Paypal zablokovanie účtu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dske
Expert
Expert

Paypal zablokovanie účtu

Príspevok od používateľa dske »

Čaute.
Na mojom PayPale som si chcel zmeniť tie 2 overovacie otázky. Aby som si ich mohol zmeniť tak pýtali odo mňa číslo účtu. Zadával som ho tam raz s predčíslím raz bez atď. potom som ho skúsil zase raz napísať a stále nič. Potom som sa odhlásil lebo som myslel že je chyba na strane PP a majú nejakú poruchu alebo čo. Potom zachvíľku sa prihlásim a pýta to odo mňa ćíslo už na začiatku. Tak im ho zadám aj s predčíslím a nič, tak skúsim bez predčíslia a potom mi vybehne že mi zablokovali účet. Nemôžem tam nič robiť. Po prihlásení mi vyhodí toto:

Kód: Vybrať všetko

„Sorry — your last action could not be completed If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.“
To že to mal byť IBAN som sa už dočítal (ja debil).
Čo mám robiť? Mám im napísať na podporu? A ak áno tak mám im poslať a nejaké údaje alebo ako? Resp. dá sa to ešte nejako odblokovať?

Za odpovede ďakujem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Paypal zablokovanie účtu

Príspevok od používateľa Fabo »

Napis im normalne na podporu ze si omylom zadaval narodne cislo uctu, aby ti povolili znovu zadanie...
Napísať odpoveď