Samsung Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
risko1
Light Expert
Light Expert

Re: Samsung Galaxy S II

Príspevok od používateľa risko1 »

velice sa nanho teším už aby sa normálne predával aj na slovensku
Shifty
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Shifty »

seth82:
a co myslis, je to lepsie ci horsie ? pokial sa nemylim, papierovo by mala byt tegra 2 o dost horsia, ale benchmarky ukazuju ze to je na tej istej urovni skoro. lenze aktualny SW nedokaze ten HW vyuzit, z toho usudzujem ze preto benchamrky ukazali rovnaku hodnotu ale exynos bude podla mna o dost vykonnejsi. teda hlavne ohladom GPU.

//edit - navise na mp3.sk maju v predpredaji model oznacovany ako i9100 co by mal byt s exynosom. s tegrou 2 je i9103. ale asi to len tak buchli, asi ani oni nemaju oficialne informacie co budu predavat si myslim.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Podľa mňa to zatiaľ netreba riešiť - až keď to bude aktuálne, potom treba dumať, teraz je to zbytočné a to kvôli jednej veci - nepôjde IMHO ani tak o papierový výkon grafiky, ale skôr o podporu, teda pre ktorý typ budú vyvíjané lepšie aplikácie/hry a hlavne ktorých bude viac. Podľa mňa to vyhrá NVidia, pretože tuším sa spomínalo, že každý s Tegrou bude mať možnosť sosať veci z ich shopu, závisí od operátorov a Samsungu, či to povolia. Práve preto zostáva iba čakať, kým sa začne SII predávať a ako sa bude vyvíjať trh, koľko kusov bude s Exynosom a koľko bude s Tegrou, atď. Ja budem brať nový phone až v decembri, takže zatiaľ ma to nejako extrémne netrápi, dovtedy sa trh určite vykryštalizuje.
Shifty
Expert
Expert

lovejoy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lovejoy »

Trosku Vas asi schladim, phone je to super, ale ma strasne velku chybu, a to je vydrz baterky :( Aj pri malom jase, vypnutom push,Gps, len v 2g sieti, obcas wifi.. Maximalne jeden den. neviem ci mam vadny kus.. ale asi nie som sam. Momentalne to riesim, ci to je normalne, alebo nie...Fakt asi jedna jeho velka chyba.
Shifty
Expert
Expert

Ten fon ma na svoj vykon a prednosti asi najlepsiu vydrz vobec, nechapem preco sa vsetci stazuju :lol: . Kupite si fon z kategorie ktora je uplne jasne znama nizkou vydrzou a pritom z nej je tento fon aj tak najlepsi a stazujete sa. ved ked uz kupujete nieco za 550eur asi mam zistene co kupujem a viem co chcem nie ? co si ako cakal ? mne ten fon vydrzi 1 den pokial ho fakt poriadne vyuzivam inac 2 bezne dni ako nic. pokial by som iba volal verim ze 5 dni pohoda.
pre cloveka ktory pouziva mobil na pracu a nema cas mat na starosti bateriu, taky clovek nema tento mobil co drzat v ruke. Vsetci ostatny nechapem preco vam to vadi, aky to je problem dat kazdy vecer mobil na elektrinu a ten 1 den udrzite vydrzi aj keby ste neviem co robili.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Neviem ako ten telefon pouzivate, ale mne bez problemov vydrzi 3 dni a niekolko hodin. Neustala synchronizacia v 3G sieti, denne 20min hovoru. Zopar ludi sa stazuje na vydrz, ale mne vydrzi dostatocne. Uz vysla verzia androidu 2.3.4 takze vydrz by sa mala zlepsit.
lovejoy
Amateur
Amateur

Pouzivam ho "iba" v gsm, ziadne 3g, jas displaya nastaveny na minimum. Pri wifi surofovani ide baterka celkom rychlo dole.. Ale asi to tak ma byt, kazdopadne si asi budem musiet kupit nahradny battery kit. Co som si ale vsimol, Kies mi pise "Tuto verziu nemozno aktualizovat" tak to som zvedavy ako sa mi tam podari dat oficialne ak bude 2.3.4. Orange sa mi zatial nevyjadril.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Niektori majitelia maju problemy so spotrebou, mnohym pomohol novsi firmware.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak ta zaujal urcite chod do neho ,mal som htc desire (bravo) s slcd displejom ,teraz mam SGS a displej je asi z inej planety ,na vianoce sa chystam prave na tento sgs 2 a myslim ze lepsi telefon zatial u nas nezozenies kedze ma asi vsetko lepsie ako konkurencia ,teda az na konstrukciu ktora je ale urcite super ako je pisane vo viacerych recenziach ,zalezi len ako sa sa stavias k plastovej sasi :)
lovejoy
Amateur
Amateur

