Zdravím,
mám nainštalovanú verziu 10.1.0 a pri otvorení akéhokoľvek pdf dokumentu ho Adobe Reader otvára strašne dlho (2-3min). Po prejdení kurzoru myši na dokument, ktorý sa otvára je tam to klasické načítavacie kolečko a keď kliknem tak hore v lište sa za názvom dokumentu zobrazí (Nereaguje).
Skúšal som Reader preinštalovať, no žiadny úspech. Už mi to vadí, keď chcem otvoriť nejaké pdfko a mám čakať niekoľko minút, kým ho otvorí.
Ďakujem za každú radu
Adobe Reader - pomalé otváranie dokumentov
Re: Adobe Reader - pomalé otváranie dokumentov
najjednoduchsie mas pouzit iny reader, na win je myslim najznamejsi foxit
Akože viem, že toto je blbá rada lebo priamo nerieši tvoj problém, ale ja sa čudujem každému kto nepoužíva Foxit Reader ak potrrebuje iba sem tam prečítať pár .pdf.
Prečo? Lebo som s ním nikdy nemal problémy. Tak prečo ho nepoužívať? Každopádne skúsim ten Foxit Reader.
nejde len o problemy aj rychlosť prace, ktora je neporovnatelna s foxitom ale aj inymi programami
presne tak. Je to veľký binárny blob do ktorého pridávajú funkcie len aby mohli ťažiť ťažké prachy. Ešte som napr. nevidel pdf v ktorom by bol flash alebo JavaScript na niečo užitočný (okrem napadnutia systemu)