Letne festivaly 2011
Re: Letne festivaly 2011
Ok, radšej si teda spravíme výlet na nejaký hrad. Nič ma nevie nasrať viac ako odfláknutý fest. Organizátory si asi myslia, že postavia reproduktor s mixpultom do oráčiny a majú fest...
To s tou organizáciou.. to máš tak, spravia to tam kde im to dovolia.. Ja zajtra idem na fest a pôvodne to malo byť na letisku v NZ, ale pozemky na ktorom je letisko patria RKC a tí im tam nedovolili 3 týždne pred začiatkom festu to usporiadať..takže sa celý fest presunul na Termálne kúpalisko do NZ... ja len dúfam že sa zas nikto neutopí... 
Neviem či niekto poznáte ale tento rok bol PodhajskáFest úplne vynikajúci , príklad ako má vyzerať festival - pomerne lacný , super učinkujúci , stanové mestečko , záchody sprchy všetko ako má byť , solidarita ako sa patrí , niekto nehľadel na nikoho štýl pilo sa hromadne žiadna roztržka ani nič , proste super 
momo to si overím boli tam dve kamošky ak tam bol tak dobre idem nabudúce aj ja / škoda že žiadny z účinkujúcich nieje pre mňa taký skvelý..
/tak horkýže som počúval aj iných interpretov poznám (inekafe =sračka - nemôžem zato nemám rád) ale teraz to má strašne ďaleko od môjho vkusu- horkýže..
/tak horkýže som počúval aj iných interpretov poznám (inekafe =sračka - nemôžem zato nemám rád) ale teraz to má strašne ďaleko od môjho vkusu- horkýže..
chcem sa opítať ako to je s jedlom na beefree? či môžeme mať vlastné? alebo je to zakázane.
-
manager666
Star
samozrejme, ze mozes mat vlastne jedlo...to by bol uz vrchol, nemyslis ? Kazdopadne presne instrukcie zverejnia v pondelok (zdroj: official fb fan page).
aby som nebol OT, takto o tyzden uz bude ruka hore na BeeFree 2011 v Piestanoch.
aby som nebol OT, takto o tyzden uz bude ruka hore na BeeFree 2011 v Piestanoch.
Ja som zatiaľ bol len na Topfeste. Napriek tomu, že to bolo dosť upršané a blatné tak som maximálne spokojný, zabavil som sa až-až a vôbec neľutujem moju účasť. V auguste ešte ne nejaký festival asi zájdem, zatiaľ to vyzerá na Sninu a Rock pod kameňom 
chysta sa niekto na Easthetic na Siravu?
nie ale vyzerá to fajn keby to nieje tak ďaleko a splaším aspoň niekoho kto by to po intelektuálnej stránke bol schopný absolvovať tak si to absolvujem rád
no tak z toho čo dnes dali na tu official fb fan page som sa vôbec nič poriadne ohľadom toho nedozvedel a aj ta jakože mapa stojí za 2 veci. ani neviem kde je hlavný vchod či tam kde je aj hlavný vchod letiska alebo ako to býva pre návštevníkov truck arény- zozadu letiska. dúfam že sa to do konania beefree dozviem a ešte to slovo FREE v názve my je divné ked sa platí za parkovanie auta 6€
.
Absolvoval som Žákovic - prvý deň sme dvaja stiahli vyše litra borovičky, pol litra zelenej + ja x pív. Druhý deň podobné tempo. Dobre bolo, veľa známych. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
začiatkom augusta sa ide na známy poľský "gitarový" festival http://off-festival.pl/pl/2011/
Včera červeník smola a hrušky boli peckoví ! aj polemic sa dal ...len ma bolia nohy trocha 
Je to už síce pár týždňov čo bol Papuča fest v Beluši ale zaujímalo by ba ako ho hodnotíte, vy čo ste tam boli.
Letne festivaly 2011
Tak Easthetic bol super. Hlavne Dubioza Kolektiv vcera vecer. Kto nebol moze lutovat.
kto bol na budzogáni? čo hovoríte na iné kafe?
podla mňa mohli hrať lepšie aspoň ja som mal väčšie očakávania
podla mňa mohli hrať lepšie aspoň ja som mal väčšie očakávania
Bol niekto na festivale Rock pod Sninskym kamenom? Ja som tam chcel ist, no nakoniec som si skvelu zostavu v podobe Sonaty Arctica, Edguy, Ine Kafe, Mike Terrana, atd.... musel nechat ujst, tak ma zaujimaju aspon postrehy.
Bol niekto na Grejpe? 
Kamoš tam bol - no otras. A zrovna, keď bol ffud fest. Absolútna zverina, skončili sme riadne doriadení, dobití, krvaví, kamoš hneď ráno do špitálu v Galante.
Ale tak dobre bolo, nabudúci rok zase.
- Prílohy
-
- PDT_02.gif
- (1 KiB) 220 stiahnutí
preco otras?