Harry Potter a Dary smrti - II. časť
-
TripleChin
Novice
Harry Potter a Dary smrti - II. časť
Tak čo nato hovoríte?? Boli ste natom v kine?? U nás v Ružomberku to bolo 3D so Slovenským dabingom.
Re: Harry Potter a Dary smrti - II. časť
Ja som si stiahol kinovku kvalita sa celkom dala (na kinovku) ale k filmu:
Celkovo to hodnotím ako najlepšia časť. Na rozdiel od prvej časti sedmičky to není už len také "suché", proste veľa akcie.
Osobne mi na tejto časti asi nič nechýbalo tak by som to aj hodnotil 10/10 na Potterovku.
Teším sa ale ešte keď to bude dostupné v HD kvalite stiahnem a pozriem ešte raz určite.
Celkovo to hodnotím ako najlepšia časť. Na rozdiel od prvej časti sedmičky to není už len také "suché", proste veľa akcie.
Osobne mi na tejto časti asi nič nechýbalo tak by som to aj hodnotil 10/10 na Potterovku.
Teším sa ale ešte keď to bude dostupné v HD kvalite stiahnem a pozriem ešte raz určite.
-
TripleChin
Novice
3D to bolo niečo fantastické tie kúzla pekne to všetko svietilo, taktiež by som to ohodnotil na 10/10 nič tomu nechýbalo ale je mi za tou sériu lútoPryzma napísal:Ja som si stiahol kinovku kvalita sa celkom dala (na kinovku) ale k filmu:
prosim?TripleChin napísal: 3D to bolo niečo fantastické
pribeh inak OK, mohlo to trvat dlhšie, boj o rokfort mohol byť epickejší, knižka je knižka a vlastna predstavivosť je na nezaplatenie
-
TripleChin
Novice
Asi nevieš že v Ružomberku je najlepšie 3D na Slovesnku, do 24 premietameCheZteR napísal: prosim?3D bola slabina toho filmu, ešte ani slovensky dabing mi tak nevadil ako to 3D
pribeh inak OK, mohlo to trvat dlhšie, boj o rokfort mohol byť epickejší, knižka je knižka a vlastna predstavivosť je na nezaplatenie
tak to som nevedel, v com sa to odlisuje od cinemaxu?
// urcite sa nepridem z KE pozriet do RK na film
-
TripleChin
Novice
Tak teda : Kino Kultúra v Kultúrnom dome Andreja Hlinku je jedným z najlepšie vybavených kín na Slovensku, v ktorom sa premietajú filmové premiéry s ozvučením dolby surround. Bolo prvým na Slovensku, v ktorom nainštalovali technológiu D-Cinema 3D s okuliarmi typu Xpan.CheZteR napísal:tak to som nevedel, v com sa to odlisuje od cinemaxu?
A povie ti že ten zvuk stál zato
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2011, 9:50)
Pre toho kto mi znížil karmu, aspoň sa podpíš
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem nijakym sposobom znevazovat Ruzomberok a jeho kino, ale tak silno pochybujem, ze je tam lepsie kino, ako ma skupina Palace Cinemas v Bratislave v Eurovei, Auparku, ci Poluse.
Dnes sa na ten film chystam do Cine Max, do Nitry s frajerkou, potom poviem nazor.
Dnes sa na ten film chystam do Cine Max, do Nitry s frajerkou, potom poviem nazor.
-
javatar
Hardcore addict
tiez si myslim, precitane mam len po 5tku (aj to len v casoch kedy vysla) - oplati sa citat aj dalej? Ci mi staci stiahnut a pozriet filmy?CheZteR napísal:knižka je knižka a vlastna predstavivosť je na nezaplatenie
urcite sa ti to oplati, to prostredie ake si vytvoris v hlave, tie sceny budes prezivat uplne inak, ja som "dychtil" po kazdej dalsej strane a bol som nervozny ked som musel odlozit knihujavatar napísal:tiez si myslim, precitane mam len po 5tku (aj to len v casoch kedy vysla) - oplati sa citat aj dalej? Ci mi staci stiahnut a pozriet filmy?
