Videohive.net
Videohive.net
Zdravim, ma niekto s tymto skusenosti? potreboval by som sa opytat zopar veci ohladom tejto stranky.
Dakujem.
Dakujem.
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Videohive.net
párkrát som tam bol, čo potrebuješ?
Chcel by som sa opytat ze na akom principe to funguje. Potrebujem tam mat licenciu na Adobe After Effects alebo popripade jeho pluginy? nemozem tam mat koli tomu problemy? a pri uploade, do release forms co mam dat ? to su tie licencie sa mi zda..
Dakujem
Dakujem
-
lekoklatik
VIP
Tu predsa nájdeš všetko čo potrebuješ - http://videohive.net/wiki/basics/videoh ... videohive/
viem viem, pozeral som si to, prekladal.. len neviem najst jednu podstatnu vec. Ci potrebujem mat licenciu na program, popripade jeho pluginy..
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 11:34)
houhou?
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 17:06)
takze tipek odtial mi odpisal toto:
You don’t have to prove it to upload a project, but if you’re using After Effects commercially, then you should have a licence for it.
a ked tu licenciu nemam a proste uploadnem to tam? kto mi co moze? co mi pride papier s pokutou alebo co..
co si o tom myslite ? mam tam zacat predavat tie projekty alebo nie?
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 11:34)
houhou?
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2011, 17:06)
takze tipek odtial mi odpisal toto:
You don’t have to prove it to upload a project, but if you’re using After Effects commercially, then you should have a licence for it.
a ked tu licenciu nemam a proste uploadnem to tam? kto mi co moze? co mi pride papier s pokutou alebo co..
co si o tom myslite ? mam tam zacat predavat tie projekty alebo nie?
-
lekoklatik
VIP
Pokiaľ zistia že máš nelegálny softwér, samozrejme že môžeš byť pokutovaný.
ako by to zistili ? 
Nitko ti to nezisti, ani to nikto nebude kontrolovat. Problem je v tom ze nech tam das uz hoco, tak nic nezarobis. cele videohive ma svoje najlepsie casy za sebou, a vsetci co boli sikovni na zaciatku a spravili tam dobry tutorial / video, si krasne zarobili. Len si daj vyhladat podla najviac stahovanych a lahko si vypocitas ze si niektori zarobili aj na auto.
aaha. okej, dakujem za informaciu