BOXER vs Teleskop

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BOXER vs Teleskop

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak to uz aspon kaleny, hentie nekalene su len take jednorazovky, parkrat buchnes a uz ho nezatvoris, lebo zostane doohybany, nehovoriac o tom, ze ak nebudes mat na vyber a tresnes mu s nim po hlave, tak sa ohne na prvykrat...

ja mam tento: http://www.afg.sk/obchod/teleskopicke-o ... cm-cierny/ uz par rokov, uplna spokojnost, ani po tych rokoch neohnuty, robustny, zatvoreny aj otvoreny stale vyborne drzi, nehrka, nekyve sa, vyborna rukovat, aj ked mas mokre ruky, nesmyka sa... zatial pre mna uplna spicka...
Mr Punk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mr Punk »

RATZINGER666 a natom teleskope je aj taka snurka ktoru si prevleciem cez ruku ???
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nie a v zivote ma nenapadlo si cez nejaku snurku ruku prevliekat, otazne je, ci by si to vobec stihol... dalsia vec je - ako Ti to moze niekto vytrhnut z ruky?
Mr Punk
Amateur
Amateur

kolko cm je ked niejeroztiahnuti ???
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Hmotnosť: 500g, Dľžka v zloženom stave:230 mm, Dľžka v rozloženom stave:600 mm
//prepáč :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

zalezi od dlzky, ktoru si objednas... ale tie do tych 18-20 su dost kratke, tazko sa s nimi pracuje, nemas ani taky uder, ale su zase spratne, lahko Ti zmiznu vo vreckach... na dlhsie zase potrebujes prax... ja by som odporucal cosi okolo 20-21", tie maju zatvorene 20cm, avsak vzhladom na Tvoj vek budes mat asi problem aj s tymi...

//chezter ma predbehol :)
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

Máš 13, si dieťa, načo pre krista pána riešiš takéto pi******. Na teleskop zabudni, povedz to doma rodičom, učiteľke...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pitbullko: k tej moralnej stranke - ja som tiez za, ale ked sa uz chalan rozhodne riesit to takto, tak nech aspon nevyhodi prachy za kktinu, prip. nech s nou sam nedostane vinou zlej kupy...
Mr Punk
Amateur
Amateur

pitbullko rodicom to nepoviem lebo raz som povedal ze jeden deviatak vzdicky domna zapara a potom ma chcely skoro vsetci jeho kamosi zbit po skole a nakoniec ja som bol k**** ze som si to len vymislel
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

a co tak napriklad skusit nejaky bojovy sport (karate,aikido,judo etc..casom muai thai,krav maga..co ta bude bavit) ? vek na to mas akurat, ked teraz zacnes a budes sa tomu venovat tak je v 18 z teba solidny zabijak, budes mat fajn vysportovane telo,zabijes cas, spoznas novych ludi, naucis sa pouzivat hlavu a nie silu..este nahodou niekoho zle teleskopom udries, usmrtis a mas traumu na cely zivot a rodicia pekny pruser...ak mas 13 ako vravis ides o rok ci dva na strednu, iny kolektiv, nove znamosti :oops:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To ale nevyrieši jeho momentálne problémy, aj keď každopádne je to dobrá vec do budúcna.
Mr Punk
Amateur
Amateur

jankee vdaka za radu asi skusim dajake bojove umenie ale vies to je ten problem ze ja byvam v dedine
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:To ale nevyrieši jeho momentálne problémy, aj keď každopádne je to dobrá vec do budúcna.
ale tie nevyriesi ani teleskop :lol:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Mr Punk napísal:pitbullko rodicom to nepoviem lebo raz som povedal ze jeden deviatak vzdicky domna zapara a potom ma chcely skoro vsetci jeho kamosi zbit po skole a nakoniec ja som bol k**** ze som si to len vymislel
a vieš že tentoraz to môže skončiť podobne - ak nie ešte horšie?
a) v panike ho nechtiac udrieš takým spôsobom alebo na také miesto, že môže mať dlhodobé následky - vezmeš si to na svedomie?
b) on ti môže ten teleskop vytrhnúť z ruky a stlčie ťa s ním tak že budeš mať modriny na celom tele