//dnes uz mas tie knizky aj na nete v pdf
-
mirak2
Hardcore addict
dovolim si zopar citacii
ColdRain napísal:no pridam svoj nazor na Harry potter and the Deathly Hallows 2...bol som na premiere a v 3D, neda mi ako suhlasit s hore uvedenym, po perfektnych traileroch som dufal, ze tento film bude vynimka, v ktorej nebudu vsetky najlepsie momenty vtesnane do 2:20 v trailery, bohuzial boli. Cital som celu kniznu (dovolim si napisat) sagu a na jednotke som bol v kine este na zakladnej skole, teraz uz nejaky ten rok ako vysokoškolák, som sa neubránil nostalgii a zimomriavkam pri úvodnych momentoch, bohužial, vydržalo mi to asi hodinu a dohnal ma ten pocit, ktorý som mal naposledy pri avatarovi a nikomu ho neprajem, všetko ma tlačilo, nevedel som si najst polohu, hral som sa s 3D okuliarmi, obzeral som sa po kamaratoch, skrátka som sa NUDIL. Film bol pre mna strašne rozvláčny, dialógy chabe, dabing na slovenske pomery sice obstojny, no určite nie oslnivý a určite nie taký pompézny, velkolepy a tajomny ako som čakal. Skrátka pre mňa sklamanie, nedá sa nič robiť od fenoménu akým je Harry Potter, ktorý somnou prežil od detských čias, pubertou až po dospelosť som čakal omnoho viac ako len priemerny film, ale aspoň som sa vyhol smutnému pocitu niekde v srdci, že už nebude ďalší diel, lebo ďalší takýto diel už by som vážne asi vynechal.
5,5/10 (s prihliadnutím na vysoké očakávania)
mirak2 napísal:Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2 kedze som nenasiel dievca ochotne ist so mnou na to do kina a sam som ist nechcel, tak som si to pozrel len v ts verzii (neukrizovat)...no epicky boj zacal prilis skoro, potom do konca sa to dost vlieklo, proste nieco tomu chybalo, zimomriavky som sice mal, ale vacsinou vdaka efektom a epickej hudbe a este v myslomise (well done, mr. rickman!)
PS: ten epilog je uplne tragicky smiesny (a tesil som sa na neho asi najviac)
verdikt: slabsich 6/10
seth82 napísal:Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2 -Práve som sa vrátil z kina. MEH. Jedenásť libier (netuším, prečo akurát na tento film boli lístky tak drahé, X-Meni ma nedávno stáli o 3 menej) a ľutujem, že som na to bol. Jednoducho po tom celom ospevovaní som čakal niečo lepšie, niečo grandiózne, ale vôbec mi to tak nepripadalo. Myslel som si, že to bude dôstojnejšie zakončenie filmovej série, ktorá je tu s nami už desať rokov. Filmu IMHO chýbal náboj, taký, aký v sebe mal Väzeň z Azkabanu, ktorého natočil Cuarón. 3D som za 130 minút postrehol možno v piatich scénach, zvyšok nič, technicky je na tom film dobre, hudba od Alexandra Desplata je perfektná, škoda len, že som od toho čakal oveľa viac. Na záver iba poznamenám, že knihy som nikdy nečítal a dva filmy z tejto série sa mi doteraz páčili, zvyšok ma nijako nedojal, toto bolo prvý (a posledný, samozrejme) krát, keď som bol na film o HP v kine. Škoda, mal som ísť na trojku, tá by sa mi v kine rátala ešte viac. Hodnotenie 5 z 10.
//dovolím si sem prilepiť jeden komentár z ČSFD, ktorý absolútne do bodky vystihuje môj názor: Lepší než předchozí díl, ale pokud je výsledkem předlouhého čekání na něco jen tahle tempem utahaná a konverzačně směšná koncovka, neberu to. Poslední Potter je temný hlavně proto, že ve 3D není chvílemi lautr nic vidět. Jsem nečtenář ságy, takže na mě nějaká levná nostalgie neplatí a s klidem si vychutnávám neoriginalitu, nevynalézavost a sice pohledné, ale rutinní provedení. Potterovská sága pro mě i po "grandiózním finále" zůstává jen předraženou audiovizuální ilustrací knižní série, která po odchodu Cuaróna ztratila jakýkoli trvalý přesah do mé srdeční krajiny.
