Plna pameť
Plna pameť
Potrebujem pomoc...Moj počitač ma pameť 232gb no stale mi ukazuje že mam plnu pameť a pri tom tam skoro nič nemam mam tam 2 hry a ešťe niake programi ktore by mali zaberať max 40gb...Chcel som zisťiť čo my tam tolko zabera tak som sa trocha hrabal v C:\ a jedna složka mi zabera 158gb a nič v nej nemam...
Nevieťe čo by to mohlo byť ?? 
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Re: Plna pameť
Choď do:
Ovládací panel > Možnosti siete Internet > História Prehľadávania > Odstrániť
Daj odstrániť komplet celú históriu.
Potom:
Ovládací panel > Možnosti siete Internet > História Prehľadávania > Nastavenia > Premiestniť priečinok
Vytvor si dočasnú zložku na C-čku a daj tam premiestniť priečinok. Potom ho daj opäť premiestniť tam kde bol do:
C:\Users\Miso\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Malo by ti to uvoľniť miesto.
Ovládací panel > Možnosti siete Internet > História Prehľadávania > Odstrániť
Daj odstrániť komplet celú históriu.
Potom:
Ovládací panel > Možnosti siete Internet > História Prehľadávania > Nastavenia > Premiestniť priečinok
Vytvor si dočasnú zložku na C-čku a daj tam premiestniť priečinok. Potom ho daj opäť premiestniť tam kde bol do:
C:\Users\Miso\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
Malo by ti to uvoľniť miesto.
presne ako vraví pitbullko - budú to staré temp súbory z netu, prípadne rôzne staré inštalačné súbory. daj si ich vyčistiť postupom ktorý ti radil.
taktiež skús prebehnúť zložku "Moje dokumenty", veľa hier si ukladá pozíciu práve do tohto priečinku a často tam zostanú aj po odstránení hry.
taktiež skús prebehnúť zložku "Moje dokumenty", veľa hier si ukladá pozíciu práve do tohto priečinku a často tam zostanú aj po odstránení hry.
Skušal som to urobiť ale nepomohlo...
Uvolnilo mi to len niekolko mb...
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Skúšal si aj premiestniť ten priečinok? To je dôležité
jak v nej nic nemáš ked má 158gb?
akože ked ju otvoríš tak je prádzna? start-ovladaci panel- možnosti priečinka-zobrazenie-zobrazovať skryté súbory
a teraz sprav screen
akože ked ju otvoríš tak je prádzna? start-ovladaci panel- možnosti priečinka-zobrazenie-zobrazovať skryté súbory
a teraz sprav screen
poradite vymazat temporary internet ale temp ni? 
C:\Users\Miso\AppData\Local\Temp\ a vymaz jeho obsah
C:\Users\Miso\AppData\Local\Temp\ a vymaz jeho obsah
Teraz tam ma toto ...CheZteR napísal:jak v nej nic nemáš ked má 158gb?![]()
a teraz sprav screen
ano otvor ten local a pozri aku velkost ma priecinok temp
20MB 
ok tak pozri ktory priecinok ma toho najviac
Priečinok Microsoft a vnom je priečinok Windows na ktorom tiež ukazuje velkosť 155gb no vnom už nič take neni.... je tam par priečinkou ktore maju zopar mb...
daj zobrazit skryte a systemove subory
stlac alt hore ti vybehne panel\moznosti priecinka\zobrazenie a odskrtni skryt systemove subory a daj zobrazit skryte subory a pozri teraz co ma najviac
stlac alt hore ti vybehne panel\moznosti priecinka\zobrazenie a odskrtni skryt systemove subory a daj zobrazit skryte subory a pozri teraz co ma najviac
Takže patral som a našiel som priečinok kde je asi milion suborou typu BIN C:\Users\Miso\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Virtualized\C\Users\Miso\AppData\Local\FLVService
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 18:02)
Mam to vymazať ?
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 18:02)
Mam to vymazať ?
http://www.sevenforums.com/music-pictur ... rvice.html
nemáš nainštalovaný nejaký Freecorder toolbar? odinštaluj to
nemáš nainštalovaný nejaký Freecorder toolbar? odinštaluj to
Ano mal som to nainštalovane...Akurat som to odinštaloval....Takže je to sposobene tým programom ?A čo mam teraz robiť ?Vymazať tu zložku..?
Takže dakujem vam za pomoc už to je urobene...