Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Oplati sa ist na IT vysoku skolu z gymnazia s 3 z M aj F na telekomunikacie?
Ked nie tak preco?
Ked nie tak preco?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na IT matiku potrebuješ. AK si mal trojky, tak ti buď nejde alebo ťa nebaví. Jedno aj druhé je zlé a budeš mať problémy, ale či ju spravíš je už na tebe a tvojom prístupe
Preco by som ju nemal urobit ked ju skoncia aj niektori studenti zo SOU nemoze to byt az take tazke
zalezi od skoly...
-
audiotrack
VIP
tak, to už je vec školy akú si vybereš. Ak máš ambície na Trenčín tak nech sa páči, spoznáš veľa ľudí zo SOU
AK chceš na VUT či Masaryčku tak ľudia zo SOU zrejme vyletia po prvom semestri
Patri odpor telekomunikacii k tazsim alebo k lahsim ? Mam zaujem len o toto
-
audiotrack
VIP
beardie napísal:zalezi od skoly...
Tak napriklad telekomunikacie v KE,ZA alebo v BA
Neplanujem studovat niekde v zahranici
Neplanujem studovat niekde v zahranici
-
audiotrack
VIP
ty si napísal mestá, v ktorých je viacero škôl rôznych kvalít kde sa telekomunikácia učí. Ja fakt neviem čo chceš počuť. Ja sa spýtam či je to auto dobré. Ty sa ma spýtaš podľa toho aké. Ja ti napíšem že osobné. Rozhovor ako u debilov. Napíš presnú fakultu a odbor, ak chceš konkrétnu odpoveď či je ťažký alebo nie. A potom sa ti sem snáď niekto kto to študoval ozvebeardie napísal:zalezi od skoly...
Ktora z tychto 3 fakult je najlahsia a ktora najtazsia zaujima ma študijný program telekomunikacie alebo su tieto skoly velmi tazke a odporucate mi inu aby som ju dokazal zvladnut s 3 z M?
1.Slovenská technická univerzita v Bratislave - Fakulta elektrotechniky a informatiky
2.Technická univerzita v Košiciach - Fakulta elektrotechniky a informatiky
3.Žilinská univerzita v Žiline - Elektrotechnická fakulta
1.Slovenská technická univerzita v Bratislave - Fakulta elektrotechniky a informatiky
2.Technická univerzita v Košiciach - Fakulta elektrotechniky a informatiky
3.Žilinská univerzita v Žiline - Elektrotechnická fakulta
-
audiotrack
VIP
v žiline je fakulta elektrotechniky a informatiky? Nie náhodou fakulta riadenia a informatiky? ALe podľa rebríčku arra sú zoradené presne v tom poradí ako si napísal
STU je na treťom mieste, Žilina na 10. a KE na 11.
http://www.scribd.com/doc/44469033/ARRA-SPRAVA-2010 (strana 36)
STU je na treťom mieste, Žilina na 10. a KE na 11.
http://www.scribd.com/doc/44469033/ARRA-SPRAVA-2010 (strana 36)
Fakulty na Žilinská univerzita v Žiline mas tu http://www.portalvs.sk/sk/mesto/zilina
Nemam zaujem o Fakultu riadenia a informatiky kedze nema odbor telekomunikacie ale o Elektrotechnicku fakultu na Žilinskej univerzite
Nemam zaujem o Fakultu riadenia a informatiky kedze nema odbor telekomunikacie ale o Elektrotechnicku fakultu na Žilinskej univerzite
-
mirak2
Hardcore addict
jaky odpor telekomunikacie...je to odbor, jesus christ...mas to jedno, na vsetkych troch si zakladaju na matike aj fyzike
OMG som sa pomylil neries sprostosti ja sa len pytam ktora z tych 3 je najlahsia a ktora najtazsia alebo vsetky 3 su na tom rovnako?mirak2 napísal:jaky odpor telekomunikacie...je to odbor, jesus christ...mas to jedno, na vsetkych troch si zakladaju na matike aj fyzike
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
F1L1P napísal:Preco by som ju nemal urobit ked ju skoncia aj niektori studenti zo SOU nemoze to byt az take tazke
Ked sa clovek snazi tak je jedno ci je z gympla , sou , sps , oa a skolu dokaze dokoncit. To, ze je niekto zo SOU , neznamena hned ze je sprosty.
