WIN.7-problém s hrou
WIN.7-problém s hrou
Zdravím, mám 64-bitový Windows 7, a keď spustím hru Test Drive Unlimited tak po cca 2och minútach hrania mi to preruší hru a napíše program prestal pracovať. Chcel by som sa opýtať v čom môže byť chyba ? Môj PC -Procesor: AMD Athlon(tm) II X4 620 2.60 GHz , RÁMka: 4GB,HDD: 2x180GB,Grafika: Asus ENGTS250 1GB..
Re: WIN.7-problém s hrou
v hre, nevypina ti hru nahodou pocas prveho zavodu?
nie ja som ich už pár prešiel (vtedy to nerobilo) to je misia na čas mám 3 minúty nato aby som zaviezol jedno dievča niekam .. a počas toho závodu sa to vždy stane ..
tak ho nejazdi
nie fakt, ak sa ti to stava iba pri tom zavode tak je chyba v hre...
nie fakt, ak sa ti to stava iba pri tom zavode tak je chyba v hre...
ešte ma niečo napadlo ale neviem či to pomôže dneska som si dal skin auta Toyota Supra za jeden Jaguár tak skúsim to prehodiť naspäť .. dám vedieť či to pomohlo..
EDIT: vyskúšal som to a aj tak to nejde
EDIT: vyskúšal som to a aj tak to nejde
Ak ti to robí len pri tom závode a k tomu počítam nemáš original, tak zlý crack asi ... Skús preinštalovať.
nerobí mi to pri tom závode .. robí mi to proste po 2och minútach hrania ja už neviem čo s tím .. mám také nervy už nato.. 
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2011, 15:05)
no čo má niekto niaky návrh ?...
EDIT: no haloo čo mi nikto neporadí verím tomu že väčšina ľudí malo tento problém s windowsom 7 pri niakej hre alebo programe tak nechápem prečo mi nikto nemôže poradiť ?
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2011, 15:05)
no čo má niekto niaky návrh ?...
EDIT: no haloo čo mi nikto neporadí verím tomu že väčšina ľudí malo tento problém s windowsom 7 pri niakej hre alebo programe tak nechápem prečo mi nikto nemôže poradiť ?
Choď sa schladiť von
, Denco ti napísal čo máš skúsiť.
bože tak vyskušaj iný crack, nahoď si tam naspäť tie modely áut čo tam majú byť, skús stiahnúť patch na hru (viem že sú)