Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
-
Errici
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Tak to býva a na motúze ju nebudeš môcť držať. Teraz začnú poriadne hormóny udierať do hlavi. Držím ti palce a dobré nervi.
hh do 15 moze
ale od 15 vysie to uz musi
ale od 15 vysie to uz musi
Re:
jop to je pravda a niektoré si zmyslia že sú lesbyLub0$ napísal:Tiez si myslim ,ze to nemoze fungovat....ona sa este dva krat zmeni o 180 stupnov, pride do puberty....
ja by som rád chodil s jednou spolužiačkou ale ja čakám až si prejde aspoň jedným vzťahom nech sa jej trochu zmení myslenie aj keď to nieje všeliek... rozhodne pod 15 nechoď do 15 je minimálna šanca že baba "už vie čo chce od života" a hlavne od partnera(o chalanoch inokedy)
ked tu trocha spomínate že či baba vie/nevie čo chce od života tak ja som teraz nedávno, začal z jednou dievčinou.je skoro o 6 rokov mladšia ale hovorím si že o roky nejde ale dievčina časom zistila že vlastne nevie čo chce (jediné pozitívum že si to aspoň uvedomila) tak to ukončila. takže dosť záleži jak je dievča vyspelé.
a len tak pre info ja:23 ona: v auguste 18
a len tak pre info ja:23 ona: v auguste 18
-
jin
VIP
Toto bol ten lepší prípad.
Ale veľmi sa to líši podľa danej osoby. Niektoré 18ky už presne vedia čo chcú a niektoré to ani v 25ke nezistia. Ajkeď vzťah 23:18 si už viem predstaviť, ako funkčný.
Ale veľmi sa to líši podľa danej osoby. Niektoré 18ky už presne vedia čo chcú a niektoré to ani v 25ke nezistia. Ajkeď vzťah 23:18 si už viem predstaviť, ako funkčný.
od istého času má človek lepšiu predstavu ale neviem či niekedy môžeme povedať na 100% áno toto.
nemôžem dať do súvislosti so školským systémom mne to pripadá tak ,že odsúva náš prerod, premenu proste dospelosť.. (nehovoriac o iných faktoroch) - ešte mám čas na také veci ešte táto škola ešte toto a človek je "svojprávny" až v 25 roku ak nie neskôr... teraz nám to asi príde blbé keď pred niekoľkými storočiami sa vydávali 13-tky oni vtedy boli dospelé aj keď to znie možno pedofilne..
nemôžem dať do súvislosti so školským systémom mne to pripadá tak ,že odsúva náš prerod, premenu proste dospelosť.. (nehovoriac o iných faktoroch) - ešte mám čas na také veci ešte táto škola ešte toto a človek je "svojprávny" až v 25 roku ak nie neskôr... teraz nám to asi príde blbé keď pred niekoľkými storočiami sa vydávali 13-tky oni vtedy boli dospelé aj keď to znie možno pedofilne..
Moj dedo je od mojej babky starsi o 18 rokov
a ziju spolu uz 43 rokov
a to teraz si nerobim srandu 
-
Hotwire
Addict
preboha
si zober ze mas 18 rokov, a ukazu ti prave narodene dieta ze "toto je tvoja buduca zena" 
-
Fabo
Hardcore addict
Schyzo: tento moment "mohol by som byt jej otcom"... no neviem, ale podla mna to bude dost drsne... o tych 15-20 rokov ked to bude aspon trochu relevantne 
-
fikotek
King
V te dobe naprosto bezna zalezitostSchYzo napísal:prebohasi zober ze mas 18 rokov, a ukazu ti prave narodene dieta ze "toto je tvoja buduca zena"
-
Hotwire
Addict
skor ako pred 140 rokmi....
18 rokov je celá jedna generácia. Sa na to pozeráte ako na čísla, ale čo z praktického hľadiska:
Jeden bude nastupovať na strednú kým druhý je už 9 rokov s vysokoškolským titulom.
Jeden bude riešiť kariérny postup kým druhý starobný dôchodok.
Jeden bude mať už problémy s otehotnením/oplodnením, kým druhému práve začnú tikať biologické hodiny.
je to príliš veľa a neviem si to ani predstaviť. O čom sa takí ľudia vedia vôbec baviť? Ak za tým nie sú peniaze, veľký osobnostný rozdiel (starší je "retardovaný" kým mladší príliš vyspelí a teda si povahovo našli presne v strede) alebo nejaký rozmar (starý muž si našiel mladú žabku a žiaľ, dieťa sa prihodilo) tak považujem taký vzťah za veľmi veľmi veľkú raritu a osobne by som nešla do vzťahu kde je rozdiel viac ako 3 roky
Jeden bude nastupovať na strednú kým druhý je už 9 rokov s vysokoškolským titulom.
