Renault - brzdy

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Vesna22
Novice
Novice

Renault - brzdy

Príspevok od používateľa Vesna22 »

Zdravim, chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti so zarukou pri novom aute Renault, ked "odidu" brzdy. Totizto v autoservise a aj na infolinke mi bolo povedane, ze na brzdy ako opotrebovatelny diel sa tato 24mesacna zaruka nevztahuje, co je podla mna po prve riadna blbost a po druhe bola pred par mesiacmi robena kontrola, kde boli aj brzdy v poriadku, takze za ten kratky cas sa brzdy nemohli rozsypat. Z toho by mi vyslo, ze aj keby zaruka nebola, kontrola bola potom o com? Je vobec nieco take mozne, alebo sa rozum zastavuje iba mne?? Vdaka za odpovede, prip.rady...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Renault - brzdy

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

podla mna zalezi na tom, co konkretne na brzdach odislo... je jasne, ze ak boli od vyroby vadne platnicky alebo kotuce, budes ich musiet zaplatit sam... ale je hlupost, aby sa to vztahovalo aj na prasiatka, hydraulicky system alebo poslinovac, co samy o sebe nie su spotrebne diely...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co znamena odisli brzdy ? ... vystupili a buchli za sebou dverami, alebo co ? ... ziadna zaruka na svete sa nevztahuje na bezne opotrebenie sposobene pouzivanim ;-) ak ide o vyrobnu vadu spotrebneho materialu, tak reklamuj u vyrobcu / distributora, ale ak ti tento spotrebny material vymienal servis, tak musi prevziat aj zaruky zan - teda ak sa ti trebars dosticky opotrebovali za dva tyzdne a pod. ... ale je to na dlhe lakte, takze v konecnom dosledku, pokial ide o spotrebak, tak na case, ktory tym stravis zaplatis viac, ako za matreial samotn :-(
Vesna22
Novice
Novice

Veru len tak vystupili, ale dverami nebuchli. :) Vidim, ze to veru bude trvat, kym sa dohodneme, kde je vlastne problem. Aj tak vdaka.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak aspon napis, kde je chyba, lebo fakt si viem pod tym "odisli brzdy" predstavit tak 418 moznych sposobov ako odisli :-D
Vesna22
Novice
Novice

Uplne presne neviem, kedze mi ohladom servisu volal brat a vraj mu nauctovali nejaku pracu, ale na uctenke je napisane nieco ine, tazko sa mi z toho vysomarit a zhanam info aj v renaulte. V podstate som len chcela vediet co som sa aj dozvedela, viem, na co sa mam pytat. :) Staci takto. Cenim si snahu, lebo ja som uz mimo.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

brzdy odišli aj na mojej Nathaši (Thalia) v servise bola pravidelne, technik ma oboznámil, že je to spôsobené slabým brzdením (resp. citlivou nohou na brzde) a že občas jednoducho treba stupiť poriadne nech sa čeluste zahryznú viac a odstránia hrdzu a zbytkovú špinu a tým predĺžiť ich život, všetko som si platil sám.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Forsaken napísal:brzdy odišli aj na mojej Nathaši (Thalia) v servise bola pravidelne, technik ma oboznámil, že je to spôsobené slabým brzdením (resp. citlivou nohou na brzde) a že občas jednoducho treba stupiť poriadne nech sa čeluste zahryznú viac a odstránia hrdzu a zbytkovú špinu a tým predĺžiť ich život, všetko som si platil sám.
ja to tvrdim stale ... jazda brzda - plyn, az je to auto vyuzite tak, ako sa patri :-D :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb: preto Ti berlingo stoji v servise, vsak? :P
Vesna22
Novice
Novice

To je celkom vtipne, lebo bratovi zas povedali, ze ich asi znicil prilisnym brzdenim, ci co, i ked on jazdi fakt pekne, takze sa mi nezda, najma po kontrole, ked bolo vsetko ok a zrazu bum bac, auto sa z garaze nepohne...Zatial su ticho a stacia im peniazky za pracu, uvidime...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:nordkapp_pb: preto Ti berlingo stoji v servise, vsak? :P
moje berlingo zial stoji v servise niekomu inemu ... uz pol roka to bude pomaly ... chyba mi :smt017 ... ale dufam, ze sa ti negri co mi ho ukradli na nom niekde zabili, lebo predne brzdy uz boli zrale na vymenu :-D

// podla k- toto niekomu prislo nepatrice, alebo co ... ja tvrdim, ze nepatricne je, ked mi skur|ena briketa ukradne auto a nabura tym plany moje a celej firmy na dva tyzdne ... a navyse som tam mal bagetu a bol som tudiz ten den az do vecera hladny :-D ... toto je ten pravy rasizmus, ciernemu by firemne auto neukradli ! :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jaj vidis, berlingo Ti ukradli tie kofoly... nuz co, dufam, ze sa novemu majitelovi kazi nadalej a v rovnakej miere :P
Napísať odpoveď