cORP. napísal:ak ta zaujal urcite chod do neho ,mal som htc desire (bravo) s slcd displejom ,teraz mam SGS a displej je asi z inej planety ,na vianoce sa chystam prave na tento sgs 2 a myslim ze lepsi telefon zatial u nas nezozenies kedze ma asi vsetko lepsie ako konkurencia ,teda az na konstrukciu ktora je ale urcite super ako je pisane vo viacerych recenziach ,zalezi len ako sa sa stavias k plastovej sasi :)
To mozem potvrdit, je fakt perfektny, aj ked podobne ako pri SGS1 ma urcite muchy, ktore dufam vychyta ten novy firmware, a snad bude na trhu uz coskoro ten nahradny akumulator- battery kit, ktory sice trosku zhrubne telefon, ale prida + 2000 mAh k vydrzi.
masterdead napísal:Niektori majitelia maju problemy so spotrebou, mnohym pomohol novsi firmware.
Ano, ak ti Kies dovoli updatovat, ja mam ten phone od Orangeu, a pise mi ze tento telefon nemozno zaktualizovat. Musim tam skocit zistit co a ako, ci to nejak blokuju. Ti co ho maju nebrandovany, im pise ze bud je aktualizacia, alebo ze maju najnovsiu uz nahodenu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Battery kit pre SGS1 a SGSII je dostupný na eBayi, sám jeden používam...
lovejoy
Amateur
Amateur

seth82 napísal:Battery kit pre SGS1 a SGSII je dostupný na eBayi, sám jeden používam...
Ano, nasiel som to, len mi nejak nie je jasne, ako sa tie baterky prepajaju. Ci to je vlastne len kryt, kde dam nahradnu baterku, a ked mi jedna dojde, tak otvorim, a vymenim?
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Nie, to je neoriginalna bateria, je hrubsia a ma vyssiu kapacitu. Avsak ako som pisal je to neoriginalne, vrcholne sa to neodporuca, mnoho ludi s tym ma zle skusenosti, ale najdu sa aj taky ktorym to sluzi perfektne.
lovejoy
Amateur
Amateur

masterdead napísal:Nie, to je neoriginalna bateria, je hrubsia a ma vyssiu kapacitu. Avsak ako som pisal je to neoriginalne, vrcholne sa to neodporuca, mnoho ludi s tym ma zle skusenosti, ale najdu sa aj taky ktorym to sluzi perfektne.
No uz mam par cyklov nabijacich a vybijacich za sebou, momentalne mam dnes od pol noci kedy bola 100% 71%- 15 min wifi, 5 min mapy, dva telefonaty. Jas displeju na minime, wifi len ked som bol online. Asi sa poobzeram po tej silnejsej baterke. Uvidim pocas dna ako sa to bude spravat v terene, ked budem potrebovat net, mail :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autorovi TEMY

mam doma prave DVA HTC DESIRE Z ..... neviem co vidis na N900 vke, ale tieto HTC cka by tvoju nokiu tromfli vo vsetkom na plnej ciare. . . . .

k samsungu? Chcem ho, vaham este stale pri HTC cku, lebo fakt co sa hrajkam tu s tymito tak spokojnost. ale tak take prachy to je este stale vela na mna, 400 vku by som za nho pukol hned, ako za normalnu cenu, lebo pride EVO, a 3D cko od LG tak cakam ze tie klasicke dvojjadra spadnu trosku dole.
lovejoy
Amateur
Amateur

Ok, takze baterka 1den 6 hodin, par telefonatov 2g, chvilku wifi, 2 sms, 15 min angry birds, ostal som na 14%, kedy vlastne nespusti fotoapart ani kameru. Nabijam momentalne cez USB, velmi pomaly. Inac mu nemam co vytknut. Len tu zravost.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Aku verziu FW mas? Inac angry birds aj mne zerie kopu energie a problem v niektorych verziach fw je taky, ze po vypnuti aplikacie ostane bezat telefon stale na plny vykon.
USB neskutocne pomaly nabija, nizke napatie. Nemate niekto autonabijacku? Nabija to tiez tak pomaly?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Autonabíjačka nabíja taktiež pomaly (SGS1). Vyskúšané.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

autonabijacka nenabija rozhodne pomaly ,mam v aute dve a obe nabijaju zhodnou rychlostou ako sietova ,ono treba davat aj pozor co to je za autonabijacku pretoze nieje jedna ako druha hlavne ked su to noname vyrobky z ciny ,nepopieram mam obe z ciny cez ebay aj ja ale sluzia dobre :)
Napísať odpoveď