Prosim pomozete mi pozeral osm video na youtube a zrazu mi resetovalo PC a od vtedy mi na este pise toto
Attention!
ESET Smart Security operates under enhanced protection mode.
This is a temporary measure necessary for immediate response to the threat from virus.
No action is required from you.
I tried to delete the antivirus through the Control Panel, and after that deleted the anti virus still appears on + the same message and I can not do anything and deleting files on a console has nothing do with anti-virus ...
As you have seen anti-virus is ESET NOD32 SMART SECURITY.
ESET Smart security
Re: ESET Smart security
Ten Eset máš kupeny alebo len taký stiahnuty s dajakym crackom ?
-
Errici
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ak si si na pozretie toho videa stahol a instaloval upgrate Media playeru tak si vychytal virus, ti zablokoval eset. Ja som to riesil akurat v praci vcera. Stiahni si malwarebytes preskenuj vymaž virus. Odinstaluj eset znova preskenuj a nanovo nainstaluj eset. Malo by to ísť. Preto musíš eset nainstalovať nanovo lebo malwerbytes ak zisti že je niekde v esete virus tak ho blokne. A daj si plnu verziu malwerbytesu.
tak ten este mam od vtedy co bol v oprave takze je asi normalne naistalovany lebo pred tym som mal bios alebo take nieco ten antivirus
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2011, 17:38)
a pred tym nez som pozeral to video tak som stiahol adobe flash player ktorymi akosi nesiel naistalovat potom osm zapol video trisk nejaka chyba a uz restartovalo pc
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2011, 17:38)
a pred tym nez som pozeral to video tak som stiahol adobe flash player ktorymi akosi nesiel naistalovat potom osm zapol video trisk nejaka chyba a uz restartovalo pc
-
Errici
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Predsa by som to presiel malwarebytesom
tu je odpoved z ESET support :
Odporucame sken so zapnutym liecenim s aktualnou verziou db. Ak by sa nic nenaslo, kontaktovat support a dodat im SysInspector log na analyzu.
Odporucame sken so zapnutym liecenim s aktualnou verziou db. Ak by sa nic nenaslo, kontaktovat support a dodat im SysInspector log na analyzu.