Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: csko nizke fps
developer 1 ti neukaze realne fps, iba teoreticke
HL, čiže cs nedokaze mat viac ako 100.0 fps
A ja mam do 50CheZteR napísal:developer 1 ti neukaze realne fps, iba teoretickeHL, čiže cs nedokaze mat viac ako 100.0 fps
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2011, 12:00)
A preco ked ma kamos starsiu graficku ako ja od nvidie tak mu to ide normalne?Sapo napísal:Zbytočne bude vypínať Vsync. To sa robí len na nVidiach. Máš slabú grafickú kartu, preto máš také malé FPS. Nespravíš s tým nič, môžeš si akurát tak stiahnúť High FPS Models, poprípade nejaké High FPS Configy. Jednoducho máš slabé železo.
nie vždy platí: staršia grafika = slabšia grafika (a ty máš ešte k tomu integrovanú)
ak ako sa ti pohybujú fps? máš tých stabilne vždy 50 alebo ti skáču hore-dole?
ak ako sa ti pohybujú fps? máš tých stabilne vždy 50 alebo ti skáču hore-dole?
Ja to mam tak ze mi to skace od tych 20 do takych 50.
To sa ešte teš, že ti to tak ide. Tá grafika je jedna s najslabších aké sa kedy vyrábali.
skús zmeniť renderovač, rozlíšenie, čekni aj v menu advanced, a stiahni si highFPS modely a nejaký config
// ja mám fps_max okolo 70 a ide to lepšie ako s fps_max 100, ja by som to na tvojom mieste znížil
// ja mám fps_max okolo 70 a ide to lepšie ako s fps_max 100, ja by som to na tvojom mieste znížil
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
A mne fakt neviete poradit do pekla?
depor ja si myslím že je problém v sluchatkách pretože ako píšeš cez repráky ti to nerobí iba cez sluchadla čiže zvukovka je v poriadku
Lenze ide o to ze s druhymi sluchatkami je to este horsie. Tam je ten zvuk posraty stale. Neda sa nejdako vypnut napriklad stereo na sluchatkach vo win 7 ? Mozno to robi to stereo, pretoze v xpcku nebolo take kvalitne stereo ako je na win 7.
Prosím vás prečo mi nejde pripojiť sa vždy vypíše toto : Kicked: Dropped due to slot reservation ..alebo niečo také ..wtf ? 
toto vypisuje ak slot, ktory je volny je rezervovany pre admina, na niektorych serveroch aj pre VIP, napr. ak je na serveri 15/18, vacsinou to byva tak ze 2 sloty su pre adminov, no niekde je este 1 pre VIP, alebo das connect kym je 15/18 ale niekto s rychlejsim pripojenim ta predbehne, zaujme 16 miesto na serveri a tebe vypise
Kicked: Dropped due to slot reservation
vtedy je dobre kliknut pravym na server - view info a nastavit auto-connect
Kicked: Dropped due to slot reservation
vtedy je dobre kliknut pravym na server - view info a nastavit auto-connect
okej dík moc idem to mrknúť 
mam problem s instalaciou nieco v PC mi zamietlo spustenie suboru ja viem co s tym len sa neviem k tomu dostat normalne kliknem na ikonu instalacie a nereaguje mi pomozte pls
Zdravím, vymenil som staré CRT 17" za nové LCD Samsung SyncMaster P2470HD (24"), moja grafická karta je ATi Radeon HD 5450. Som dlhoročným nadšencom hry counter strike a po vymenení monitoru mi začalo CS sekať akoby padali FPS a sú tam drobné zatrhávania(Mám stálych 100 fps). Vedel by mi niekto poradiť kde môže byť chyba?
NO:1 : nepotrebujes inu verziu len potrebujes patch 
akeho suboru? vies dat screen?luk123 napísal:mam problem s instalaciou nieco v PC mi zamietlo spustenie suboru ja viem co s tym len sa neviem k tomu dostat normalne kliknem na ikonu instalacie a nereaguje mi pomozte pls
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Haku-aN napísal:Zdravím, vymenil som staré CRT 17" za nové LCD Samsung SyncMaster P2470HD (24"), moja grafická karta je ATi Radeon HD 5450. Som dlhoročným nadšencom hry counter strike a po vymenení monitoru mi začalo CS sekať akoby padali FPS a sú tam drobné zatrhávania(Mám stálych 100 fps). Vedel by mi niekto poradiť kde môže byť chyba?
neviem ti povedat preco, pravdepodobne to ma nieco spolocne s frekvenciou, ale mne robilo to iste. po vymene CRT za LCD mi prisla ta hra ovela pomalsia a trhavejsia a to som este dlhorocnejsim hracom ako ty. skus si nastavit mensie rozlisenie (kludne aj klasicke nesirokouhle), ci to bude lepsie + ako paramater pri spusteni (navod) si v Steame nastav -freq 100. ja uz to mam dost dlho a nespominam si, ci to ten problem vyriesilo alebo som si len zvykol.
-
evilbanana
Medium Star
chalani ak mam teraz ping cca 90 a pripojim druhy pc o kolko sa zvysi ping? ak by sme obaja hrali na tom istom servery?(sice to je jedno ci hrame na jednom alebo inom vzdy sa zvysi) k+
cez wifi? cez wifi je ping dost vysoky
-
evilbanana
Medium Star
No teraz som cez sietovy kabel na notasi ale ked bude druhy pc tak notas bude po wifine a pc po kabli alebo oba na kabli.. ale chcem vediet ci sa zdvojnasobi ping alebo nejak zvysi rapidne