Jeden bude riešiť kariérny postup kým druhý starobný dôchodok.
Jeden bude mať už problémy s otehotnením/oplodnením, kým druhému práve začnú tikať biologické hodiny.
je to príliš veľa a neviem si to ani predstaviť. O čom sa takí ľudia vedia vôbec baviť? Ak za tým nie sú peniaze, veľký osobnostný rozdiel (starší je "retardovaný" kým mladší príliš vyspelí a teda si povahovo našli presne v strede) alebo nejaký rozmar (starý muž si našiel mladú žabku a žiaľ, dieťa sa prihodilo) tak považujem taký vzťah za veľmi veľmi veľkú raritu a osobne by som nešla do vzťahu kde je rozdiel viac ako 3 roky
schYzo nemyslim ze jeho stari rodicia su az taky stary 
-
Hotwire
Addict
ja som to myslel ze to bolo normalne mozno tak pred 140 rokmi a nie 40
-
twardykamen
Medium Professional
je to normalne stale.skor je problem v tom ze ak ma jeden z partnerov malo rokov tak je ten rozdiel problem.predsa inak sa ludia pozeraju na par trebars 40 -55 alebo 30-45 ako na par 15-30 nie?
-
lowmanek
Light Professional
Najskor som chcel zalozit novu temu, ale potom som nasiel tuto a tak sem pridam aj svoje dnesne zistenie...
Spoluziacka (pred mesiacom 15), celkom pekna a rozumna (trochu pripomina Pheobe z Friends) chodi s 23 rocnym chalanom, ktory je 5tak na vyske. Myslim, ze on na tom s rozumom nie je tiez nejak zle, studoval aj v zahranici a pod. Ked som to pocul, tak som nevedel, ci sa mam smiat alebo plakat...
V akom smere preboha dokaze 15tka uspokojit niekoho s Ing. pred menom?
Spoluziacka (pred mesiacom 15), celkom pekna a rozumna (trochu pripomina Pheobe z Friends) chodi s 23 rocnym chalanom, ktory je 5tak na vyske. Myslim, ze on na tom s rozumom nie je tiez nejak zle, studoval aj v zahranici a pod. Ked som to pocul, tak som nevedel, ci sa mam smiat alebo plakat...
V akom smere preboha dokaze 15tka uspokojit niekoho s Ing. pred menom?
Minimálne v sexuálnom smere určite..lowmanek napísal:V akom smere preboha dokaze 15tka uspokojit niekoho s Ing. pred menom?
-
lowmanek
Light Professional
Myslel som si, ze to, co som sem napisal, bude jednoznacny vitaz...po docitani temy asi len "Du blejt, velebnosti!"
Ked sa pozriem na o rocnik-dva mladsie baby, tak ich jedine starosti su, ze nachapu matiku, zajtra maju test z bioly a na fb im nejde chat...o nizsom veku radsej uz ani nehovorim....
Myslis, ze 15tka uspokoji niekoho s cca 6 rocnou "praxou"? Jednizeby, ako tu uz niekde na zaciatku bolo spomenute, by si ju "vycvicil"
Ked sa pozriem na o rocnik-dva mladsie baby, tak ich jedine starosti su, ze nachapu matiku, zajtra maju test z bioly a na fb im nejde chat...o nizsom veku radsej uz ani nehovorim....
Myslis, ze 15tka uspokoji niekoho s cca 6 rocnou "praxou"? Jednizeby, ako tu uz niekde na zaciatku bolo spomenute, by si ju "vycvicil"
Netreba hádzať všetky 15ky do jedného koša. Sú medzi nimi nie len fyzicky, ale aj duševne vyspelé dievčatá.. uznávam, že ich je dosť málo, ale určite sú..... z vlastných skúseností môžem len potvrdiť.
-
lowmanek
Light Professional
To nie, sam mam 15 a su aj take, s ktorymi si rozumiem...len sa mi zda divne, ze tie si "rozumeju" aj s 22<
A k tym 14>, nestretol som este ziadnu, ktora by mi nepripadala /emocionalne a spravanim/ ako decko...proste oproti ovela starsim partnerom nemaju dokopy nic odzite a teda aj pomenej skusenosti...a s vedomim, ze "toto mohla by moja dcera" to musi byt este lepsie
A k tym 14>, nestretol som este ziadnu, ktora by mi nepripadala /emocionalne a spravanim/ ako decko...proste oproti ovela starsim partnerom nemaju dokopy nic odzite a teda aj pomenej skusenosti...a s vedomim, ze "toto mohla by moja dcera" to musi byt este lepsie