CheZteR napísal:Harry Potter a Dary Smrti 2
bol som na to dnes v kine - slovenský dabing, 3D, sedel som v sále vzadu a pri kraji no film som si vychutnal na 100% absolutna bomba, pecka zaver, vydareny koniec serie, sagy Harryho Pottera
filmu nechybalo nic, dost detailov z knihy boli zachytene aj vo filme, akurat ti co videli dary smrti 1 pred rokom sa do toho dostavali tazsie, ja som si dary smrti 1 pozrel vcera tak som mal dokonale pokracovanie
niektori nadavali ze je prilis temny, pretoze sa odohrava v lese, no...mne ta temnost az tak velmi nevadila, skor mi vadilo to 3D, cele 3D je jedna velka chyba tohto filmu, 3D efektov tam bolo fakt ze naozaj malo, keby to bolo 2D vychutname si to v sale vsetci o dost viac, co sa tyka boja o Rokfort (ja to nazyvam The Last Stand) bol som prekvapeny ako pekne to zachytili do filmu, velkolepe suboje, epicky boj, no....mohlo to trvat aj dlhsie(napr. ako v transformers)
pre mna ako fanusika skor kniziek HP ako filmov to bol velkolepy zazitok a nelutujem 6€ co som za to vysolil, ani nasledne 4€ v McD
pre mna 9/10 (koli tomu 3D)
Taktiež nechcem znevažovať RK, bol som tam asi jeden alebo dva krát, no pochybujem, že sa kvalitou vyrovná multikinám napr. v BA, ktoré boli určite podstatne drahšie. Taktiež ma pobavila hláška "najhlepšie 3D kino na slovensku". Prosím ťa, za to, že sa to povráva v kuloároch na terase na námestí neznamená, že je to pravda. Pokiaľ neukážeš oficiálny výskum, bude to fakt len tlachanie do vetra.TripleChin napísal: Asi nevieš že v Ružomberku je najlepšie 3D na Slovesnku, do 24 premietame... tak sa príd pozrieť a uvidíš
.. A dabing bol tiež dobrý, môj názor.
Mal som možnosť vidieť 3D trailer, kde býva zvykom, že sú použité tie najsilnejšie 3D scény. Film som síce ešte nevidel, no nech vyzeral akokoľvek dobre, do kina na 3D naň nepôjdem, keďže už tam som cítil tú slabinu. A to hovorím ako zástanca 3D (aj keď sa mi 3D zatiaľ páčilo iba v dvoch snímkoch. Menovite Avatar a TF3.)... A na záver, tmavý film odohrávaný sa v noci, a tmavé polarizačné filtre na okuliaroch niesú naj kombinácia.
-
lekoklatik
VIP
Nechce sa mi to popisovať celé. Prvý časť sa mi páčila viac, nakoľko tam nebol ten cukrík koniec, ktorý bol imho pekný fail (tých 18rokov som na nich nevidel) a 3D tohto filmu bolo asi také dobré, ako pri filme Priest. tzn totálne odveci, useless. Polovicu filmu som pozeral bez okuliarov. Už to trepú všade ko*ot...
Premieta sa vôbec ten film aj normálne ? Myslím tým bez 3D
-
lekoklatik
VIP
v BB som žiaľ nič také nevidel.
Myslíš, že všetky kina na Slovensku sú majú 3D?Pryzma napísal:Premieta sa vôbec ten film aj normálne ? Myslím tým bez 3D
Jasne že nie konyk ale u nás napr. Mame dve kina: 1. 3D kino a HP7 sa tam premietal a v druhom ktoré není 3D tak tam ani nebol preto sa pýtam.
A presne aj u nás dávajú 3D do kina ale obtrhané sedačky natesnené na sebe. Ja osobne radšej zájdem 25 km do Žiliny a do Maxu tam je to pohodlné a cenovo ako u nás v MT až nato že ešte platím za cenu. Ale nechajme toto už tak nech sa tu rieši Potter a nie slovenské kina.
A presne aj u nás dávajú 3D do kina ale obtrhané sedačky natesnené na sebe. Ja osobne radšej zájdem 25 km do Žiliny a do Maxu tam je to pohodlné a cenovo ako u nás v MT až nato že ešte platím za cenu. Ale nechajme toto už tak nech sa tu rieši Potter a nie slovenské kina.
páčil sa vám záverečný epilóg? podla mňa mohli vyzerať trošku starší, v knižke sa mi to viac páčilo, ale to je len môj názor, no... 
No po zhliadnuti 2.casti si stale stojim za tym, ze film sa nemal rozdelovat. Ono kazdy film bol v istych pasazach dost natahovany a o druhej casti by som to povedal este viac, aj ked s vacsim mnozstvom akcie. Chapem ze tvorcovia z toho chceli vytlct dalsie prachy, no dalo by sa to pokojne zhrnut do jedneho 2,5h filmu
Najlepsia cast bez diskusii
To TripleChin : Neviem ale to co citujes sa nikde nepise ze ma najlepsie iba ze bolo medzi prvymi
ale neviem kedze som tam nebol
Ron: To je moje dievcaaa
Ron: Ten idiot zapalil satansky ohen

To TripleChin : Neviem ale to co citujes sa nikde nepise ze ma najlepsie iba ze bolo medzi prvymi
Ron: To je moje dievcaaa
Ron: Ten idiot zapalil satansky ohen