neni hanba požiadať o pomoc dospelých v prípade, že ten chalan je evidentne silnejší a svoju presilu úmyselne zneužíva. (veď na to táto spoločnosť je - aby ochránila slabších jedincov). horší spôsob je ten tvoj kamikadze štýl.
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

silmarill napísal: b) on ti môže ten teleskop vytrhnúť z ruky a stlčie ťa s ním tak že budeš mať modriny na celom tele
PRESNE !!! Na mňa keby nejaký 50 kg fracek vytiahne teleskop tak mu ho najskôr asi narvem do riti :?. Výnimka tých malých číňanov z filmu " Jackie Chan a tajomné údolie ". Tí ale u nás nebehajú, takže...
Čo sa týka bojových umení, tak je to hlavne o psychike, ak sa zoserieš tak môžeš mať aj 1. dan v karate a bude Ti to na 2 veci. Ale výhodou je, že zákl. techniky sa naučíš pomerne rýchlo, potom už len drill, drill a zasa drill.
Najhlavnejšie je premôcť strach a to už neni o bojových umeniach ani " studených kamarátoch ". Všetko je o psychike :!:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Ako uz spomenul jankee, treba skusit nejake bojove umenie, za par treningov uz urcite budes niekomu vediet solidne rozbit hubu. Ak to vsak chces riesit teraz tak si nekupuj boxer ani teleskop, radsej usetri prachy, prij*b mu dakou palicou a uz sa do teba navazat nebude :D. Usetrene prachy potom mozes vrazit do treningov bojoveho umenia 8)
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

Inak ale uvedomujete si, ze radime 13 rocnemu chalanovi ako dat inemu mlademu chalanovi ba hubu, ze? :smt059 Ale teraz k veci: ja by som to asi najprv riesil tak nejak ze by som sa ho spytal ze preco to robi... A garantujem ti, ze jeho priblbla odpoved ta vytoci dostatocne na to aby si sa na nieco zmohol :P ... Ale to je inak zakladna chyba, ze ty si to asi nejak tak predstavujes, ze on ti nieco povie a ty mu hned pri... Ale ak si neni agresor tak tomu musi spravidla nieco predchadzat najprv ustne, potom rozne strkance a az nakonec paste. Lebo ty sa mu asi bojis jednu dat ale ked budu tieto veci tomu predchadzat tak ta tak nasere ze no problemo ;) A ked sa zas bojis za ich na teba pojde vela tak si musis niekde toho typka pohladat ked bude sam a cakat nech do teba zacne rypat ( Ak by si nahodou vyhral tu bitku tak bude na tom lepsie tvoje svedomie) a ak nezacne tak si v dany noment nezasluzi dostat na hubu... BTW ja sa cudujem,ze ti este nikto neradil kasera, to je podla mna na malu skupinku aj ucinne...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo ako ? Treba si vybudovať rešpekt - i keď, je to na každom. Ja som v živote nežaloval, vždy som všetko riešil ručne. :) Samozrejme, boli to v začiatkoch také detské bitky a nevedel som, čo je to teleskop. Teraz je to v takom stave, že som sa roky nebil, lebo proste nie je s kým a keď už sa dostanem do konfliktu (čo sa deje relatívne často), tak nakoniec k ničomu nedôjde, lebo z druhej strany sa vytratí prvotná vôľa.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

sano456 napísal: BTW ja sa cudujem,ze ti este nikto neradil kasera
pretoze sa pytal na boxer vs teleskop :lol:
keby sa konkretne nepytal a nezaujimal sa o tie dve veci tak mu radíme kaser, katanu, paralyzér alebo ručný granát :lol:
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Hej a co tak 9mm, ved uz ma 13...
Napísať odpoveď