hellgate london FREE 2 play

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hellgate london FREE 2 play

Príspevok od používateľa Hotwire »

tema o hellgate london f2p tu este neni (pozor, to neni tak uplne klasicke hgl)
s kamosom sme to vcera zacali hrat, je to celkom prdel, uz sme lvly 17, hrava to este niekto? hra posobi dost nedorobene (nevybalancovanost classov, vela bugov, caste lagy) ale je to zadarmo a na odreagovanie sa to staci :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: hellgate london FREE 2 play

Príspevok od používateľa Sarger »

Nejake linky by potesili...
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ono je pekné keď sa v prvom topicu niečo o tej hre povie, nalinkuje sa etc : )
tento link preskakuje intro - http://hellgate.t3fun.com/home/home.aspx
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

prepacte, link som zabudol...tak v podstate autori zobrali klasicky HGL a vybrali z toho len tu multiplayer cast, trocha ju upravili, a hodili to na trh ako F2P hru s mikrotransakciami (ale za peniaze sa tam nekupuje nic kriticky dolezite takze hraci co neplatia nebudu nejak vyrazne znevyhodneni), neviem ako dlho to presne bezi ale dufam ze autori sa o to budu aj starat lebo uz po par minutach hrania je jasne ze hra potrebuje este vo vela veciach "dopilovat" ale ako hovorim na odreagovanie s partou kamosov to staci, ak nemate s kym hrat neni problem lebo su tam urcite stanice na ktorych sa zadavaju questy a tie su zdielane pre cely server takze tam sa hraci stretavaju, a mozte si tam zohnat niekoho do party s kym potom idete do tych lokacii kde sa plnia questy...su tam aj aukcie, stroje na vylepsovanie itemovy atd...v hre je aj pvp vlozka, akasi obdoba WOW aren, ale este som to neskusal, ani si to neviem moc predstavit lebo tie classy su totalne nevybalancovane, ja hram za blademastera, a ten (teraz pozor) nemoze sekat za behu!!!! proste bud bezim alebo potom stojim a sekam, toto v pvp nema sancu :/ a takychto nedomyslenosti je v hre kopa, celkovo by som hodnotil tak 6/10tich ale to asi len preto ze to hram s kamosom a vtedy je to sranda (s jeho hlaskami :P ), neviem ci by ma to bavilo hrat s random cudzimi ludmi len tak odtial, ale za pokus to rozhodne stoji, ak sa autori spamataju a vychytaju vsetky muchy moze z toho byt prijemne "wannabe MMO" :)
Napísať odpoveď