentnych politickych stran... nie je tazke si tychto it-ckarov najst v BA, z prava asi vela nevedia, takze netusia ze sa dopustili trestneho cinu, co ich neospravedlnuje... ked s nimi policia neurobi poriadok, tak si ich najdem a nakopem sam... mimochodom gulkou sa Radicovej vyhrazali uz pred niekolkymi mesiacmi, pod. ako Lipsicovi ...
http://revkoms.blogspot.com/2011/07/ver ... dajne.html
Trápne video, akých sa dá spraviť milión, trápna prehnaná reakcia všetkých možných Kaliňákov, a trápny príspevok z diskusie SME.
K tomu vyjadreniu o negovaní zločinov komunizmu u nás sa radšej ani vyjadrovať nebudem.
K tomu vyjadreniu o negovaní zločinov komunizmu u nás sa radšej ani vyjadrovať nebudem.
Ja s tým nesúhlasím ale nesúhlasím s princípom, pretože ústava hovorí o slobode slova, všakovakí demokrati sa ňou oháňajú ale pritom robia pravý opak, a to sa netýka len komunizmu, normálna debata by sa mala viesť aj o fašizme, holokauste a nacizme, nerobiť z tých vecí strašiakov ale diskutovať a podávať bez ostrakizácie a kriminalizácie svoje postoje a vedomosti.hughito
Človeku nemožno zakázať či zakazovať myslieť.
Navyše celé OKS už dávno malo byť rozpustené za extrémizmus a jeho členovia pozatváraní do blázincov.
Však nehovorím že nie, ale nechcelo sa mi na to nejak reagovať. Pokojne tie zločiny popierať môžu (teda, ak by bolo po mojom).
Je zaujímavé stále počúvať, že nie sú peniaze na nič, treba zvyšovať dane a odvody, pritom takto vychádza výpočet mzdy:
Pre jednoduchosť výpočtu som počítal s hrubou mzdou 739,68:
hrubá mzda zamestnanca: 739,68
celkové mzdové a odvodové náklady zamestnávateľa: 1000
čistá mzda zamestnanca: 575,24
Zoberme nie taký zriedkavý prípad, že všetko minieš na nejaké tovary a služby. Tam samozrejme všade je DPH:
celková hodnota, ktoré si môžeš kúpiť: 575,24
z toho DPH: 95,87
čistá hodnota tovaru bez DPH: 479,37
Rekapitulácia:::
celkové náklady zamestnávateľa: 1000,-
hodnota, ktorú si môžeš kúpiť v "čistom": 479,37
odvody, priame a nepriame dane: 520,63 (z toho poistné odvody 359,41 a 161,22 dane)
v prípade, že nič nekúpiš tak DPH nezaplatíš a ostane až: 575,24 - povedzme v prípade splácania úveru alebo že by si našiel takých predajcov, kde je všetko "lacné" a ani nie sú platiteľmi DPH, ako čo predávajú zeleninu a ovocie pred domom, na trhoviskách možno...
To už nebudem ani počítať, keď si niekto ešte kupuje aj alkohol, cigarety alebo naftu, benzín, kde sú spotrebné dane alebo dane z nehnuteľností, pôdy atď.. A pri tom mnohí chodia do práce s autami, takže tam zase idú pekné peniaze štátu.
Takže ako že nie sú peniaze, keď z každého eura štát dostane min 50% cez dane a odvody? Nie je ani na zdravotníctvo, ani na dôchodky ani na nič, pritom všetci platia vysoké poistné odvody! Dobre polícia, armády, súdy, rôzne úrady, ministerstvá, školy, univerzity tam idú peniaze ale asi nie všetko!? A to platia 19% zo zisku aj právnické osoby, aspoň tuzemské určite.
Pre jednoduchosť výpočtu som počítal s hrubou mzdou 739,68:
hrubá mzda zamestnanca: 739,68
celkové mzdové a odvodové náklady zamestnávateľa: 1000
čistá mzda zamestnanca: 575,24
Zoberme nie taký zriedkavý prípad, že všetko minieš na nejaké tovary a služby. Tam samozrejme všade je DPH:
celková hodnota, ktoré si môžeš kúpiť: 575,24
z toho DPH: 95,87
čistá hodnota tovaru bez DPH: 479,37
Rekapitulácia:::
celkové náklady zamestnávateľa: 1000,-
hodnota, ktorú si môžeš kúpiť v "čistom": 479,37
odvody, priame a nepriame dane: 520,63 (z toho poistné odvody 359,41 a 161,22 dane)
v prípade, že nič nekúpiš tak DPH nezaplatíš a ostane až: 575,24 - povedzme v prípade splácania úveru alebo že by si našiel takých predajcov, kde je všetko "lacné" a ani nie sú platiteľmi DPH, ako čo predávajú zeleninu a ovocie pred domom, na trhoviskách možno...
To už nebudem ani počítať, keď si niekto ešte kupuje aj alkohol, cigarety alebo naftu, benzín, kde sú spotrebné dane alebo dane z nehnuteľností, pôdy atď.. A pri tom mnohí chodia do práce s autami, takže tam zase idú pekné peniaze štátu.
Takže ako že nie sú peniaze, keď z každého eura štát dostane min 50% cez dane a odvody? Nie je ani na zdravotníctvo, ani na dôchodky ani na nič, pritom všetci platia vysoké poistné odvody! Dobre polícia, armády, súdy, rôzne úrady, ministerstvá, školy, univerzity tam idú peniaze ale asi nie všetko!? A to platia 19% zo zisku aj právnické osoby, aspoň tuzemské určite.
Dokým sa bude kradnúť, tak peniaze nebudú. Tým nemyslím len dnešnú vládu, ale všetky. My tu máme zakorenený silný model kradnutia - komunistické heslo: Ak nekradneš, okráda rodinu. Tým sa všetci riadia a treba povedať, že nie len politici, ale aj bežný človek. Samozrejme, ten dopad kradnutia politika je omnoho vyšší a horší.
Takže preto to je takto. V západných krajinách ak sa aj kradne, tak určite v menšej miere, nie tak veľa a často aj okato ako tu. Preto je tam viac peňazí a vyššia úroveň všetkého.
Takže preto to je takto. V západných krajinách ak sa aj kradne, tak určite v menšej miere, nie tak veľa a často aj okato ako tu. Preto je tam viac peňazí a vyššia úroveň všetkého.