Ovladac sietoveho adaptera
Ovladac sietoveho adaptera
Zdravim, kupil som NB a mam problem ho pripojit k internetu prostrednictvom wifi. NB bol bez OS ked som ho spusil nabehla instalacia Suse linux. Kedze uprednostnujem windows, tak som instalaciu linuxu prerusil a hodil win 7 32x. Pri pripojeni mi vypisuje aby som nainstaloval ovladas sietoveho adaptera. Stiahlo som si ovladace z ofic stranky HP. Ale tie ovladace mi nejde nainstalovat, resp. mi vypise, ze instalacia nie je v poriadku. Je to treba nainstalovat do konkretnej zlozky? Moj nb je HP 635. V spravcovi zariadeni mam vykricnik pri network controller ...dakujem za kazdu radu
Re: Ovladac sietoveho adaptera
Ktorý Windows 7 konkrétne? Skúšal si stiahnuť ovládač znova (prípadne starší skús)? Teraz nemáš na notebooku vôbec žiadny prístup k internetu?
windows 7 home premium 32x ..skusil som aj starsiu verziu ovladaca, ktora je na webe hp http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 4052#11395 , ale aj napriek tomu je problem s instalaciou. Pri niektorom ovladaci mi vypise, ze instalacia neprebehla v poriadku, pri druhom jednoducho nic, pri tretom, ze ovladac je poskodeny...podarilo sa mi nainstalovat len ovladac, ktory sa v spravcovi zariadeni neviem co si o tom mysliet. Na ofik stranke by som cakal korektne subory =)
Marek vyriešil si to neako? dostal sa do rúk aj mne a tiež mám rovnaký problém