METAL,METAL...
Re: METAL,METAL...
System Of A Down 
-
Royalflush
Guru wannabe
Z nášho včerajšieho private koncertu, príprava na námestie 24.7 
Postupne budem pridávať, najprv dva covery :
Postupne budem pridávať, najprv dva covery :
všetko čo ste nechceli vedieť o metale - ale aj tak vám to povieme
-
Thrash/Death
Star
Dnes sa mi do očí a uší dostal pojem djent, vraj nový metalový štýl, čo je to vlastne zač?
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Čaute chalani. Jediná metal skupina ktorú počúvam je Sabaton, no mohli by ste mi poradiť nejaké ďalšie skupiny ala Sabaton? Diki moc 
Myslím že si trochu zaspal dobu, kedže by som povedal že ten boom je už dosť davno na ustupeThrash/Death napísal:Dnes sa mi do očí a uší dostal pojem djent, vraj nový metalový štýl, čo je to vlastne zač?
A inak nový rozhodne nieje
-
Thrash/Death
Star
tak v jednom z posledných vydaní headbanger_fm sa o tom zmienil jeden hosť, že je to nové... Zmieňuje sa o tom v tomto článku aj moderátor Rudi RusDunlop napísal: Myslím že si trochu zaspal dobu, kedže by som povedal že ten boom je už dosť davno na ustupe
A inak nový rozhodne nieje
http://www.multikulti.sk/ine/kratky_spr ... ch%29.html
-
lekoklatik
VIP
@Royalflush: Na vašom koncerte by som sa dlho neohrial. Nejde z vás žiadna energia. Stojí jak také pečiarky. Akoby ste si hrali doma v obývačke.
-
Royalflush
Guru wannabe
To bude tým že to bola skôr verejná skúška ako koncert. (bolo tam 8 ľudí + susedia)
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2011, 23:20)
To bude tým že to bola skôr verejná skúška ako koncert. (bolo tam 8 ľudí + susedia)
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2011, 23:20)
-
mirak2
Hardcore addict
slkus pozriet http://www.last.fm/music/Sabaton/+similarChesterka napísal:Čaute chalani. Jediná metal skupina ktorú počúvam je Sabaton, no mohli by ste mi poradiť nejaké ďalšie skupiny ala Sabaton? Diki moc
Thrash/Death:je to novy pojem na oznacenie niecoho,co tu bolo uz dlhsie.Ale co je to vlastne "dlho"? A kym sa celej metalovej verejnosti dostane do povedomia nieco nove...hmm..je to doba a zasväteni potom vravia,ze sme zaspali dobu. 
insomnia, djent je vlastne akýsi obyčajný matematický progmetal s "americkým" zvukom... Nieje to absolútne nič nové, bolo to tu dlhé roky predtým, akurát ako si napísala dali tomu len nový názov. Celý tento djent boom začal tak tri roky dozadu keď uzrela svetlo sveta jedna prelomová digitálna mašina pre gitaristov, a jeden šikovný mladík s týmto prístrojom a počítačom neskutočne rozvýril metalové vody 
-
Thrash/Death
Star
mirak2 hodil link na Meshuggah. To je zrovna kapela ktorá mi absolútne nesadla a nevyzerá že sa to zmení. Lepší príklad na djent sa nenájde? Rád by som si rozšíril obzory o niečo zaujímavé 
-
Royalflush
Guru wannabe
Tu je náš song.
O mesiac ideme do štúdia nahrať EP.
-
pocitacovnik
Light Expert
hmm tak sabaton je pojem sám o sebe a podobné skupiny myslíš textami alebo hudobne ?Chesterka napísal:Čaute chalani. Jediná metal skupina ktorú počúvam je Sabaton, no mohli by ste mi poradiť nejaké ďalšie skupiny ala Sabaton? Diki moc
Pre T/D
Tu su moje oblubene djentoviny:
Animals As Leaders su vyborni,ale na ukazku by som vybrala CAFO,nakolko je to taky nasup....ze sa paci aj mojej sestre 
Tu su moje oblubene djentoviny:
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=IUN7ZdsRAGQKód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=oSYNhfkNGcoKód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=codHlfC1JxQ-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ďakujem, už netreba tuto kolega mirak2 mi už dal tippocitacovnik napísal:
hmm tak sabaton je pojem sám o sebe a podobné skupiny myslíš textami alebo hudobne ?
-
javatar
Hardcore addict
duchaplny text, na black metal trosku jemne ale nevadi... vydrzal som pozerat celych takmer 15 minut - a to black metal nie je velmi moj zaner metalu
Spoiler
a keby takto vyzerali vsetky relacie o vareni tak uz som pan kuchar