A telekom su pomerne tazke, je tam dost matiky a fyziky + sa tam hlasi vela ludi, cize bude velke sito
Ok diky este uvidim kde pojdemRadioactive_Mouse napísal:
Ked sa clovek snazi tak je jedno ci je z gympla , sou , sps , oa a skolu dokaze dokoncit. To, ze je niekto zo SOU , neznamena hned ze je sprosty.
A telekom su pomerne tazke, je tam dost matiky a fyziky + sa tam hlasi vela ludi, cize bude velke sito
Student zo SOU s rovnakymi znamkami ako niekto z gymnazia vie toho urcite menej
Chodim na unizu odbor telekomunikacie, a na rovno ti poviem pokial nevies/nemas rad matiku a fyziku ani tam nechod, v bakalarskom mas 4 matiky a 2 fyziku, matiky sa daju spravit ale fyzika je celkom zabijak, plus dalsie uz odbornejsie predmety su v podstate len a len o matike a fyzike. Dalsia vec je, ze na katedre telekomunikacii nemas opravny termin na statnice (na rozdiel od inych katedier), taky elementarny predmet ako pocitacove siete je volitelny a mozu si ho vybrat 20 (zo zhruba vyse 100 studentov v rocniku) s najlepsim prospechom, predmety zo strvrteho semestra nesmies preniest inak musis opakovat rocnik pretoze ta nepripustia k statniciam. Za dva roky ostala na tomto odbore slaba polovica studentov.
Mam otazku pre ludi z FI MUNI 
1. Mam si do prveho rocnika zapisat nejaky povinne volitelny predmet z Ekonomika, fyzika, biologia, vytvarna kultura, filosofie vedy, filosofie jazyka. Nechapem preco tam na informatike nutia taketo kraviny, vobec neviem co si mam vybrat. Ktory z tych predmetov je najlahsi? Najlepsie keby som sa mu mohol cely rok vyhybat.
2. Ak sa mi nepodari dostat na internat s kamaratmi, da ma to uplne s random ludmi alebo si mozem nastavim nech ma to da aspon s ludmi co tiez idu na FI?
1. Mam si do prveho rocnika zapisat nejaky povinne volitelny predmet z Ekonomika, fyzika, biologia, vytvarna kultura, filosofie vedy, filosofie jazyka. Nechapem preco tam na informatike nutia taketo kraviny, vobec neviem co si mam vybrat. Ktory z tych predmetov je najlahsi? Najlepsie keby som sa mu mohol cely rok vyhybat.
2. Ak sa mi nepodari dostat na internat s kamaratmi, da ma to uplne s random ludmi alebo si mozem nastavim nech ma to da aspon s ludmi co tiez idu na FI?
-
audiotrack
VIP
keď sa nedostaneš s kamarátmi, tak niekoho dostaneš. Vyberať si nemôžeš
-
manager666
Star
to rex:
1. vytvarna kultura, ale byt tebou nevyberam si predmet podla narocnosti, ale podla toho, ktory ta (aspon trochu) zaujima
2. kolej ti pridelia oni, izbu si vyberas sam cez ISKAM a mas tam zobrazene meno a priezvisko osob, ktore uz su na tej izbe ubytovane(cez IS si teda +- dokazes vyhladat, co studuju)
1. vytvarna kultura, ale byt tebou nevyberam si predmet podla narocnosti, ale podla toho, ktory ta (aspon trochu) zaujima
2. kolej ti pridelia oni, izbu si vyberas sam cez ISKAM a mas tam zobrazene meno a priezvisko osob, ktore uz su na tej izbe ubytovane(cez IS si teda +- dokazes vyhladat, co studuju)