Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
popytaj sa v poistovni, ci treba doplacat, ake treba tlacivo, atd
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No ukoncim to tym ze po dlhom zvazovani a podobne som sa rozhodol ze asi nie je lepsia vzdy ta lahsia cesta a asi pojdem 7.7 na zapis na APLIKOVANu informatiku na FEI STUBA...
Verim ze budem mat lepsie uplatnenie ako z FHI EUBA alebo MI VUT a dufam ze sa najde aj robota kde nebudem cely den len sucho programovat...
Dufam ze robim dobre a uplatnenie budem mat lepsie ako z VUT MI ...
Verim ze budem mat lepsie uplatnenie ako z FHI EUBA alebo MI VUT a dufam ze sa najde aj robota kde nebudem cely den len sucho programovat...
Dufam ze robim dobre a uplatnenie budem mat lepsie ako z VUT MI ...
Čauko,prosím Vás kto študuje Telekomunikácie ????? Idem z jazykového gympla. Rozmýšlam či to dám. Dá sa to zvládnuť ?
Tiež rozmýšlam či tam ísť. Matika nič moc dal som ju za 3/4.Zisťujem info či mám vôbec nato.Rodičia ma tlačia
..odpíšte som vďačný za každú odpoveď

matika je absolutny zaklad, je jedno ake si mal znamky podstatne je ci ju vies........je velmi malo "biflofacich" predmetov, vacsinou je to vsetko o pochopeni zakladnych principov na kt. treba prave trocha logickeho myslenia.
a prave na tlk je dost vela pocitania, v podstate je to vsade.......matika,elektrika,fyzika
ak si matiku ledva preliezal tak to podla mna nebude stastna volba............chod radsej studovat to co ta bavi a podla znamok ta matika velmi nebavila alebo sa ti nechcelo ucit a to je uz iny pripad, poznam aj takych......to uz musis vediet sam
a prave na tlk je dost vela pocitania, v podstate je to vsade.......matika,elektrika,fyzika
ak si matiku ledva preliezal tak to podla mna nebude stastna volba............chod radsej studovat to co ta bavi a podla znamok ta matika velmi nebavila alebo sa ti nechcelo ucit a to je uz iny pripad, poznam aj takych......to uz musis vediet sam
chcem sa spýtať, na zápise 1.7 som sa nemohol zúčastniť, pretože som bol na operácii, išiel za mňa otec ako zástupca....
no ale doniesol len jediný formulár a to na vydanie preukazu študenta EU...dočítal som sa už aj o čestnom prehlásení a ani neviem či to vypísal a nechal tam....(zajtra sa ho spýtam)
čo všetko mi ešte treba? keďže nemám takmer žiadne informácie čo bolo na zápise...
edit EUKE
no ale doniesol len jediný formulár a to na vydanie preukazu študenta EU...dočítal som sa už aj o čestnom prehlásení a ani neviem či to vypísal a nechal tam....(zajtra sa ho spýtam)
čo všetko mi ešte treba? keďže nemám takmer žiadne informácie čo bolo na zápise...
edit EUKE
nemame vobec ziadne informacie o aku skolu sa jedna, zavolaj na studijne, nato su tam tie tety zamestnane
treba prist na zapis na vs aj s rodicom alebo staci ak tam pojdem sam?
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Stačí sám.
-
mirak2
Hardcore addict
co mas 10 rokov, ze chces ist s rodicom? vysoka skola je prva institucia, kde ta uz beru ako dospeleho cloveka
Ak niesi Sheldon Cooper a nemas 14 rokov, tak nemusis brat rodicov. Inak si ma dobre pobavilten_stary napísal:treba prist na zapis na vs aj s rodicom alebo staci ak tam pojdem sam?
Ma niekto skusenosti s tym, ze na FiF uk davaju nahradny termin zapisu? Na studijnom su tety same zmetene = nevedia na isto, ale "ze vraj" nie.
Oplati sa ist na IT skolu z gymnazia ked neviem a nemam rad matematiku?
Chcem dat prihlasku pre 2. kolo podania, ale zabrzdilo ma to, ze tu prihlasku treba dat potvrdit strednej skole. Su prazdniny cize neviem ci to bude mozne, ak nie tak by ma zaujimalo ci nestaci ist si to potvrdit na matrike? V podstate vysvedcenie mam uz doma a potvrdit mi to mozu podla neho nie? 
-
mirak2
Hardcore addict
neboj, na strednej skole ludia stale su. oni prazdniny nemaju a ak maju, tak je to neplatena dovolenka, kludne ti to potvrdia, aj keby tam bol len riaditel alebo zastupkyna
jasne ze mozes aj na matrike. tiez si davam prihlasku na VS kde je toto napisane. lenze na strednej som bol pred tromi rokmi a uz nemam narok si to tam potvrdit, cize mi nic ine neostava ako ist na matriku potvrdit kopie.eNeS napísal:Chcem dat prihlasku pre 2. kolo podania, ale zabrzdilo ma to, ze tu prihlasku treba dat potvrdit strednej skole. Su prazdniny cize neviem ci to bude mozne, ak nie tak by ma zaujimalo ci nestaci ist si to potvrdit na matrike? V podstate vysvedcenie mam uz doma a potvrdit mi to mozu podla neho nie?
btw. pytam sa zas. kde je to ako s nahradnymi terminmi ZAPISOV?
na studijnom konkretnej univerzity budu vediet presne
Takze nastala mi teraz taka prilezitost ze som prijaty na 2 VS. Jedna na uzemi SR a druha CR.
Studovat som sa rozhodol v CR, ale nakolko som na nasej SR skole uz zaplatil poplatok ktore bolo potrebne pre zapis mam moznost sa zapisat na obe skoly. Nakolko som sa docital ze studentska zlava na cesky ISIC neplati na nasom uzemi som zacal spekulovat ci sa nepojdem dat zapisat aj na tu slovensku skolu z toho dovodu aby som mal aj slovensky ISIC.
Chcem sa preto spytat ci je to realne mozne mat 2 preukazy ISIC ( aj ked len na tie 2 semestre) v sucastnosti...
Studovat som sa rozhodol v CR, ale nakolko som na nasej SR skole uz zaplatil poplatok ktore bolo potrebne pre zapis mam moznost sa zapisat na obe skoly. Nakolko som sa docital ze studentska zlava na cesky ISIC neplati na nasom uzemi som zacal spekulovat ci sa nepojdem dat zapisat aj na tu slovensku skolu z toho dovodu aby som mal aj slovensky ISIC.
Chcem sa preto spytat ci je to realne mozne mat 2 preukazy ISIC ( aj ked len na tie 2 semestre) v sucastnosti...
ak chces na Slovensku zlavu na vlak, vybav si preukaz, ak chces na busy, vybav si preukaz u svojej SADky, na vsetko ostatne ISIC funguje, kedze nikto iny nechce testovat cip, ktory je v slovenskom ISISu defaultne